Ankara///06

Selam gızlar nasılsınız, duydum ki Angaralılar burda buluşuyormuşkoştum geldim...

kişi kendini nasıl biliyor.. kimse kimseye iftira atmıyor senin söylediğine ben eminim.. lagrima ve marmelata dikkat et biber. sanada gelmek isterlerse kabul etme biber. ben kabul etmedim.. benid e uyardılar biber.. bunlar ne? seni uyaranlar kim bizim hakkımızda? sende bunları söyle bakayım.. hangi kendini bilmez dedi bunları? bana msk atıyorsun beni dışlamasaydın senin hakkında konusulanları anlatırım diyorsun dışladım evet seni ama delikanlı ol ve anlat bakalım.. herkesin ne oldugunu anlat.. senbiliyorsun ya.. bende bileyim..
yüzüne konusmaktan korkmam ben artiist telefonun yok olsaydı çoktan arayıpta söylemiştim zaten. ver telefnunu hatta şimdi arayayım.. yada sen benim no biliyorsun ara !
yapabileceklerime aklın şaşar! ailenin makam mevki sahibi olması beni ırgalamaz. millete sallarsın bu tehditleri.. benim karnım tok! beni zerre tanımıyrosun tanımada.

sanal alemde anlaşılamamak bu olsa gerek! herkes işine baksa, kimse kimsenin kuyusunu kazmaya çalışmasa ne güzel olur..
neyse blue da yalnış anlaşılmaya kurban gitti. sağlık olsun.. tekrar ediyorum kimseyle sorunum problemim yok. derdi olan varsa direk bana ulaşsın oraya buraya yazmasın,uyarmasın birilerini ! bitti gitti.. ben herşeyin farkındayım , yemiyorum ama gargara yaptım ok

boşver gördün mü herşey yanlış anlamadan ibaret başka bişey değil ne ben seni üzeyim ne sen beni burası muhabbet yeri herkes birbiriylen kavga ediyor..biz muhabbete devam kimsede sıkılmasın..

boşver gördün mü herşey yanlış anlamadan ibaret başka bişey değil ne ben seni üzeyim ne sen beni burası muhabbet yeri herkes birbiriylen kavga ediyor..biz muhabbete devam kimsede sıkılmasın..

hee insanlar çenelerinide tutabilseler ne güzel olur..
neyse..ben cıkıyorum hadi iyi geceler..

sevgili marmelat senide anne olacağın için tebrik ediyorum..hayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın öpüyorum..

canım sen almanyadaydın di mi ordamı doğdun büyüdün yoksa sonradan gelin mi gittin?hangi şehirdesin bizim akrabalrda münchen de

ALLAH iyiliğini versin ne dicem yoğurdun sarı suyunu iç mineralli su soda filan iç tok karnına dengeler seni..şeker çıkmasın ALLAH korusun..

orta yolun bulunmasina sevindim valla bi ara ben üzüldüm resmen..

çok doğru söylüyorsun canım ya ilkokul çocukları gibi olduk..herkes birbirine saydırıyor ne komik hemde eften püften şeyler..komik vallahi komik başkasına anlatsam kıçıyla güler:))

şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı ptesi 100 ml ile deneyecekler kesin tanı koyulacak ptesiye kadar karbonhidrat diyetindeyim

orta yolun bulunmasina sevindim valla bi ara ben üzüldüm resmen..

üzülmene gerek yok cnm.. birileri ortayı karıştırmaya calısıyor ama olmuyro işte.. insalar konusa konusa anlaşır değil mi? işte bu sebeple konusmayı seviyorum koklaşmak bana göre değil.. ondan hep derim derdi olan arasın!

çok doğru söylüyorsun canım ya ilkokul çocukları gibi olduk..herkes birbirine saydırıyor ne komik hemde eften püften şeyler..komik vallahi komik başkasına anlatsam kıçıyla güler:))

çünkü kimse dinlemiyor.. çünkü kimse konusmaktan ana değil.. çünkü yazmak konuşmaktan kolay..

ölümlü dünya işte... azer bülbülde ölmüş.. dünyamız bir kulak zinaısndan daha kurtulmuş oldu...

evet haklısın güzelim:)) hatırlardım 6 ayda banada şeker yüklemesi yapılmıştı.. sanırım tüm hamilelere yapılan rutin kontrol bu yükleme..ama sana diyet mi yap dedi doktor?birde hormonal denge ve yemek düzeni değiştiği için geçici yükselme yaşamış olabilirsin geçmiş olsun..

sevindim vallahi.. neyse tatliya baglandiysa kurcalamanin bi anlami yok.. ama aslinda böyle söylerin olmasi iyidir bazen.. cürük elmalar aciga cikar bilmiyorum sorun nedir, sorunlu kimdir ama objektif penceren olay öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…