- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
Aradım sordum 14 dediler bana da canım çizelgeyi bugün alacağım daha önce tedavim olduğu için ilaç anlatmamıştı hemşire konuşup hallettim inşallah olumlu sonuç alırım bu seferhamilesin galiba sağlıkla kucağına al inşallah
Canım bende de kalitesiz yumurta var.sana ne uyguladılar kalitesiz yumurta icinSagol cnm Allah razi olsun en kisa zamanda rabbim sanada nasip eder insallah
ben ocakta basladim vitaminlere subat adetinde opu yapildi martta transfer oldum
ön gorusmeyi yapin evet tedavi oncesi kafaniz daha rahat olur
kredi kartina taksit yapiyoruz demislerdi
bizde esimdeydi ameliyat oldu sol varikosel 1 yil gecti hamile kalamadim 6. yilda tup bebek denedik bendede tedavi sirasinda kalitesiz yumurta problemi cikti ve yasima gore amh degerim dusuk 25 yasindayim 1.32
cikmisti ozelden atarim canim fiyat bilgisi iceren bi kagit vermislerdi
simdi reklam olmasin burdan atmayayim
Maşallah canim benimde 3 olumsu deneme boş yumurta kalitesiz döllenme ilerlemeyen embriyo.berfu hanıma gitmeyi dusunuyorum.uzak bir şehirdeyim gidiş geliş zor olacak amamrb ben de gitmeyi düşünüyorum yaz için. gidenler deneyimlerini paylaşıyorlar çok iyi oluyor. genelde rahim dinlendirme uygulanıyor heralde. yani muhtemelen başladığımız ay tedavi bitmiyor değil mi. benim 3 olumsuz denemem var malesef enlik sonluk bir umut
Nasıl gidiyor canim başladın mı tedaviye kac yumurta olduMerhaba arkadaşlar.Benimde devlette bir başarısız denemem oldu hatta deneme bile denilemez yumurtalar büyümedi ve tedavi iptal edildi.bende bir arkadaş tavsiyesi üzerine berfu hanımdan randevu aldım bakalım çarşamba ön görüşme olacak.Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın
Berfu hanımda tedaviye başladım 1 yumurta oluştuNasıl gidiyor canim başladın mı tedaviye kac yumurta oldu
Canimm senin.sorun neydi yasin kac.insallah cevap yazarsin.benimde durumum senle aynı 3 tupbebek yaptırdım hem az yumurta hem ici boş cikiyor.yasim 34.Senin kac.daha önce tupbebek yaptırdınmi hic.buay hatta bu hafta berfu hocaya gidicem da 8saatlik yoldan.umudum vardı ama korktum sen öyle deyince.tedaviye hemen mi başladı. Senin duruma uygun bisey yapmadımı. Lütfen bana da bilgi verirmisinBerfu hanımda tedaviye başladım 1 yumurta oluştuo da boş cıktı maalesef
Berfu hoca yumurta azlığında çok iyi ama sonuçta tıp bi yere kadar maalesef bence şansınızı deneyin olumsuz örnekler sizi vazgeçirmesin bir de her ay aynı şey olacak diye bişey yok vazgeçmemek lazımCanimm senin.sorun neydi yasin kac.insallah cevap yazarsin.benimde durumum senle aynı 3 tupbebek yaptırdım hem az yumurta hem ici boş cikiyor.yasim 34.Senin kac.daha önce tupbebek yaptırdınmi hic.buay hatta bu hafta berfu hocaya gidicem da 8saatlik yoldan.umudum vardı ama korktum sen öyle deyince.tedaviye hemen mi başladı. Senin duruma uygun bisey yapmadımı. Lütfen bana da bilgi verirmisin
Ne gibi şikayetler? Ben memnun kaldım. Her şey Allahtan elbette tabii. Mühim olan işlerini titizlikle yapmaları..Diger yerlere gore fiyati cok pahali bahcecinin. Sikayet var sitesinde bisuru sikayet okudum kafam karisti
Canım şikayet var com a gir bahçeci yazNe gibi şikayetler? Ben memnun kaldım. Her şey Allahtan elbette tabii. Mühim olan işlerini titizlikle yapmaları..
ankara bahçeci için konuşuyorum 5 Aydır tedavideyim ve çok da pimpirik bir insanım bariz bir şikayet mevzusu olabilecek bir konu görmedim çok şükür hem Berfu hoca hem selen hocaya muayene olduğum oldu ikisi de birbirinden iyi.sonuç ne olur bilmiyorum ama olmazsa da ellerinden geleni yaptılar diyebileceğim.berfu hoca gereksiz hiç bir test yapmadı hatta ben istedim ama gerek yok dedi her sorumuza cevap verdi içim o açıdan çok rahat artık gerisi kader kısmet diyebiliyorum.pahalı olması dışında ki onu bilerek başlıyoruz sonuçta herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür.pozitifi de görürüm umarım
Olumsuz durum yaşayan arkadaşlar paylaşırsa biz sen dikkatli olalım belki biz farketmemişizdir
Canım teşekkürler ben de seçmeden önce okumuştum şimdi yine baktım çoğunluk İstanbul için şikayetçi Ankara için pek olumsuz bişey görmedim.asıl kısmet şans bence olunca her yerde oluyor olmayınca hiç bi yerde olmuyorBahçeci Sağlık Grubu - Şikayetvar
Bahçeci Sağlık Grubu şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Bahçeci Sağlık Merkezi tüp bebek tedavisi ve daha fazlasıyla ilgili şikayetlerinizi bizlerle pa...www.sikayetvar.com
Ben de okudum evet çoğu umut tüp bebek merkezi içinmiş... ben berfu hoca ile hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin evet herşey Allahtan ama titiz bir tutum sergiledi daha önce tutmayan iki denemem gazide olduğundandır belki...Canım teşekkürler ben de seçmeden önce okumuştum şimdi yine baktım çoğunluk İstanbul için şikayetçi Ankara için pek olumsuz bişey görmedim.asıl kısmet şans bence olunca her yerde oluyor olmayınca hiç bi yerde olmuyor
Okudum ve bir şikayette şok oldum pınar isimli bir hanım yanlış embriyo transferi sonrası başkasının çocuğunu doğurduğunu söylemiş.olay yargıdaymışBahçeci Sağlık Grubu - Şikayetvar
Bahçeci Sağlık Grubu şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Bahçeci Sağlık Merkezi tüp bebek tedavisi ve daha fazlasıyla ilgili şikayetlerinizi bizlerle pa...www.sikayetvar.com
Aynen Allah izin verirse en uyduruk yerde bile tutar istemezse alemicihan gelse başaramaz. Ankara bahceciylegorusmeye gitmiştim kocaman güzel bir bina .yalniz biraz doktoru genç gibi geldi iyi bir kadın doktor ama nedense orta yas üstü daha tecrübeli geliyor bisey uyuşmadı kafamda vazgeçtim bide embriyoları karıştırnislar ya gerçi heryerde iyi yorum yapanda var kötü yapanda kafam karisikCanım teşekkürler ben de seçmeden önce okumuştum şimdi yine baktım çoğunluk İstanbul için şikayetçi Ankara için pek olumsuz bişey görmedim.asıl kısmet şans bence olunca her yerde oluyor olmayınca hiç bi yerde olmuyor
Embriyo karıştırdıklarını bilerek gittim ben ama o olaydan sonra önlemleri çok arttırdılar her işlemde kolumdan barkod okutuyorlar ama her odadan çıkarken teyit var yani bir işlemde beş kere filan teyit ediyorlar baba adıma kadar aynı hatanın şu durumda bi da olma ihtimali bu hatayı yapmamış bu kadar önlem almayan bi yerden daha az bence artık.olayı yaşayan kişiyi bir yıl önce televizyonda izlemiştim o kişi o yazan Pınar hanım mı bilmiyorum.şöyle olmuş diye okumuşum o zaman.aynı isimli iki hasta transfer günü karışıyor birinin bebeği doğuyor diğeri hamile kalmıyor.doğan bebeğin kan grubundan ortaya çıkıyor.sonra kadın dava açıyor bebek kimde kalacak filan süreci.o transferde hamile kalamayan diğer kadın da üç ay sonraki transferde hamile kalmış.düşünsenize kadın birine hamileyken diğer çocuğu da başkasının karnında büyümüş.allahım taşıyana zafen çok zor biyolojik annesine de çok zor kimbilir neler yaşıyorlarAynen Allah izin verirse en uyduruk yerde bile tutar istemezse alemicihan gelse başaramaz. Ankara bahceciylegorusmeye gitmiştim kocaman güzel bir bina .yalniz biraz doktoru genç gibi geldi iyi bir kadın doktor ama nedense orta yas üstü daha tecrübeli geliyor bisey uyuşmadı kafamda vazgeçtim bide embriyoları karıştırnislar ya gerçi heryerde iyi yorum yapanda var kötü yapanda kafam karisik
Aynı işlemleri ben de yaşadım ama yine de insan bi tedirgin oluyor... Allah korusun.Embriyo karıştırdıklarını bilerek gittim ben ama o olaydan sonra önlemleri çok arttırdılar her işlemde kolumdan barkod okutuyorlar ama her odadan çıkarken teyit var yani bir işlemde beş kere filan teyit ediyorlar baba adıma kadar aynı hatanın şu durumda bi da olma ihtimali bu hatayı yapmamış bu kadar önlem almayan bi yerden daha az bence artık.olayı yaşayan kişiyi bir yıl önce televizyonda izlemiştim o kişi o yazan Pınar hanım mı bilmiyorum.şöyle olmuş diye okumuşum o zaman.aynı isimli iki hasta transfer günü karışıyor birinin bebeği doğuyor diğeri hamile kalmıyor.doğan bebeğin kan grubundan ortaya çıkıyor.sonra kadın dava açıyor bebek kimde kalacak filan süreci.o transferde hamile kalamayan diğer kadın da üç ay sonraki transferde hamile kalmış.düşünsenize kadın birine hamileyken diğer çocuğu da başkasının karnında büyümüş.allahım taşıyana zafen çok zor biyolojik annesine de çok zor kimbilir neler yaşıyorlar