Ankara///06

merhaba bende Ankara'lıyım buluşmanızdan görüntü, foto, v.b. paylaşsanız çok güzel olur..

merhaba canım ben de senin gibi izmirimden kopup buraya gelin geldim mamaktayım ve çooooooooooooook yalnızım kızlarhiç arkadaşım yok mamak a yakın olanlar lütfen yazın yoksa yalnızlıktan kafayı yicem lütfeeeeeeeeeeeeeeeen

mrb arkadaslar yenı uye oldum.2.5 yıl once ewlenıp ankaraya yerlestık.esımde bende buralı degılız.

tekrar bır bulusma gerceklesırse seve seve katılmak ısterım.hoscakalın

mrb arkadaslar yenı uye oldum.2.5 yıl once ewlenıp ankaraya yerlestık.esımde bende buralı degılız.

tekrar bır bulusma gerceklesırse seve seve katılmak ısterım.hoscakalın

bende 5 yıldır evlnp geldm batıkentteoturyorum hc arkadsm yok benımde batıkentte oturan arkdaslar varsa yazabılırler

Ankara bambaşkaa bamm :)8) bende doğma büyüme Ankaralıyım başka biryere gitsem çok özlüyorum .. Hele bir de sevdiğinde Ankarada olursaaaaa :)))

Gurup sanırım pasif :) var mı ankaralı :) yeni evlendim ankara ya geldim.... ankara da ne yaparsınız awmlerden baska ?

Gurup sanırım pasif :) var mı ankaralı :) yeni evlendim ankara ya geldim.... ankara da ne yaparsınız awmlerden baska ?
Merhaba evet pasif konu hoşgeldin ankara'ya şahsım adına ben avm gitmem hafta da 1 Altinkoy açıkhava müzesine giderim alacatliya giderim arkadaşlarla severim de piknik açık alan güzel oluyor. 5 yaşında oğlum var park bahçe gezeriz ama bakarken de tarzım değildi ankara da başka ne yapılır bilemiyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim :) altınkoy açık hava müzesi ilkkez duydum.. alaçatlı nereei oluyor tam olarak?

Merhabalar yakında bende Ankara'lı olacağım. Eşimin tayini Ankara / Bilkent'e çıktı. O bölgeye yakın yada ulaşımı kolay bir yerden ev tutmayı düşünüyoruz. Birde ev kirasının uygun olması lazım. Sincan ve Etimesgutta kiralar uygunmuş diye duyduk bu hususta bize yardımcı olup bilgi verir misiniz?

Merhaba kızlar, Esenboğa havalimanından Çankayada Milli Eğitim bakanlığına taksi dışında nasıl gidebilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…