- 22 Kasım 2010
- 303
- 1
bazı şahıslar var burada kendini bilmez!!! tehdit etmedim ben burada adımı kullanırsanız olucak olan şeyi söyledim!!! gel yüzüme konuş sıkıysa ben seni bir sallarsam kendine gelemezsin dengesiz hadsiz konuşmayın!!! ayrıca o savunduğun kişi bana iftira atıyor ya özür dilesin yoksa pazartesi günü ALLAH a yemin olsun ki savcılığa gidicem ben tehdit etmem yaparım!!!sende yapabileceğin şeyi söyle yapamayacağını değil güzelim BOŞA DEĞİL DOLUYA KONUŞŞ...İLGİLİSİNE O KENDİNİ BİLİR...
hoşgeldinnn buluştuk dedikodular yapıldı kavga bile ediyoruz bakSelam gızlar nasılsınız, duydum ki Angaralılar burda buluşuyormuşkoştum geldim...
boşver gördün mü herşey yanlış anlamadan ibaret başka bişey değil ne ben seni üzeyim ne sen beni burası muhabbet yeri herkes birbiriylen kavga ediyor..biz muhabbete devam kimsede sıkılmasın..
ne güzel didişiyorduk:)))
orta yolun bulunmasina sevindim valla bi ara ben üzüldüm resmen..
çok doğru söylüyorsun canım ya ilkokul çocukları gibi olduk..herkes birbirine saydırıyor ne komik hemde eften püften şeyler..komik vallahi komik başkasına anlatsam kıçıyla güler:))
çok doğru söylüyorsun canım ya ilkokul çocukları gibi olduk..herkes birbirine saydırıyor ne komik hemde eften püften şeyler..komik vallahi komik başkasına anlatsam kıçıyla güler:))
şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı ptesi 100 ml ile deneyecekler kesin tanı koyulacak ptesiye kadar karbonhidrat diyetindeyim
üzülmene gerek yok cnm.. birileri ortayı karıştırmaya calısıyor ama olmuyro işte.. insalar konusa konusa anlaşır değil mi? işte bu sebeple konusmayı seviyorumkoklaşmak bana göre değil.. ondan hep derim derdi olan arasın!