9 senelik evliyim canım olmayınca mecbur tüp bebek yaptırdık daha önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum oda tabi yumurtalara zarar verdi yumurtalar büyümüyordu iki kere yumurta toplama yapıldı birincisinde gelişimi yavaş ve kalitesiz olduğu için olmadı ikinci toplamaya geçtik ilaçların dozunu yükselterek...o zaman neden tüp bebek yaptınız? ztn cok iyi tüm değerler
Valla bir mucize olursa olabilir canımAmin canım gelmedeen Hulusi hoca ya ıns hamiş olursun haberlerini bekliyoruz
Yok sıkıntı olmazda , Nisan sonuna kadar tedavi yok diye biliyorum yeni başlayacak olan kişiler içinValla bir mucize olursa olabilir canımgelip gitmek baya zor olacak ama rapor falan alacağım artık.allahtan eşimin ailesi Ankara'da Randevu alma konusunda sıkıntı yaşar mıyım.
İkizler geliyooor canım gözün aydınKızlar kan verdim yeni sonucum 782.5 çıktı şükürler olsun
Sağol canım hayırlısı inşallahİkizler geliyooor canım gözün aydın
Yok canım olur mu hiç hâlâ çalışıyorlar doktor hemşire ve sağlık kuruluşları çalışanları bugün bile enerji ve maliye bakanı da açıklama yaptı söz konusu değil yasak diyearkadaşlar, sokağa çıkma yasağı gelirse veya tüp bebek merkezleri kaPATILIRSA DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIMIZ ZARAR görür mü, ben de o kadar emek verdim transfer olacaktım kaldı şimdi
ama benimki özel bir tüp bebek merkezi idi. yani sahibi kapatıyoruz 2 ay derse kapanır.Yok canım olur mu hiç hâlâ çalışıyorlar doktor hemşire ve sağlık kuruluşları çalışanları bugün bile enerji ve maliye bakanı da açıklama yaptı söz konusu değil yasak diye
Hangi hastaları alır acaba hangilerini beklemeye alir
Neden embriyolar zarar gorsun orada okadar kişinin embriyosu var. Bunu göze alirlarmi. Sadece biraz daha bekler bizi embriyolar orda okadar. Yoksa zarar falan görmez donmaya devam eder oradaama benimki özel bir tüp bebek merkezi idi. yani sahibi kapatıyoruz 2 ay derse kapanır.
ay hayirli olsun cok sevindim gozun aydin ins saglikla kucagina alirsinKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 2638 çıktı hulusi hoca artık kan verme 10 gün sonra ultrason dedi
inanamıyorum. yazıklar olsun ona. pes vallahi pis.Bir de dun cok yakin gordugum bi arkadasimi sildim. Az daha tup bebek surecini anlatacaktim ona. Onun en zor gunlerinde hep yanindaydim bebegi erken dogdu kuvezde kaldi yemek yaptim goturdum borc istese verdim soylenmez ama artik tahamul edemiyorum. Dun bana iyi ki cocugun yok kiyamet kopacak bizim varda noluyor dedi. Olsem kim bakacak. Sacmalama dedim Allah sana lutfetti verdi sabret tek dedigim bu bana demesin mi evet herkese layik oldugunu veriyor. Senin bence bi gunahin varda evlad vermedi 2 kez dusuk yaptim onu biliyordu dedi ki bana verdigini de aldi elinden bende sartel atti sen gerizekali misin dedim kapattim. Hic aramadim bana bi saydirmis watsaptan sonra engelledim esinden ozur mesaji yazmis. Stresten naptigimi bilmiyorum felan cok uzuldum ama bitti arkadasligim onunla
ben başka bir merkezde tedavi görüyorum bu arada.kafayı yicem
inanamıyorum. yazıklar olsun ona. pes vallahi pis.
ben bu virus olayı başladıktan sonra çok daha iyi gördüm zaten insanların ne kadar tehlikeli, bencil ve iğrenç olabileceğini.
benim de transferim ertelendi bu arada.doktor bana bıraktı dün ama ben erteledim. benim de psikolojim tabi ki bozuk bu aralar hem transfer olamadığım için hem de genel olarak. ama kimseye de böyle davranmıyorum ya terbiyesiz.
Terbiyesiz insanlar çok en iyisini yapmışsın silmekle , çoğu acımasız benimde eltim sen yapamadn ben ikinciye hamileyjm dedi sınav dünyası herkesin sinavj farklı Allah'a havale et geçBir de dun cok yakin gordugum bi arkadasimi sildim. Az daha tup bebek surecini anlatacaktim ona. Onun en zor gunlerinde hep yanindaydim bebegi erken dogdu kuvezde kaldi yemek yaptim goturdum borc istese verdim soylenmez ama artik tahamul edemiyorum. Dun bana iyi ki cocugun yok kiyamet kopacak bizim varda noluyor dedi. Olsem kim bakacak. Sacmalama dedim Allah sana lutfetti verdi sabret tek dedigim bu bana demesin mi evet herkese layik oldugunu veriyor. Senin bence bi gunahin varda evlad vermedi 2 kez dusuk yaptim onu biliyordu dedi ki bana verdigini de aldi elinden bende sartel atti sen gerizekali misin dedim kapattim. Hic aramadim bana bi saydirmis watsaptan sonra engelledim esinden ozur mesaji yazmis. Stresten naptigimi bilmiyorum felan cok uzuldum ama bitti arkadasligim onunla
Sağol canımm inşallahay hayirli olsun cok sevindim gozun aydin ins saglikla kucagina alirsin
sok oldum 3 senedir taniyorum esimin is yerinden arkadasinin esi surekli gelip gidiyorduk birbirimize ben nerdesin yakin gorup tup bebek surecimi anlatacaktim dertlesirim diye bana demedigi kalmadi. Stresten naptigini bilmiyormus esi ozurdiledi onun adina esimde bosver unut gitsin diyor dedim sen esiyle gorus ama ben sildim bitti. Dun baya bi elim ayagim titredi uzuntuden iyi ki aileler bilmiyor sureci cok acimasiz insanlar tedavini ertelemissin ins hakkinda hayirlisi olur bol bol dinlen dua et bu surectekafayı yicem
inanamıyorum. yazıklar olsun ona. pes vallahi pis.
ben bu virus olayı başladıktan sonra çok daha iyi gördüm zaten insanların ne kadar tehlikeli, bencil ve iğrenç olabileceğini.
benim de transferim ertelendi bu arada.doktor bana bıraktı dün ama ben erteledim. benim de psikolojim tabi ki bozuk bu aralar hem transfer olamadığım için hem de genel olarak. ama kimseye de böyle davranmıyorum ya terbiyesiz.
Allahim nasil vicdanlari var ya eltin bir de Allah islah etsin insallah. Biz bir sinavdayiz ins sonucu guzel olucak rabbim bize de evlad vericek insallahTerbiyesiz insanlar çok en iyisini yapmışsın silmekle , çoğu acımasız benimde eltim sen yapamadn ben ikinciye hamileyjm dedi sınav dünyası herkesin sinavj farklı Allah'a havale et geç
o kadar büyük konuşup o kadar hassas bir noktadan can yakmış ki valla onun neyle nasıl sınanacağını düşünemiyorum bile.sok oldum 3 senedir taniyorum esimin is yerinden arkadasinin esi surekli gelip gidiyorduk birbirimize ben nerdesin yakin gorup tup bebek surecimi anlatacaktim dertlesirim diye bana demedigi kalmadi. Stresten naptigini bilmiyormus esi ozurdiledi onun adina esimde bosver unut gitsin diyor dedim sen esiyle gorus ama ben sildim bitti. Dun baya bi elim ayagim titredi uzuntuden iyi ki aileler bilmiyor sureci cok acimasiz insanlar tedavini ertelemissin ins hakkinda hayirlisi olur bol bol dinlen dua et bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?