- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
İnşallah ilkinde hallolur.Rahim yukarı kaymış ve hafif çökük bir kenarı var sanirim
Sıkışık gelin dediler hem aç sıkışık ne kadar idare edeceğiz bakalimÇok fazla sıkışık olmaya gerek yok ama söylüyor zaten şu saatten sonra tuvalete gitmeyin diye. Ben hiç sıkışık değildim mesela bı sorunda olmadi
Histeroskopi sırasında bende polip olduğunu gördü ve o anda aldi. Ama bazı şeyleri de o anda yapamıyolar histeroskopi işlemi sırasında şunu şunu tespit ettik deyip daha sonra müdahale edebiliyorAgri kanama oluyor mu bir sorun olursa tek işlemde hallediyor mu
Rahim filmindemi gördüRahim yukarı kaymış ve hafif çökük bir kenarı var sanirim
Inşallah ama sorunlu baya belki de olmaz sizin sorun neydi kaç defa oldunuz ?rahim filmi,kist aspirasyonu yarında Histereskopi 1.5 ayda 3 kez işlem 3 kez narkozİnşallah ilkinde hallolur.
Ne demek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah razı olsun senden cvp verdin
Anladım benim sonraya kalabilir sorun çok rahim filminde gördü hocaHisteroskopi sırasında bende polip olduğunu gördü ve o anda aldi. Ama bazı şeyleri de o anda yapamıyolar histeroskopi işlemi sırasında şunu şunu tespit ettik deyip daha sonra müdahale edebiliyor
EvetRahim filmindemi gördü
Insallah.siz yeni mi başladınız tedaviyeİnşallah ilkinde hallolur.
EvetInsallah.siz yeni mi başladınız tedaviye
Hayırlı olsun inşallah ....rahim filmiyle başlangıç yaparsınız dün mü başladınız dün ben çok uzun süre bekledim hemşire yeni başlayan hastamız çok bugün dedi
Evet başlayacağımInsallah.siz yeni mi başladınız tedaviye
Ben polipten oldum şimdi yapısiklik var. Oda ultrasyonda gözüktüInşallah ama sorunlu baya belki de olmaz sizin sorun neydi kaç defa oldunuz ?rahim filmi,kist aspirasyonu yarında Histereskopi 1.5 ayda 3 kez işlem 3 kez narkoz
Ben hastanede çekildim rahim filmini istersen dışarda yaptirabilirsin dediler anestezili yaptırdım bisey hissetmedimBen polipten oldum şimdi yapısiklik var. Oda ultrasyonda gözüktü
Rahim filmi ilk defa cekilcegim
Yok canım vermez merak etme çok mahirdir hoca; normalde sedasyonla yapılıyor ben uyumak istemedim merak ettim; o da izin verdi saolsun izledim operasyonu gayet pratik ve Mahir için rahat etsinBi el atın konuma arkadaşlar bu doktor histeroskopide nasıl
Hasar falan vermez demi
Ayyy çok şükür inşallah sonucu da güzel olcak beklediğinize deyecek canımBugün menepoz iğnesi vurundum. 25 gün sonra tekrar vuruncam. 20 gün sonrada transfer hazırlıkları olcak Allah nasip ederse
Ay sağol canım valla zaman azaldıkça geçmek bilmiyor. Çok heyecan yaptim. İnşallah herşey güzel olur.Ayyy çok şükür inşallah sonucu da güzel olcak beklediğinize deyecek canımRabb im emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün inşallah