- 24 Ocak 2017
- 191
- 121
umarım çok iyi olur canımm.. hocamızın eli uğurlu güven ona canım....Eşim yanımda maltepe de ki binadayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım çok iyi olur canımm.. hocamızın eli uğurlu güven ona canım....Eşim yanımda maltepe de ki binadayım
Sonuç güzel olmadı, yani olamadı zaten gelişim iyi değilmiş transfer edilemedi bileumarım çok iyi olur canımm.. hocamızın eli uğurlu güven ona canım....
canım herşeyde bir hayır vardır üzülme olmayan birşey için demek ki vakti var.. sen bu ara beslenmene dikkat edeceksin, bol bol yürüyüş vitamin mineral al canım...Sonuç güzel olmadı, yani olamadı zaten gelişim iyi değilmiş transfer edilemedi bile
canım randevu alacaksın ama sabah erkenden gidip ismini de yazdırabilirsiniz listeyeIyi aksamlar bulent zeynelogluna gitmeden once randevu almamiz gerekiyor mu ?
lisan selamlar canim nasilsin görüşemedik uzun zamandır bende ikinci histeroskopi mi oldum gogsen bey iki ay bekleyelim doğal yolla olabilir umutluyum dedi olmasa artık temmuzda başlayacağız canim seni merak ettim ne yaptın dinleniyormusun okullarda tatile girecek bol bol tatil yapabilirsinKan testi mi yaptın?
Canim peki ilk gittigimiz gun herhangi bir gun mu yoksa adetin ilk gunu mu olmasi gerekiyor ilk gun neler yapiliyor tam olarak cok soru soruyorum kusura bakmayin il disindan gelecegiz de..canım randevu alacaksın ama sabah erkenden gidip ismini de yazdırabilirsiniz listeye
canım selamlar birbirimize yardım edeceğiz tabiki ben adetinin 2 inci günü gittim herhangi bir şey yapabilir diye ki birde eski tüm ultrason röntgen kan sonuçların eşinin ve senin hepsini unutma onlara bakıyor hoca... hikayenizi dinler daha önce geçirmiş olduğun komplikasyonları öğrenir kullandığın ilaçlar ve kontrol edecek.. eğer regl olmadan gidersen histeroskopi icin gün verir sanaCanim peki ilk gittigimiz gun herhangi bir gun mu yoksa adetin ilk gunu mu olmasi gerekiyor ilk gun neler yapiliyor tam olarak cok soru soruyorum kusura bakmayin il disindan gelecegiz de..
Merhaba canim tesekkur ederim aynen dedigin gibi tum testleri goturecegim yanimda. bende adetli gidilir testler icin diye dusundum.en iyisi hastaneyi bi ara arayip ogrenim ..canım selamlar birbirimize yardım edeceğiz tabiki ben adetinin 2 inci günü gittim herhangi bir şey yapabilir diye ki birde eski tüm ultrason röntgen kan sonuçların eşinin ve senin hepsini unutma onlara bakıyor hoca... hikayenizi dinler daha önce geçirmiş olduğun komplikasyonları öğrenir kullandığın ilaçlar ve kontrol edecek.. eğer regl olmadan gidersen histeroskopi icin gün verir sana
Merhaba, histereskopiden ne kadar süre sonra tedaviye başlanıyor? Belli bir süre ara veriliyor mu tüp bebeğe başlamadan, histereskopiden sonraselamlar canim günaydınlar nasılsın ne yaptın iyimisin? senin cesaretinle histeroskopi oldum rahatladım üstümde bir yük kalktı sanki ...artık stresimde az muayene günümü bekliyorum bu hafta artık bakalim ne diyecek gogsen hoca reglimı ikinci günü gel demişti...
canım mesajını yeni gördüm kusura bakma gec oldu biraz sana gerekli ilaçları veriyor genelde hepsi adet düzenleyici oluyor adet olduğunda 2 nci günü gidiyorsun tekrar randevu tarihini onlar c ayarlayıp veriyorlarMerhaba, histereskopiden ne kadar süre sonra tedaviye başlanıyor? Belli bir süre ara veriliyor mu tüp bebeğe başlamadan, histereskopiden sonra
Cok tesekkür ederim, ben bir kaç ay ara verirse beklemek gerekirse diye tedirgin olmuştum.bakalım histereskopi tarihi için önümüzdeki hafta adetin ikinci günü gideceğim.hem hormonlarına bakalım tekrar dedi cünkü.tekrar tesekkür ederimcanım mesajını yeni gördüm kusura bakma gec oldu biraz sana gerekli ilaçları veriyor genelde hepsi adet düzenleyici oluyor adet olduğunda 2 nci günü gidiyorsun tekrar randevu tarihini onlar c ayarlayıp veriyorlar
Evet ücretli oluyo 110 tl falan herhangi birgün gidebilirsin ön görüşme olarak ikinci gorusmede de sana söyler zaten şugun gel diyeArkadaslar merhaba bende baskent univ.hastanesine gitmek istyrm.3 yila girdik bebegimiz olmadi. Daha once dr.a gitmedim bu konu ile alakali.orada baslamak istyrm egee tedavi tup bebege kadar ilerlerse basindan beri ayni hastane olsun diye.sorum su muayene ucretlimi oluyor.hangi dr olursa olsun yapilan tahliller vs
Birde ilk kez gidecegim sekreteri aradim regli iken mi gideyim diye ama yok dedi heehangi bi gun gelebilirsiniz dedi. Bana yardimci olurmuaunz
Teşekkürler cevap icin. 12 sine randevu aldım bakalım inşallah rabbim herkese nasip etsinEvet ücretli oluyo 110 tl falan herhangi birgün gidebilirsin ön görüşme olarak ikinci gorusmede de sana söyler zaten şugun gel diye
Arkadaşım nasıl buldun dr un kimdi iyi miydi tavsiye eder misin gitmemiTeşekkürler cevap icin. 12 sine randevu aldım bakalım inşallah rabbim herkese nasip etsin
Kesinlikle Göğşen hocayı tavsiye ederim. Hulusi hoca insanın halinden ruhundan hassasiyetinden anlamıyor.. Bu çok hassas bi süreç olduğu için insan destek arıyor yanında. Tıbbi olarak da Göğşen hocayı tavsiye ederim.Kızlar tüp bebek için hulusi hocayı mı göğşen hocayı mı tavsiye edersiniz sorunumuz pko +morfoloji ve sayı düşüklü9
göğşen hoca tabikiKızlar tüp bebek için hulusi hocayı mı göğşen hocayı mı tavsiye edersiniz sorunumuz pko +morfoloji ve sayı düşüklü9
Arkadaşım hulusi hocanın tavrı ilgisi nasıldı ben de karar vermeye çalışıyorum göğşen hoca ile hulusi hoca arasındaAmin inş hayır hulisi hocanın hastasıyım ben