Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin
Peki canım dondurulmuş embriyonu çözdükten hemen sonra mı transfer etti yoksa çözdükten 2 gün sonra mı ?
Yani 5. Güne tamamlayıp mi transfer etti
Benimde şuan 3 embriyom var ne yapacak çok merak ediyorum

Cozuldukten iki gün sonra transfer oldu hatta iki gün içinde biri geriden geldiği için onu transfer etmedi. 3. Gün de dondurulmustu

Cozuldukten iki gün sonra transfer oldu hatta iki gün içinde biri geriden geldiği için onu transfer etmedi. 3. Gün de dondurulmustu
Anladım canım herkesin ki genelde 3. Gün donduruluyor. Senin 2 dondurulmuş embriyon olduğu halde 5. Güne tamamlamış hoca. Genelde riske atmıyo az embriyo olunca cozulunce hemen transfer ediyor.Benimde 3 var inşallah banada öyle yapar Bende öyle istiyorum ama korkuyorum ya bişey olursa embriyolara diye

Embriyolar çözüldüğünde az çok anlıyor zaten kaçıncı güne gidecegini. Yüreğini ferah tut. Benim daha önce başarısız denemeler ve dış gebelik geçmişim olduğu için bı hayal kırıklığı daha yasamami istemiyordu çünkü psikolojik olarak çok yıpranmış tim. Stresten yumurta gelişimin olmuyor diyordu zaten. Sen Hulusi beye güven İnan senin için en doğru kararı verecektir ben bütün süreçte hicbir şeye karışmadan bütün kararları ona bıraktım

Bir iki ile alakası yok canım doktorun kararı hep beşinci gün embriyo transferi bir arkadaşım beş embriyo dondurulmuş vardı beşinci güne bekletti benim iki vardı yine aynı, taze transfer de farklı üçüncü gün de yapabiliyor

Hmm anladım canım oyleyse çok sevindim ama ya embriyolar 5. Güne gitmezse diyede korku var az bı sure kalınca heyecan arttı. Önümüzdeki hafta Menepoza sokacak. Sonra transfer..

Hmm anladım canım oyleyse çok sevindim ama ya embriyolar 5. Güne gitmezse diyede korku var az bı sure kalınca heyecan arttı. Önümüzdeki hafta Menepoza sokacak. Sonra transfer..
bende hulusi hocadan 2 ay gecici menopoza girdim 27 ocakta 3. gün embriyosu transferi oldum. bende çikolata kisti var sağda ve solda bu nedenle 6 yumurtam oluştu buna bile cok mutlu oldum ve 3. güne 4 embriyom geldi ve 2si transfer edildi. Hoca umutlu bende cok umutluyum üzülmee hakkımızda hayırlısı olsun..

Ayy canım inşallah güzel haberlerini alırız. En zor kisim bu bekleme süresi degilmi. Taze embriyo transferimi oldun peki

merhaba hic yumurta cikmazsa ya da embriyo olusmazsa ucret iadesi gibi bisiy var mi. sanki forumda oyle bir sey okudum ama ilk baslarda belki eski uygulama olabilir

merhaba hic yumurta cikmazsa ya da embriyo olusmazsa ucret iadesi gibi bisiy var mi. sanki forumda oyle bir sey okudum ama ilk baslarda belki eski uygulama olabilir

tüp bebek için 6750tlyi yumurta toplana günü ödüyorsun. veznedeki bayan iade için fişleri sakla demişti demekki ücret iadesi var ama hangi şartlarda iade ediyorlar bilmiyorum.

O kısma kadar opu ve transfer ücreti alınmıyor ki zaten. Oluşan önce 2 sinin ücretini de alıyorlar sağlıklı yumurta çıkmazda transfer iptal olursa transfer ücreti iade oluyor

teşekkür ederim. bir de hulusi hoca bana omega verdi epa oranı yüksek oldun dedi. ama marka vermedi sizler kullandıysanız ne marka aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…