Jasmine09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2019 245 199 27 Aralık 2019 Konu Sahibi Elfst #261 akaleli .!.: @cuucuuk evet canım her aşamada valla tek tek soruyorlar barkodu sisteme okutuyorlar çok iyi güvenlik önlemleri var bahcecideben bi ara artık onaylamaktan sıkılmıştım mesela Genişletmek için tıkla... Hımmm oolaydan sonra önlem almışlar demek
akaleli .!.: @cuucuuk evet canım her aşamada valla tek tek soruyorlar barkodu sisteme okutuyorlar çok iyi güvenlik önlemleri var bahcecideben bi ara artık onaylamaktan sıkılmıştım mesela Genişletmek için tıkla... Hımmm oolaydan sonra önlem almışlar demek
S siyahbeyaz0638 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2018 151 93 27 Aralık 2019 Konu Sahibi Elfst #262 Biz de Ankara Bahçecide tedavi gördük. Her adımda barkodlu sistemle kontrol vardı. Alınan önlemlerin iyi olduğunu düşünüyorum.
Biz de Ankara Bahçecide tedavi gördük. Her adımda barkodlu sistemle kontrol vardı. Alınan önlemlerin iyi olduğunu düşünüyorum.
B BirVarmisimBirYokmusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2019 2.078 2.146 22 Ağustos 2020 Konu Sahibi Elfst #263 Burda tedavi gorenlerin durumlari ne oldu? Cok kararsizm. Cikolata kisti olup da tedavi gorup olumlu sonuc alan var mi acaba?
Burda tedavi gorenlerin durumlari ne oldu? Cok kararsizm. Cikolata kisti olup da tedavi gorup olumlu sonuc alan var mi acaba?