Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

kızlar leucositim bunu mu vuruyorsunuz benim ilacım bitti yenisini aldm ama kutusu böyle değildi sanki

Eklentiler

• 79F521C8-E8F5-4662-9765-0BBEA1C179BC.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 19
Benim ayrıca sormak istediğim bir durum var. Geçen ay bir aylık dozda Lucrin iğne yaptı bana, bu ay yine aynı dozda yapacak yirmi gün sonra da muayeneye çağıracak. Yumurta büyütme sürecine ne zaman geçiyor? İğnelerin etkisi geçip adet olunca mı başlıyor süreç?

Çikolata kisti mi var geçici menopoz uygulamış iki farklı sistemi var doktorun ya Toplama öncesi iğne ya da toplama sonrası bana Toplama sonrası yapıyor

Çikolata kisti mi var geçici menopoz uygulamış iki farklı sistemi var doktorun ya Toplama öncesi iğne ya da toplama sonrası bana Toplama sonrası yapıyor
Evet çikolata kistim var. Benimki toplama öncesi oluyor anladığım kadarıyla. Peki adet olmamı bekleyecek mi? Yoksa iğnenin etkisi devam ederken gonal-f türevi iğnelere mi geçecek fikriniz var mı?

Evet çikolata kistim var. Benimki toplama öncesi oluyor anladığım kadarıyla. Peki adet olmamı bekleyecek mi? Yoksa iğnenin etkisi devam ederken gonal-f türevi iğnelere mi geçecek fikriniz var mı?
bana yumurta toplamadan önce 2 ay menopoz uyguladı. adet oldum ve hemen lucrin vurdum 20 gün sonrada 2.yi vurdum.2.yi vurdugumun 20 gün sonrasında ise hemen gonal f’e başladı adet olmamı beklemedi.

bana yumurta toplamadan önce 2 ay menopoz uyguladı. adet oldum ve hemen lucrin vurdum 20 gün sonrada 2.yi vurdum.2.yi vurdugumun 20 gün sonrasında ise hemen gonal f’e başladı adet olmamı beklemedi.
Aaa çok teşekkür ederim. Beni de ikinci iğneden yirmi gün sonra çağırdı, demek o gün başlayak ters bir durum olmazsa. Peki yumurta büyütme, transfer aşaması kaç gün sürdü?

Aaa çok teşekkür ederim. Beni de ikinci iğneden yirmi gün sonra çağırdı, demek o gün başlayak ters bir durum olmazsa. Peki yumurta büyütme, transfer aşaması kaç gün sürdü?
yaklaşık 10 gün sürdü sonra hemen yumurtaları toplayıp transfer etti dondurmadı benimkileri. bana 3. gün embriyosu transfer etti.

hoca fsh i da takip ediyor mu. benim diger tedavi gordugum merkezde bakmiyorlardi. fsh 15 le bile yaptik e2 ye bakiyorlardi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…