- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Hayırlı olsun canım bende yarın gidicemBugün menepoz iğnesi vurundum. 25 gün sonra tekrar vuruncam. 20 gün sonrada transfer hazırlıkları olcak Allah nasip ederse
İkinci tedaviye başladım ben canım ama yumurtalar büyümüyor yaa anlayamıyorumiğnenin dozunu yükseltti hulusi hoca bugün göreceğiz bakalım hayırlısı sen ne yaptın nasıl gidiyor
merhabar yumurtalarınız sonradan büyümü bende de aynsıı oldu bir hafta merional kullanmama ragmen sadee 2m büyüdü 8 di 10 oldu zaten sadece tek bir yumurtam var çarşamba tekrar bajacak iğneler dün bitti bundan sonra büyüme ihtimali var mı arkadaşlar ilk tüp bebebk denemem :)İkinci tedaviye başladım ben canım ama yumurtalar büyümüyor yaa anlayamıyorumiğnenin dozunu yükseltti hulusi hoca bugün göreceğiz bakalım hayırlısı sen ne yaptın nasıl gidiyor
Merhaba ben keçi boynuzu pekmezi içtim galiba faydası oldu 6 yumurta toplandı ben daha az bekliyordum 4 ü de döllendi şükürler olsun sende bi dene zararı olmaz hergün bi çay bardağı içtim rabbim yardımcın olsunmerhabar yumurtalarınız sonradan büyümü bende de aynsıı oldu bir hafta merional kullanmama ragmen sadee 2m büyüdü 8 di 10 oldu zaten sadece tek bir yumurtam var çarşamba tekrar bajacak iğneler dün bitti bundan sonra büyüme ihtimali var mı arkadaşlar ilk tüp bebebk denemem :)
teşekür ederim mutlaka deneyeceğim:)Merhaba ben keçi boynuzu pekmezi içtim galiba faydası oldu 6 yumurta toplandı ben daha az bekliyordum 4 ü de döllendi şükürler olsun sende bi dene zararı olmaz hergün bi çay bardağı içtim rabbim yardımcın olsun
Evet 7-8 aydır bu şekilde üç aylık bu fiyat ve üç ay içinde 122₺ geçen sene yoktu böyle bişiArkadaslar ne kadar pahalı imiş SGK ile anlamasi olduğu halde 300tl dedi bu sabah Hulusi hocaya
nasıl bu fiyat 3 ay mi geçerli anlamadimdaEvet 7-8 aydır bu şekilde üç aylık bu fiyat ve üç ay içinde 122₺ geçen sene yoktu böyle bişi
300 ödüyorsun 10 gün ücretsiz sonrası 11.gun 122 TL üç ay bu parayı ödüyorsun üç ay bitince yine 300nasıl bu fiyat 3 ay mi geçerli anlamadimda
300 ödüyorsun 10 gün ücretsiz sonrası 11.gun 122 TL üç ay bu parayı ödüyorsun üç ay bitince yine 300
Bide rahim filmi histeroskopi Laparoskopi fiyatları ne biliyor musun300 ödüyorsun 10 gün ücretsiz sonrası 11.gun 122 TL üç ay bu parayı ödüyorsun üç ay bitince yine 300
İşleme göre alınıyor fiyatlarBide rahim filmi histeroskopi Laparoskopi fiyatları ne biliyor musun
3aa orta kalite canım benim de transfer günü 3aa transfer etmişlerdi ama genetik ayrı bişi belki sağlam gelecek, bir arkadaş da 3ab ile transfer oldu onun tuttuMerhaba kizlar hulusi hocada 1.denemem ve sonucta 4. denemedeyim.Daha once 2 dusuk 1 negatif tedavim var. Esimde sayi azligi morfoloji 0 bir de sperm dna hasari oktatif strese bagli dusuk nedeni dendi. Hulusi hocada 13 yumurtam oldu 10 u dollendi ama 2 embriyo elde edildi 5.gune genetige yolladik sonuc bekliyoruz. Dun ogrendim ki embriyo kalitemiz 3aa imis embriyolog cok detay demedi iyi dedi. Ben yere goge sigamiyorum bu iyi mi degil mi genetik sonucumuzun cikmasina 10 gun kaldi. Borc icerisindeyiz odemeler geldi onun stresi bir yandan hulusi hocaya cok guveniyorum ama sikintim o kadar cok ki kizlar bana bisey deyin nolur
Ay bana oyle umut oldun ki dun geceden beri uyuyamiyorum daha once Memorialde tedavi oldum 18 yumurta cikti 9 embriyom oldu hala dondurulmuslarim var 3 kez denedik olmadi kafamda hep su var orasi tum embriyolari tutarken hulusi hocada hepsi elendi 3aa kaldi cok net konustular kaliteli devam etseydi saklardik para icin umutlarimla oynanmis 3aa dan umudum var genetik olumsuz olsa bile hulusi hocada devam edicem borc harc bir sekilde3aa orta kalite canım benim de transfer günü 3aa transfer etmişlerdi ama genetik ayrı bişi belki sağlam gelecek, bir arkadaş da 3ab ile transfer oldu onun tuttu
Canım hocaya güven borcun varmıs anlıyorum bızımde herkesınde maddı manevı cok yıpranıyoruz ama ne yap et borc bul tedavını erteleme derım rabbm yardımcın olsun ıns stres yapma bebegının gelecegını dusun hocaya guven üzülmeMerhaba kizlar hulusi hocada 1.denemem ve sonucta 4. denemedeyim.Daha once 2 dusuk 1 negatif tedavim var. Esimde sayi azligi morfoloji 0 bir de sperm dna hasari oktatif strese bagli dusuk nedeni dendi. Hulusi hocada 13 yumurtam oldu 10 u dollendi ama 2 embriyo elde edildi 5.gune genetige yolladik sonuc bekliyoruz. Dun ogrendim ki embriyo kalitemiz 3aa imis embriyolog cok detay demedi iyi dedi. Ben yere goge sigamiyorum bu iyi mi degil mi genetik sonucumuzun cikmasina 10 gun kaldi. Borc icerisindeyiz odemeler geldi onun stresi bir yandan hulusi hocaya cok guveniyorum ama sikintim o kadar cok ki kizlar bana bisey deyin nolur
canim bu tedaviye genetik ilac 15 bin harcadik kredi cektik daha genetik sonucu iyi gelirse 4.500 transfer parasi odeyecegiz nerden nasil alacagiz bilmiyorum ben calisiyordum is yeri izin vermedigi icin ciktim diger borclarimiz bir yandan ne yapacagiz bilmiyorum cok caresizim tedavi olmazsa ise girip para biriktirecegim oyle bir dar zamandayim ki surekli dua ediyorum genetik sonucumuz iyi gelsin tek transfer olayim.Canım hocaya güven borcun varmıs anlıyorum bızımde herkesınde maddı manevı cok yıpranıyoruz ama ne yap et borc bul tedavını erteleme derım rabbm yardımcın olsun ıns stres yapma bebegının gelecegını dusun hocaya guven üzülme
Rabbm yardımcımız olsun cnım ıns güzel gelir transferını olursun cnm dualarım senınle hepımız bır sekılde harcıyoruz para bu isler hep paracanim bu tedaviye genetik ilac 15 bin harcadik kredi cektik daha genetik sonucu iyi gelirse 4.500 transfer parasi odeyecegiz nerden nasil alacagiz bilmiyorum ben calisiyordum is yeri izin vermedigi icin ciktim diger borclarimiz bir yandan ne yapacagiz bilmiyorum cok caresizim tedavi olmazsa ise girip para biriktirecegim oyle bir dar zamandayim ki surekli dua ediyorum genetik sonucumuz iyi gelsin tek transfer olayim.
Allah razi olsun canim maddi manevi cok zor. Hele seni anlamayan insanlar varsa etrafinda. Ben de surekli dua ediyorum. Duam Rabbim anne babayi cani gonulden isteyen kullarina nasip et hayirli saglikli evlad icinde de bize nasip et. Evlad verince sukrumuzu eksiltme biz de ona hayirli ana baba olalim .7/24 dilimde bu dua isteyen emek veren herkes tatsin evlad duygusunu.Rabbm yardımcımız olsun cnım ıns güzel gelir transferını olursun cnm dualarım senınle hepımız bır sekılde harcıyoruz para bu isler hep para