ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Hayırlı olsun iki denemede ayni merkezde miydi ?

Merhaba bende selen hanimda tedavi oluyorum yumurta toplama yapıldı haber bekliyoruz artık siz neler yaptınız ilkı tutmamış sanırım hayırlısı olsun ikinciyi yaptınız mı
Hayırlı olsun ilk denemenizde mi tuttu ve sorun neydi acaba bizde erkek infertilitesi varda

Hayırlı olsun ilk denemenizde mi tuttu ve sorun neydi acaba bizde erkek infertilitesi varda
Teşekkürler evet ilk denemede tuttu. Eşimde ileri hız 0 di varikosel vardı ameliyat oldu kür ler ilaçlar hız %74 e çıktı tup bebeğe başladığımız da ikimizdede sorun yoktu sebepsiz di yumurtalar toplandı sağlıklı yumurtada oluştu selen hanim dedi ki transfer den önce histeroskopi yapalım çünkü eşinde sorun yok sende yok neden olmuyo rahme bakalım histeroskopi oldum biraz iltihap dışında bişey çıkmadı ama rahme çizik attılar böylece rahim kendini yeniledi şükür tuttu. Genelde bu histeroskopi yi ilki tutmaz sa yapıyorlar mis ama biz baştan yaptık .

Son düzenleme:
Sizin afınıza çok sevindim darısı başımıza

Hayırlı olsun.Merak ettigim cizik atıldıktan ne zaman sonra transferiniz oldu.Ve rahim kalınlığı kactı.

Hayırlı olsun.Merak ettigim cizik atıldıktan ne zaman sonra transferiniz oldu.Ve rahim kalınlığı kactı.
İnanın rahim kalınlığını bilmiyorum doktor iyi deyince sormadık bahceci de rahim dinlendirme var belki biliyorsunuzdur rahim dinlendirme oldu transfer gunu icin gittik doktor histeroskopi dedi o ay da onu oldum böylece iki ay atmış oldu transfer için

Merhaba evet dondurulmuş embriyo ile Ankara Bahceci de oldu 2. Transfer, çok teşekkür ederim, Allah’ın izni ile darısı isteyen herkesin başına
aminn : ) bizde eşimle bahçeci ye gitmek istiyoruz kontrol için.Muayne ücreti ne kadar çok mu pahalı acaba tüp bebek merkezi olduğu için

aminn : ) bizde eşimle bahçeci ye gitmek istiyoruz kontrol için.Muayne ücreti ne kadar çok mu pahalı acaba tüp bebek merkezi olduğu için
Merhaba, ben geçen yıl bu zamanlar tedaviye başladığım için geçen senenin fiyatlarını biliyorum. Bu topicteki ilk mesajımı okuyabilirsiniz detaylı yazmıştım ama tabi zam gelmişti sonra. İlk muayene ücretsiz idi; aynı uygulama geçerli olabilir. Tek muayene ücreti 300 ya da 400 TL; tüp bebek tedavisine başlanacak olursa o kapsamda alınmış oluyor. Kolaylıklar dilerim

çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için .Önce eşimin testini özel bir laboratuarda yaptırıp sonuca göre bahçeciye gitmeye karar verdik.ilk muayene o yüzden önemli bizim için.

çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için .Önce eşimin testini özel bir laboratuarda yaptırıp sonuca göre bahçeciye gitmeye karar verdik.ilk muayene o yüzden önemli bizim için.
Merhaba canım. Biz şu an Ankara Bahçeci’de tedavi görüyoruz. Daha önce başka merkezlerde üç aşılama, bir tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. En iyi merkezi, laboratuvarı seçmeye çalıştık bu sefer. Süreç daha devam ediyor. İnşallah olumlu bir netice alırız. İlk görüşme ücretsiz. İki doktor var. Selen hanım ile Berfu hanım... Tüp bebek tedavisine başlarsanız bir defa muayene ücreti ödüyorsunuz. 6 ay geçerli o. Selen hanım 400 tl, Berfu hanım prof. olduğu için 600 tl. Ben çok araştırdım iki doktor da gerçekten çok ilgili, bilgili ve insancıl. Biz Selen hanımı seçtik. Meraı ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Aynen biz de düzen laboratuvarında yaptırıp sonucu götürmüştük ; ek olarak benim tahlil sonuçlarımı da daha önceden devlet özel karışık yaptırıp götürmüştüm ben, böylece tedaviye başlarken daha az tahlil istenmiş oldu. Tedavi sırasında istenen ek tahlilleri de devlette yaptırıp götürmüştüm; Bahceci de testler daha pahalı oluyor çünkü.

Bende öyle yaptımm. kendi tahlillerimi ve ultrasonumu devlette yaptırdım ,eşiminkini de düzen laboratuarında yaptırdık .Şimdi sonuçların çıkmasını bekliyoruz.Sonra sıra bahçeci de

6 ay geçerli olması çok iyi verdiğimiz paraya değecek hiç değilse.Özel hastaneler her ay dünyanın parasını alıyor çünkü.Bizde sizin yazınızdan sonra selen hanıma karar verdik.Randevumuzu alacağız sperm sonuçlarını aldıktan sonra bahçeci ye

İnşallah her şey yolunda gider gider hepimiz için, inşallah güzel neticeler alırız. Sonuç ne olur bilemem ama burada doktorun ve merkezin her detayı önemseyip üzerine düşeni yaptığını anlıyor insan.

Ben hala kararsızım ama sen güzel haberler alacağını düşünüyorum o yüzden Ankara daha sıcak geliyor bana şu anda.

Ben hala kararsızım ama sen güzel haberler alacağını düşünüyorum o yüzden Ankara daha sıcak geliyor bana şu anda.
Canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bence önemli olan doktor ve laboratuvar. O yönden de Ankara’da İstanbul’dan geri kalmayacak merkezler, doktorlar var.

İlk görüşme, yani bilgi almak için ücretsiz .
Ancak görüşmede durumunuzu görmeleri için ultrason ile muayene edilirseniz, doktor ücreti alınıyor.
Selen Hanım 'ın ücreti 400 TL, Berfu Hanımın ücreti 600 TL. Bu ücret 6 ay geçerli.

teşekkür ederim .selen hanıma randevu alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…