- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Allah razı olsun çok kötüyüm hastanedeyiz ne zaman çıkacağımız da belli değil8ebriyo cok iyi ,insallah kaliteleri de iyi olur.
Bu arada instagramda gordum anneniz hastaymis ,gecmis olsun ,allah acil sifalar versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok kötüyüm hastanedeyiz ne zaman çıkacağımız da belli değil8ebriyo cok iyi ,insallah kaliteleri de iyi olur.
Bu arada instagramda gordum anneniz hastaymis ,gecmis olsun ,allah acil sifalar versin.
İnşallah canımMaşAllah MaşAllah can olsunlar kan olsunlar yavru olsunlar sana canım inşAllah
Rabbim şifa versin neyi var annenin canımÇok şükür, annem için dua istiyorum hastane de yatıyor durumu ciddi
Bağırsagi delindiRabbim şifa versin neyi var annenin canım
Yaa çok geçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun.Bağırsagi delindi
Sağol canımYaa çok geçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canımBende ignelere başladım çok şükür 3. Kez yumurta toplama için. Busefer adetle başladı önceki seferlerde hep adet bitiminde başlamıştı bakalım nolacak hayırlısı
Arkadaslar 3gun embrıyosuyla hamıle kalan varmı aranızda
Hayırlı olsun sonu müjdeli olsun canım inşAllahBende ignelere başladım çok şükür 3. Kez yumurta toplama için. Busefer adetle başladı önceki seferlerde hep adet bitiminde başlamıştı bakalım nolacak hayırlısı
Canım beklemedeyiz hala duanızı eksik etmeyin aklınıza gelirsek bizim için deKoncuyUmay canım sen naptın doğum yaptinmi yoksa hiç sesin çıkmıyo
Sağlıkla gelsin inşallah canım benimCanım beklemedeyiz hala duanızı eksik etmeyin aklınıza gelirsek bizim için de
Sağol canım, Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahcikolatakistim canım çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin ne durumda annen?
Sağlıklı gelsin inşallah bebiş rabbim yardımcın olsun canım kaç haftalık şuanCanım beklemedeyiz hala duanızı eksik etmeyin aklınıza gelirsek bizim için de
Ben varım canım. Şuan 24 haftalık ikizlere hamileyimArkadaslar 3gun embrıyosuyla hamıle kalan varmı aranızda
Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir annenin durumu.Çok şükür, annem için dua istiyorum hastane de yatıyor durumu ciddi
Ben 9 haftalıkken sen 22 iydin. Şuan 38 falan olmuşsundur ☺ sağlıkla kucağına da al inşallahCanım beklemedeyiz hala duanızı eksik etmeyin aklınıza gelirsek bizim için de
ALLAH razı olsun canım amin inşAllah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim Şuan 38+1 iz canımSağlıklı gelsin inşallah bebiş rabbim yardımcın olsun canım kaç haftalık şuan
Tam isabet müthiş hafıza amin canım tüm bekleyenler sağlıkla kavuşsunlar ; isteyenlere de tez zamanda nasip olsun inşALlahBen 9 haftalıkken sen 22 iydin. Şuan 38 falan olmuşsundur ☺ sağlıkla kucağına da al inşallah