- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Amiiiin cnm amiin cok zor imtihandan geçiyoruzAllah razi olsun canim maddi manevi cok zor. Hele seni anlamayan insanlar varsa etrafinda. Ben de surekli dua ediyorum. Duam Rabbim anne babayi cani gonulden isteyen kullarina nasip et hayirli saglikli evlad icinde de bize nasip et. Evlad verince sukrumuzu eksiltme biz de ona hayirli ana baba olalim .7/24 dilimde bu dua isteyen emek veren herkes tatsin evlad duygusunu.
122muayene ucretının ıcnde test ucretlerı hormon testlerı cunartesiye gelırse sorun olmaz ama pazar kapalımerhabalar. başkentte fsh lh e2 progesteron gibi hormon tetkikleri ücretlimi. hulusi hoca adetin 2.günü gel dedi ama kan tahlilini dışardan yaptırıyordum şimdi haftasonuna denk gelebilir
Valla yalan değil bu 3aa 3bbye bakmaz bende tutmadı arkadaşımda tuttu şuan doğurdu daAy bana oyle umut oldun ki dun geceden beri uyuyamiyorum daha once Memorialde tedavi oldum 18 yumurta cikti 9 embriyom oldu hala dondurulmuslarim var 3 kez denedik olmadi kafamda hep su var orasi tum embriyolari tutarken hulusi hocada hepsi elendi 3aa kaldi cok net konustular kaliteli devam etseydi saklardik para icin umutlarimla oynanmis 3aa dan umudum var genetik olumsuz olsa bile hulusi hocada devam edicem borc harc bir sekilde
Amh ve özel testler hariç ücretsiz boşuna dışarıda verme , ilk tedavide veriyorsun başka yok toplu olaraktan alıyor zaten, lh FSH progesteron, tsh ücretsizmerhabalar. başkentte fsh lh e2 progesteron gibi hormon tetkikleri ücretlimi. hulusi hoca adetin 2.günü gel dedi ama kan tahlilini dışardan yaptırıyordum şimdi haftasonuna denk gelebilir
Yumurtaları biriktircek benim bildiğimKizlar hulusi hoca watsaptan cevap veriyor cok guzel ama cok kisa seyler soyluyor. Bana bu tedavin basarisiz olursa havuz dusunuruz demisti onu sordum dun bakariz yazmis 13 yumurta toplandi benden ama 2 embriyo olustu havuz nasil bisey ucreti pahali mi
Bana yaptı havuz yöntemiKizlar hulusi hoca watsaptan cevap veriyor cok guzel ama cok kisa seyler soyluyor. Bana bu tedavin basarisiz olursa havuz dusunuruz demisti onu sordum dun bakariz yazmis 13 yumurta toplandi benden ama 2 embriyo olustu havuz nasil bisey ucreti pahali mi
ucreti ne kadar oluyor yumurtalar mi donduruluyor suan genetik sonucunu bekliyoruz olumsuz olursa havuz yontemi dedi kafam karisti 7315 mi odeniyor yineBana yaptı havuz yöntemi
Hayır sadece toplama parası alınıyor 4700 TL birinci Toplama, ikinci toplama 4700, öyle gidiyorucreti ne kadar oluyor yumurtalar mi donduruluyor suan genetik sonucunu bekliyoruz olumsuz olursa havuz yontemi dedi kafam karisti 7315 mi odeniyor yine
anladim canim keske en basta deseydi bize bu basarisiz olursa cok zorlucak biziHayır sadece toplama parası alınıyor 4700 TL birinci Toplama, ikinci toplama 4700, öyle gidiyor
Olması gereken bu bence çünkü vücudun hormonlarına ve rahmin durumuna göre karar veriyorbikac kere gorustum hulusi hocayla ama farkettigim kadariyla cok ileriye yonelik plan yapmiyir duruma gore degerlendiriyor
Havuz yöntemi beni çok zorladı canım. İnşallah sana gerek kalmaz. 3 kere yumurtam toplandı. 3 embriyom var. Yani şöyle düşün 3 ayrı tüp bebek işlemi yaptiriyosun. Ama transfer hariç en sonunda 1 kere transfer. Beni maddi olarak çok sarstı ama sonu güzel olcak insallah ben inanıyorumucreti ne kadar oluyor yumurtalar mi donduruluyor suan genetik sonucunu bekliyoruz olumsuz olursa havuz yontemi dedi kafam karisti 7315 mi odeniyor yine
Hayır bana yapmadı bu ayda bana yapılacak, pazartesi histeroskopiKızlar lucrin Depot bana kanama ve lekelenme yaptı. Size böyle bişey olmusmuydu
Allah alla bana çok yaptı kanama bugün hocaya msj attım. 1 hafta sürerse kanaman gel bakalım dedi perşembe başladı kanamam hergun geliyo haftaya perşembeye kadar bakacam bakalım nolacak devam edecek miHayır bana yapmadı bu ayda bana yapılacak, pazartesi histeroskopi
Bazılarında oluyor bu duymuştum ama İlk iğneden kaynaklı ikinci iğneden sonra kesiliyorAllah alla bana çok yaptı kanama bugün hocaya msj attım. 1 hafta sürerse kanaman gel bakalım dedi perşembe başladı kanamam hergun geliyo haftaya perşembeye kadar bakacam bakalım nolacak devam edecek mi
Allah alla bana çok yaptı kanama bugün hocaya msj attım. 1 hafta sürerse kanaman gel bakalım dedi perşembe başladı kanamam hergun geliyo haftaya perşembeye kadar bakacam bakalım nolacak devam edecek mi