- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Evet bu canımkızlar leucositim bunu mu vuruyorsunuz benim ilacım bitti yenisini aldm ama kutusu böyle değildi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu canımkızlar leucositim bunu mu vuruyorsunuz benim ilacım bitti yenisini aldm ama kutusu böyle değildi sanki
Sadece gözlem için mi yapılıyor bir sorun olursa düzeltiliyor mu ?ne kadar sürüyor? Bir sürü soru sordum kusura bakmayınMerhaba ben geçen hafta yaptırdım çok basit bir ameliyat korkmanızı gerektiren bir durum yok ayni gün taburcu ediyorlar zaten
Benim de Histereskopi olacak daha hulusi hocam bu ara acayip yoğun bugün inanılmaz fazla bekledimValla çok zor süreçten geçiyoruz ben tam 8 aydır 2.tup Bebek için uğraşıyorum ve daha da sürecek laparoskopi, geçici menopoz , histeroskopi derken bir beş altı ay daha var
Hep yoğun ben bir buçuk yıldır gidiyorum hiç boş anını görmedim:) bana ofis histeroskopi ve operatif histeroskopi yapıldı biri tani ve tedavi amaçlı yapıldı polip çıktı aldılar ikincisi de tekrarlıyor mi ona bakıldı transfer öncesi yine bakılacakBenim de Histereskopi olacak daha hulusi hocam bu ara acayip yoğun bugün inanılmaz fazla bekledim
Ne gün gireceksiniz?ben de gireceğim nasıl olduğunu bilmiyorumBi el atın konuma arkadaşlar bu doktor histeroskopide nasıl
Hasar falan vermez demi
Belli değil. Bi danisayim dedimNe gün gireceksiniz?ben de gireceğim nasıl olduğunu bilmiyorum
Valla 2 kere histeroskopi yaptı bana hiç bir sorun çıkmadı. Ordan çok tanıdığım var histeroskopi yaptıran ben hiç rastlamadım kötü bir durumlaBi el atın konuma arkadaşlar bu doktor histeroskopide nasıl
Hasar falan vermez demi
Çok sağol.Valla 2 kere histeroskopi yaptı bana hiç bir sorun çıkmadı. Ordan çok tanıdığım var histeroskopi yaptıran ben hiç rastlamadım kötü bir durumla
Çok sağol.
Fiyatı ne histerskopi rahim filmi biliyormusunValla 2 kere histeroskopi yaptı bana hiç bir sorun çıkmadı. Ordan çok tanıdığım var histeroskopi yaptıran ben hiç rastlamadım kötü bir durumla
Histeroskopi hastanın durumuna göre değişiyor. Ben ilkinde 600 odemistim çünkü polip vardı aldılar patolojiye yolladılar. Sonuncuda 460 ödedim sadece temizlemiş rahim duvarini kürtaj gibi bişey yapmış. O yüzden herkesin durumuna göre değişiyor ücretFiyatı ne histerskopi rahim filmi biliyormusun
Ben yarın gireceğim bi aksilik çıkmazsa yazarım sizeBelli değil. Bi danisayim dedim
Histereskopiye tuvalate sıkışık mı gidiyorsunuzHisteroskopi hastanın durumuna göre değişiyor. Ben ilkinde 600 odemistim çünkü polip vardı aldılar patolojiye yolladılar. Sonuncuda 460 ödedim sadece temizlemiş rahim duvarini kürtaj gibi bişey yapmış. O yüzden herkesin durumuna göre değişiyor ücret
Agri kanama oluyor mu bir sorun olursa tek işlemde hallediyor muValla 2 kere histeroskopi yaptı bana hiç bir sorun çıkmadı. Ordan çok tanıdığım var histeroskopi yaptıran ben hiç rastlamadım kötü bir durumla
Allah razı olsun senden cvp verdinHisteroskopi hastanın durumuna göre değişiyor. Ben ilkinde 600 odemistim çünkü polip vardı aldılar patolojiye yolladılar. Sonuncuda 460 ödedim sadece temizlemiş rahim duvarini kürtaj gibi bişey yapmış. O yüzden herkesin durumuna göre değişiyor ücret
Çok sevinirimBen yarın gireceğim bi aksilik çıkmazsa yazarım size
Sizin rahimdeki sıkıntı neAgri kanama oluyor mu bir sorun olursa tek işlemde hallediyor mu
Çok fazla sıkışık olmaya gerek yok ama söylüyor zaten şu saatten sonra tuvalete gitmeyin diye. Ben hiç sıkışık değildim mesela bı sorunda olmadiHistereskopiye tuvalate sıkışık mı gidiyorsunuz
Rahim yukarı kaymış ve hafif çökük bir kenarı var sanirimSizin rahimdeki sıkıntı ne