ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Merhaba hanımlar bizde Bahcecide Selen hanimda tedavi gördük aslinda 2 yil once dusunuyorduk tüp bebek yapmayi ama bi turlu nasip olmadi
ocak ayinda basladigim multivitaminlerle
Subat ayinin adetinde yumurta toplama yapildi Marttada transfer oldum
Selen hanim cok guler yuzlu sordugunuz sorulara cevap veriyor tedavi sirasinda neyi goruyorsa onu soyluyor gercekci bi dr bizi cok korkutmustu tedaviyi iptal edebilirim diye opuya kadar diken ustunde durdum 8 yumurta toplandi 6si dollendi hepside cok iyi denildi
bazen aklima takilmiyo degil o kadar tedavi kotu gittide neden bu 6 yumos cok iyi embriyo haline geldi
Her merkezin artisi eksisi mutlaka var
hemsiremiz dosyama eksik embriyo not etmisti birazda dikkati elden birakmamak lazim bisey olmaz bilgisayarda kayitli dedi ama sonucta dr o dosyayi inceliyor
Emin olmak icin laboratuari arayip sormustum
Suan hamileyim bunu yazacagimi hic dusunmezdim hamileyim diye cok sukur rabbim nasip etti
pozitifi aldim diye degil suan olmasa yine ayni merkezi secerdim
Bahcecide kese ve kalp atisini gorunce daha devam edemedim orada zaten dogum da yaptirmiyoruz dediler 21 gunlugu 400 tl
zaten 2 kez gidiliyor 21 gunde
Selen hanima gelemeyecegimi soyledim sen benim hastamsin ne zaman istersen ara sor gel dedi sagolsun
Kanaman olursa muhakkak ara dedi
ilk baslarda tedavide bazen ulasamiyordum biraz zor oluyordu ama simdi aradigim da biseyin mi var yoksa diyip tedirginlikle aciyor
iyi bi drdan daha onemlisi merhametli iyi bi insan bence
evet arkadaslar iyisiyle kotusuyle bizim tedavi boyle oldu sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplarim
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :KK200::anneadayı::KK68::emir_bebek:

cevabınız için teşekkürler öncelikle. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. isteyen herkesede aynı duyguyu tattırsın. 2 kez olumsuz denemem oldu başka merkezde ve acaba yeni bir yere mi geçsem diye düşünüyorum. Bu merkezde aklımda olan yerlerden birisi. olumlu izlenimler yazmanız önemli tabi benim içinde. Bir de fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba hanımlar bizde Bahcecide Selen hanimda tedavi gördük aslinda 2 yil once dusunuyorduk tüp bebek yapmayi ama bi turlu nasip olmadi
ocak ayinda basladigim multivitaminlerle
Subat ayinin adetinde yumurta toplama yapildi Marttada transfer oldum
Selen hanim cok guler yuzlu sordugunuz sorulara cevap veriyor tedavi sirasinda neyi goruyorsa onu soyluyor gercekci bi dr bizi cok korkutmustu tedaviyi iptal edebilirim diye opuya kadar diken ustunde durdum 8 yumurta toplandi 6si dollendi hepside cok iyi denildi
bazen aklima takilmiyo degil o kadar tedavi kotu gittide neden bu 6 yumos cok iyi embriyo haline geldi
Her merkezin artisi eksisi mutlaka var
hemsiremiz dosyama eksik embriyo not etmisti birazda dikkati elden birakmamak lazim bisey olmaz bilgisayarda kayitli dedi ama sonucta dr o dosyayi inceliyor
Emin olmak icin laboratuari arayip sormustum
Suan hamileyim bunu yazacagimi hic dusunmezdim hamileyim diye cok sukur rabbim nasip etti
pozitifi aldim diye degil suan olmasa yine ayni merkezi secerdim
Bahcecide kese ve kalp atisini gorunce daha devam edemedim orada zaten dogum da yaptirmiyoruz dediler 21 gunlugu 400 tl
zaten 2 kez gidiliyor 21 gunde
Selen hanima gelemeyecegimi soyledim sen benim hastamsin ne zaman istersen ara sor gel dedi sagolsun
Kanaman olursa muhakkak ara dedi
ilk baslarda tedavide bazen ulasamiyordum biraz zor oluyordu ama simdi aradigim da biseyin mi var yoksa diyip tedirginlikle aciyor
iyi bi drdan daha onemlisi merhametli iyi bi insan bence
evet arkadaslar iyisiyle kotusuyle bizim tedavi boyle oldu sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplarim
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :KK200::anneadayı::KK68::emir_bebek:
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alin inş . Benimde 4. Deneme olcak bahçeci istiyorum yaşınız kaçtı sorun neydi . Rahim dinlendirme uygulamadi galiba size . Bir de ogretmenim yaz için gitmek istiyorum bi iki ay önceden on görüşme yapıp vitaminlere başlanmalı mi acaba tabi bi de fiyat bilgisi verirseniz cook memnun olorum

cevabınız için teşekkürler öncelikle. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. isteyen herkesede aynı duyguyu tattırsın. 2 kez olumsuz denemem oldu başka merkezde ve acaba yeni bir yere mi geçsem diye düşünüyorum. Bu merkezde aklımda olan yerlerden birisi. olumlu izlenimler yazmanız önemli tabi benim içinde. Bir de fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim.
Nerden gideceksiniz acaba ankara'da mi yaşıyorsunuz . Ben de bahceciyi beğeniyorum ama istanbul ankara sube arasında kararsızım belirgin bi fark var mıdır çok merak ediyorum . Ankara daha uygun bana konaklama anlamında

Nerden gideceksiniz acaba ankara'da mi yaşıyorsunuz . Ben de bahceciyi beğeniyorum ama istanbul ankara sube arasında kararsızım belirgin bi fark var mıdır çok merak ediyorum . Ankara daha uygun bana konaklama anlamında
Ben Ankarada yaşıyorum. İstanbul hakkında çok olumlu yazı okudum o nedenle Ankara Bahçeci olabilir belki diye düşündüm ama arasında fark varmıdır bende merak ediyorum doğrusu. Gidip bir ön görüşme yapacağım ama

Ben Ankarada yaşıyorum. İstanbul hakkında çok olumlu yazı okudum o nedenle Ankara Bahçeci olabilir belki diye düşündüm ama arasında fark varmıdır bende merak ediyorum doğrusu. Gidip bir ön görüşme yapacağım ama
deneyimlerinizi bizle de paylaşırsanız yolumuza ışık olursunuz inşallah. hakkımızda hayırlısı uğrasan herkesin

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alin inş . Benimde 4. Deneme olcak bahçeci istiyorum yaşınız kaçtı sorun neydi . Rahim dinlendirme uygulamadi galiba size . Bir de ogretmenim yaz için gitmek istiyorum bi iki ay önceden on görüşme yapıp vitaminlere başlanmalı mi acaba tabi bi de fiyat bilgisi verirseniz cook memnun olorum
Sagol cnm Allah razi olsun en kisa zamanda rabbim sanada nasip eder insallah
ben ocakta basladim vitaminlere subat adetinde opu yapildi martta transfer oldum
ön gorusmeyi yapin evet tedavi oncesi kafaniz daha rahat olur
kredi kartina taksit yapiyoruz demislerdi
bizde esimdeydi ameliyat oldu sol varikosel 1 yil gecti hamile kalamadim 6. yilda tup bebek denedik bendede tedavi sirasinda kalitesiz yumurta problemi cikti ve yasima gore amh degerim dusuk 25 yasindayim 1.32
cikmisti ozelden atarim canim fiyat bilgisi iceren bi kagit vermislerdi
simdi reklam olmasin burdan atmayayim

bende bahçeci ankara ön görüşme ücretsiz dediler randevu aldım berfu demir hocadan, bayram dönüşü ..
berfu hoca nasıldır

canım bende remzi beyde tedaviye başladım bahçecide ön görüşme ücretsiz evet merkez çok iyi muhtemelen berfu hanımda çok iyidir

Merhaba ben de gazide iki başarısız tedavi geçirdim. berfu hanıma gitmek istiyorum. direk tedaviye başlanmıyor mu acaba? Ön görüşmenin katkısı nedir? Ön görüşmede tahliller de yapılıyor mu ? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben de gazide iki başarısız tedavi geçirdim. berfu hanıma gitmek istiyorum. direk tedaviye başlanmıyor mu acaba? Ön görüşmenin katkısı nedir? Ön görüşmede tahliller de yapılıyor mu ? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, Gazi de kimdi dotorunuz acaba? ben orası ile de ön görüşme yapmak istiyordum. Berfu hocadan ön görüşme için benimde randevum var, direk tedaviye de başlayabilirsiniz ya da tam karar vermediyseniz merkez seçimine, fikir vermesi aşısından da ön görüşme yapabilirsiniz, ön görüşmede tahlil, ultrason yok, sadece eski sonuçlarınızı götürüp onun üzerinden konuşuluyor bildiğim kadarıyla.

canım bende remzi beyde tedaviye başladım bahçecide ön görüşme ücretsiz evet merkez çok iyi muhtemelen berfu hanımda çok iyidir
Merhabalar, Remzi Bey de tedaviye başladım demişsiniz, Ankara Bahçeci de iki doktor görünüyor Berfu ve Selen hoca. Remzi Bey yeni mi acaba, ya da İstanbul da var Remzi Bey acaba o mu geldi Ankaraya?

Merhabalar, Gazi de kimdi dotorunuz acaba? ben orası ile de ön görüşme yapmak istiyordum. Berfu hocadan ön görüşme için benimde randevum var, direk tedaviye de başlayabilirsiniz ya da tam karar vermediyseniz merkez seçimine, fikir vermesi aşısından da ön görüşme yapabilirsiniz, ön görüşmede tahlil, ultrason yok, sadece eski sonuçlarınızı götürüp onun üzerinden konuşuluyor bildiğim kadarıyla.
Doktorum İsmail Gülerdi bilmiyorum ben memnun kalmadım.Ne hastaneden ne de tüp bebek servisinden.Memnuniyeti bildirimlerini okumuştum halbuki bu sitede. Ben özellikle duygusal açıdan hiç bir artısını göremedim açıkcası insan bu işlemlerde daha da bi hassasiyet istiyor çeşitli işlemler uyguluyorlar sormasan bilgi vermiyorlar . İnşallah Berfu hanıma çok iyi diyorlar bugün ön görüşme için randevu aldım 27 mayıs ptesi gününe görüşmemi paylaşırım burada🤗

Merhaba yorumlarınızdan sonra Cuma günü arayıp, hastalandığım İçin Cumartesi gününe randevu alıp, (programları yoğun olmasına rağmen ) Cumartesi’ye randevu verdiler. Malum önceki hastalardaki randevu sarkmalarından 40-45 dk sonra görüştüm.
Daha önce ki tahlil sonuçlarımın hepsini götürdüm. Tek tek inceledi.
Paradan önce neyiniz olduğunu inceliyorlar. 40 yaş üstüyüm. doktorum toz pembe senaryo çizmedi, tek yumurta görebildi, rezerv azlığı malum, kararı size bırakıyor. Bizde gözlemleyeceğiz. Beslenme tavsiyesi ve gıda takviyesi yazdı. Hafta içi tekrar görüşeceğiz. Ön görüşme ücretsiz ancak muayene (jinekolojik) olunca ücret ödeniyor.

Merhaba ben de bugün ön görüşme için gittim . Harika bir klinik tam aradığım yer ilgisi güleryüzlülüğü temizliği . Berfu hanımı daha evvelden sosyal medya üzerinde takip ediyordum zaten kendisi ilgisi açıklamaları. Beni çok tatmin etti muayene oldum muayene ücreti 600 lira tek seferlik alıyorlarmış. İnşallah Haziranda tüp bebek işlemlerine başlayacağız. Ben çok memnun kaldım bu süreç güzel ilerleyeceğe benziyor ama tabii ki CAN Allahtan. Benim için ellerinden geleni titizlikle yaptıklarını görmem ve hissetmemdi önemli olan. Bunu ilk görüşmede bile görebiliyorum.

Merhaba;

Ben de Bahçeci Berfu hoca ile görüşme yapmak istiyorum kendisinin burada hastaları varsa bilgi alabilir miyim.

2 başarısız transferim var.

Merhaba;

Ben de Bahçeci Berfu hoca ile görüşme yapmak istiyorum kendisinin burada hastaları varsa bilgi alabilir miyim.

2 başarısız transferim var.
Merhaba ön görüşmede sizi bilgilendirir zaten kendisi. Çok güleryüzlü aklınızdaki her soruya yanıt verebilecek bir insan emin değildim öngörüşmede her detayı sorup aklınıza gelebilecek her soruyu da cevapladı muayene olmaya karar verdim. 600 lira gibi bir ücret ödedim muayene ücreti 6 ay geçerli bundan sonra herhangi bir ücret ödenmiyor muayene için. Muayene sonrası tüp bebek için genel takvimi beraberinde konuştuk . Numarasını verdi istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Kendisinin instagramda da hesabı var bakarsanız çok fazla başarılı işleme imza attığını görürsünüz🥰❤️ Şifa Allahtan elbette ama izlenebilecek güzel bir yol Berfu hanım sevgiler

X