Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

O iki ay dinlenme sırasında mi menepoza sokacak canım.

Canım o son histeroskopi de hocadan rica ette rahme çizik atsın. Banada en sonunda histeroskopi yapacak sanirim ben isteyecem rahme çizik
Bana çizik olmuyor kist olduğu için, ayrıca Çarşamba toplama olacak ve ikinci adette ameliyat sonra üç ay menopoz ve histeroskopi 7ay var yani en kısası

Et parçacıkları tekrar edebilirmis o yüzden
Ben de yıllar önce polip et parçası aldırmıştım ama Hulusi hoca iki denememde de olsa ultrasonda görürdüm dedi kafam karıştı şu an sonra doktor değiştirdim buradaki doktor da aynı şeyi söyledi acaba ben de mi istesem histeroskopi

Transfer öncesi mutlaka iste bana öyle yapacak

Hulusi hoca sana hiç histeroskopi yapmadımi canım hayret genelde bütün hastalarına yapiyo. Bencede işte doktorundan çünkü histeroskopi gebelik şansını arttiriyor olumsuz tüm şeyleri duzelttigi icin

Hulusi hoca sana hiç histeroskopi yapmadımi canım hayret genelde bütün hastalarına yapiyo. Bencede işte doktorundan çünkü histeroskopi gebelik şansını arttiriyor olumsuz tüm şeyleri duzelttigi icin
İStemedi canım iki Kere transfer oldum üstelik şimdiki doktorum da yapmak istemiyor daha önce polip aldırırken perde filan yoktu onu biliyorum polis tekrar çıktıysa kesin ultrasonda gözükmüyor sonuçta tükendim ama valla artık ne derlerse öyle yapacağım iki joca da gerek görmedi çünkü napatım bıktım valla

Valla canım bende 7 yıldır doktorlara gidiyorum hiç biri histeroskopi yapmadı ve polipten falanda kimse bahsetmedi hulisi hoca daha ilk gittiğimde histeroskopi ile başladı bana ve polip gördü histeroskopi yaparken ve aldı. Ultrasyonda hiç polipten bahsetmiyolardi ama histeroskopi de gözüktü polip.hulisi hocanın histeroskopi yapmak istememesine çok şaşırdım çünkü genelde birden fazla histeroskopi yapıyor hastalarına

Ben de çok şaşırdım hep öyle okumuştum kaldı ki daha lise yıllarımda ultrasonda bile gözüken polipim vardı benim histeroskopiyle iki tane aldılar tekrarlamadığını nereden bileceğiz ki Canım sıkılıyor hiç sorma

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de 5. Denememde hamile kaldım 1 yaşına az kaldı bebeğimin şükürler olsun. Hulusi hocamı tek geçerim. Benim konuyu, mesajları okuyabilirsiniz sorularınız olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Bana üç olacak

hulusi hoca dondurulmus embriyo transferinde nasil bir surec izliyor acaba. dondurulmus embriyo transferi olan arkadaslar bilgilendirebilise sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…