TabikiEğer görüşmeye falan giderseniz buradan irtibatta olalim olur mu
Ben de not birakmistim ama bana donmediler yeri fln neresi bilmiyorumkızlar az önve ankara bahçeçiden aradılar doç dr betül demir ve op doktor selen saka ile muayneye başlamışlar haberniniz olsun artık tedavı süreçleri de başlamış eğer başlayanlar varsa buradan yazabilir mi
Selen hanım geri dönüş yaptı bana gayr ılımlı ve sabırla dinledi telefonda tüm oykumu benim iki negatif denememden sonra kalıcı bir bağırsak hassasllogom var üçüncüye baslayamiyorum öncelikle iyi bir gasyroentolog onerdi ekipleri labrayuvarlari istanbuldakinden farksız değilmiş bana çok ilgili geldi bağırsak sorunumu bir yıldır halledemedkm ama eski düzenime döner dönmez selen hanımla başlamayı düşünüyorumkızlar bende dün iletişime geçtim arzu hanımla. Uzun zamandır bende açılışı bekliyordum çünkü istanbul bana da uzak.
Ben selen hanımla görüşme randevusu aldım ona istanbul umutta tedavi olan arkadaşım vardı görüşme sonrası deneyimimide paylaşırım sizlerle
böle bi sayfa açmanızda çok iyi olmuş burdan bilgileniriz hepimiz.
Selen hanım geri dönüş yaptı bana gayr ılımlı ve sabırla dinledi telefonda tüm oykumu benim iki negatif denememden sonra kalıcı bir bağırsak hassasllogom var üçüncüye baslayamiyorum öncelikle iyi bir gasyroentolog onerdi ekipleri labrayuvarlari istanbuldakinden farksız değilmiş bana çok ilgili geldi bağırsak sorunumu bir yıldır halledemedkm ama eski düzenime döner dönmez selen hanımla başlamayı düşünüyorum
Eğer istanbula gitme şansın varsa sisli echomara git acisiz c kollu cihazla rahim filmi çekiyorlar ben bir ara çok arastirmistim ve eğer o esnada tıkanıklık fark ederse ince kanullerle acabilouormus bence orada cektir anestezi isteyene veriyoruz ama acısız olmasının garantisini veriyoruz dediçok geçmiş olsun canım evet banada gayet ılımlı geldi ön görüşmem güzel geçti rahim filmi istedi onu çektir bir bakalım dedi bende onu çektirip gidiicem ama rahim filmi olayı beni biraz korkutuyor canım yanarsa diye
Etlik zubeyde hn daki berfu hn mi?Merhba arkadaslar.ben de Berfu hanimla gorustum ama henuz tedaviye baslamadim buradan yazarim baslayinca gelismeleri
EvetEtlik zubeyde hn daki berfu hn mi?
Ben Anatolia da hakan yarali da 2.denememde hamile kaldim.oglum 3 aylik oldu.allah iisteyen basta mucsdele eden herkese tez zamanda hayirla saglikla versin.
Cok tesekkur ederim umarim oyle olur bebeginiz hayirli olsun.ileri yasla tedavi oldugu icin ozellikle sectim baska merkezde de denemelerim varBen Anatolia da hakan yarali da 2.denememde hamile kaldim.oglum 3 aylik oldu.allah iisteyen basta mucsdele eden herkese tez zamanda hayirla saglikla versin.
Hakan yaraliya gidene kadar ki surecte etlik zubeyde hn da asilamalarim oldu hatta 2 defa tup bebek konseyine girdim.ama zaten sgk karsilamayacagi icin özele gectik.
Berfu hn cok cok iyidir.devlet hastanesi olmasina ragmen hasta ozelinde cok iyi tedaviler uygulayabilen ongoruleri kuvvetli bir doktor.bana onda tedavi olmak kismet olmadi ama berfu hn in derin bilgisi ve bahcecinin lab teknolojisiyle eminim pozitif sonuca ulasacaksiniz sevgilerimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?