Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Amiiiin cnm amiin cok zor imtihandan geçiyoruz

merhabalar. başkentte fsh lh e2 progesteron gibi hormon tetkikleri ücretlimi. hulusi hoca adetin 2.günü gel dedi ama kan tahlilini dışardan yaptırıyordum şimdi haftasonuna denk gelebilir

Valla yalan değil bu 3aa 3bbye bakmaz bende tutmadı arkadaşımda tuttu şuan doğurdu da nasip bu işler sen inancını umudunu kaybetme

merhabalar. başkentte fsh lh e2 progesteron gibi hormon tetkikleri ücretlimi. hulusi hoca adetin 2.günü gel dedi ama kan tahlilini dışardan yaptırıyordum şimdi haftasonuna denk gelebilir
Amh ve özel testler hariç ücretsiz boşuna dışarıda verme , ilk tedavide veriyorsun başka yok toplu olaraktan alıyor zaten, lh FSH progesteron, tsh ücretsiz

Kizlar hulusi hoca watsaptan cevap veriyor cok guzel ama cok kisa seyler soyluyor. Bana bu tedavin basarisiz olursa havuz dusunuruz demisti onu sordum dun bakariz yazmis 13 yumurta toplandi benden ama 2 embriyo olustu havuz nasil bisey ucreti pahali mi

Yumurtaları biriktircek benim bildiğim

ucreti ne kadar oluyor yumurtalar mi donduruluyor suan genetik sonucunu bekliyoruz olumsuz olursa havuz yontemi dedi kafam karisti 7315 mi odeniyor yine
Havuz yöntemi beni çok zorladı canım. İnşallah sana gerek kalmaz. 3 kere yumurtam toplandı. 3 embriyom var. Yani şöyle düşün 3 ayrı tüp bebek işlemi yaptiriyosun. Ama transfer hariç en sonunda 1 kere transfer. Beni maddi olarak çok sarstı ama sonu güzel olcak insallah ben inanıyorum

Allah alla bana çok yaptı kanama bugün hocaya msj attım. 1 hafta sürerse kanaman gel bakalım dedi perşembe başladı kanamam hergun geliyo haftaya perşembeye kadar bakacam bakalım nolacak devam edecek mi
Bazılarında oluyor bu duymuştum ama İlk iğneden kaynaklı ikinci iğneden sonra kesiliyor

Allah alla bana çok yaptı kanama bugün hocaya msj attım. 1 hafta sürerse kanaman gel bakalım dedi perşembe başladı kanamam hergun geliyo haftaya perşembeye kadar bakacam bakalım nolacak devam edecek mi

Benimde adetim çok uzun sürdü, daha da uzarsa gel demişti hoca. 14. günde kesildi, normalde 6 gün sürer. Kanamayla ilgili yan etkisi var sanıyorum iğnenin.

Bu hafta ikinci iğneyi olacağım bende. İnşallah sorunsuz devam eder hepimizin süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…