Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşım nova art a kesinlikle gitme orası oldukça kötü kesinlikle ticarethane gözüyle bakıyorlar istersen mesaj at bana yaşadığım o sıkıntılı süreci anlatırım... ilk gittiğinde allayıp pullarlar sonra fıss

Randevumu aldım arkadaşım inş iyi olur süreç ne şekilde oluyor ilk kez buraya gideceğim eşim spermiyogram için 18 ine gün verdi histeroskopi me şekilde oluyor randevu vs
Hayırlara vesile olsun inşallah. Siz tüp bebek yaptıracaksınız değil mi? Histereskopi uyutularak oluyor sıkıntısız. Histereskopide görülen bir olumsuzluk olursa önce onu tedavi eder yoksa uygun zaman belirlenir ilaçlara başlarsınız. Göğşen bey iyi bir doktor rahat diyalog kurulabilen aklınızdakileri çekinmeden sorabileceginiz biri. Randevu tarihini göğşen beye sorarsiniz o söyler ona göre oradak sekreterlere randevu katdı yaptirirsiniz.Mutlu haberlerinizi alırız inşallah.

Çok teşekkürler inş iyi olur daha önce nova arta gittim ilk tedavim orda oldu kürtaj olma sürecinde ne olduklarını gördüm burayada daha kurumsal oldukları için gidiyorum inş iyi olur tedavim ertelensin istemiyorum artık ondan dolayı hızlıca işlemlere başlamak istiyorum bakalım hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alırız inş...

Amin. Bana hastahaneler daha güvenli geliyor çünki merkeze gittigin zaman doktorun iyi günündemisin kötü günündemisin tutturup seni önemsemesi şans işi gibi geliyor tabi hepsini kast etmiyorum ama vucutta ne gibi bir sorun var infertilite sebebi nedir tam olarak araştirilmadan tüpe geçiliyor ona kanalize olmuslar şansın yaver gidecek.Hastahanelerde neyin var neyin yok önce onu araştiriyorlar bu açidan daha tatmin edici. Bu gün gebelik takibindeydim göğşen beyde, ben çok riskli gebeligim sagolsun elinden geleni yapiyor baştan savmıyor. Bulundugum şehirdeki proflar git ankarada yaşa dedi acil bir şey olursa orada acile git yani şikayetlerimi görünce baştan savdılar çok korkuttular beni, göğşen bey onların böyle söylemesine şaşırdı içimi rahatlattı ve her şey onun dediği gibi yolunda çok şükür pat çat ilerliyoruz minnoşla takibimide göğşen bey yapıyor. Güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel nimeti kucağımızı boş koymasın.

Amin. Bana hastahaneler daha güvenli geliyor çünki merkeze gittigin zaman doktorun iyi günündemisin kötü günündemisin tutturup seni önemsemesi şans işi gibi geliyor tabi hepsini kast etmiyorum ama vucutta ne gibi bir sorun var infertilite sebebi nedir tam olarak araştirilmadan tüpe geçiliyor ona kanalize olmuslar şansın yaver gidecek.Hastahanelerde neyin var neyin yok önce onu araştiriyorlar bu açidan daha tatmin edici. Bu gün gebelik takibindeydim göğşen beyde, ben çok riskli gebeligim sagolsun elinden geleni yapiyor baştan savmıyor. Bulundugum şehirdeki proflar git ankarada yaşa dedi acil bir şey olursa orada acile git yani şikayetlerimi görünce baştan savdılar çok korkuttular beni, göğşen bey onların böyle söylemesine şaşırdı içimi rahatlattı ve her şey onun dediği gibi yolunda çok şükür pat çat ilerliyoruz minnoşla takibimide göğşen bey yapıyor. Güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin bu nimeti kucağımızı boş koymasın.

hanımlar meraba ben yenıyım aranızda banada fikir verin lütfen :) ben 2 yıllık evlıyım 1 senedır belkı dahada fazla suredır cocuk ıstıyoruz ama olmuyo esımde sprem hareketsızlıgı cıktı ılaclarla tedavı olmaya calıstı malesef henuz bı sonuc alamadık onun ıcın sımdı kaan aydosu dusunuyoruz . bende kontrol amaclı hastaneye (zekaı tahır dogum hastanesı )gıttıgımde tek tupum kapalı oldugunu soyledır mıyom olabılrı dendı ama ne oldugu henuz bellı degıl onun ıcın ayrı fılm cekılmedım malüm devlet hastanelerı gun atıyoda atıyo ama ben anne olmak ıstıyroum artık rabbım kısmet ederse arastırmalarım sonucu hulusı hocayı buldum tabı cevremdende tavsıye eden bı kac kısı var sızce napmalıyım bazen kendımı cok caresız hıssedıyorumm tek tuplede hamıle kalabılen varmı bırde hulusı hocda muane olanlar bana bı yardımcı olsun lutfen

Canım zekai tahir banada tek tüpte yapışıklık var dedi ben gogsen beye gittim en net bilgiyi dr un verir muayene ücreti 122 ödedim ben... polip çıktı sadece onuda ofis histereskopi ile aldı en net histereskopide belli olur sıkma canını benim esimin spermiyogram çok sıkıntılı çıktı bilmiyorum salı günü tekrar kontrole gideceğim sen de öyle yapabilirsin

Kaan aydos ben de düşündüm ama pek tavsiye etmediler gerek yok bide oraya para verme dediler sen bilirsin.... bu arada tek tüple de hamile kalınıyor

Evet canım tek tüple hamile kalınabıldıgını duydum ama benım esımdede sorun oldugu ıcın bunun bıraz zamn alacagını dusunuyorum bende pazartesı gunu hulusı beye randevum var adetlımı gıttınız acaba sız
raabım yardımcınız olsun ınsallah sızınde gercekten cok zor bazen caresız hısetmek kadar kotu bsy yok. eşimdede şöylekı sprem hareketsız ve sayısı dusmu en son 2 hafta once gıttık tup bebek dedıler ama ben ılk once dogal yolla kalmak ıcın ugrasmak ıstıyorum kaan beyde 2 ay ıcınde %90 hamıle kalıcasksınız dedı bıtkısel bsyler uyguluyormus esıme bılemeıyorum onun muane ucretı 450 ama tek olsunda onuda gozden cıkarmıs durumdayız

Yok canım ben adetli değildim gittiğimde sorun olmadı... malesef bu bebek işlemleri tamamen paraya dökülmüş durumda benim daha önce tüp bebekten bi gebeliğim oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman sperm sayısı çok sorun olmamıştı ama şimdi muhtemelen önce eşime tedavi uygulanacak ama o da tedavi olmak istemiyor ne yapacagimi şaşırdım ben de çok üzülüyorum.... dr un niyeti çok önemli canım ama bu tarz doktorlar malesef sadece para kazanmayı hedefliyor.... benim ilk tedavin nova artta olmuştu dr un tavrı yüzünden artık öyle yerlere gitmeme kararı aldım. Başkent üniversitesi daha kurumsal olduğu için burayı tercih ettim... tüp bebek süreci çok masraflı ondan dolayı ciddi bi gelirin yoksa daha doğrusu karı koca memursaniz daha dikkat et gözüken gibi olmuyor muhakkak farklı işlemlerin vs olmak zorunda kalıyor aklında bulunsun dr seçmek çok önemli sen de kafana takma verecek olan Allah drlar aracı onu düşün ona göre hareket et

kesinlikle katılıyorum dedıkelrınıze malesef ıkımızde memur degılz asgarı ucretle gecınen ınsanlarız ama devlette bı yere kadar yardımcı oldugunu dusunuyorum ben esıme tup bebek deyıp gecıstırdıler bunun bu kadar basıt oldugunu dusunmuyorum ben cok arastırdım yakın cevremızde tdoktor tanıdıklarımızda var keısnlıkle kaan hocayı onerıyorlar sonucta sadece sprem harketsız bu kadar gelısmıs bır dunyada yasarken kök hücreler cıkmısken nasıl olurda sprem hareketsızlıgının tedavısı olamaz bunu anlıyamıyorum . zaten ben kendım ıcın muaneyenesı olan yerlerı tercıh etmıyorum ama baskent hastanesının ıyı oldugnu duydum umarım hafıf bı tıkanıklık vardır ve duzelır . benım sıze tavsıyem eger esınızde cıddı sorunlar varsa kesınlıkle kaan bey dıyorum bı arayıp sekreterlıylede gorusebılırsınız o kadar rahatlatıyorkı :) siz kac yasındasınız acaba ankaradamı yasıyosunuz

Merhaba arkadaşlar. Ben 31 yaşındayım erken menopoza girdim. Ben Hulusi ya da Göğsen beye gitmek istiyorum fsh bi türlü düşmüyor. Neden menopoza girdim desem araştırırlar mı? Özellikle genetik testler falan. Giden arkadaşlar bi yardimci olun lütfen

Bende yeni başladım gogsen beye gidiyrm.hersey araştırılıyor canım.tavsiye ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…