Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar kızlar bende eşimin işi sebebiyle doğup büyüdüğüm ailem arkadaşlarımın olduğu izmirden kopup geldimm..ankara batıkentte oturuyorum evliyim 3 yaşında oğlum var arkadaşlığa dostluğa önem veren insan canlısı biriyim.ankaralı arkadaşlarla tanışmak istiyorum konuşacak insan arıyorum anlıyacağınız:))görüşelim konuşalım herkesi bekliyorum:))
ankaralıyım ve çok seviyorum memleketimihepinize selam olsun
mrb arkadaslar yenı uye oldum.2.5 yıl once ewlenıp ankaraya yerlestık.esımde bende buralı degılız.
tekrar bır bulusma gerceklesırse seve seve katılmak ısterım.hoscakalın
mrb arkadaslar yenı uye oldum.2.5 yıl once ewlenıp ankaraya yerlestık.esımde bende buralı degılız.
tekrar bır bulusma gerceklesırse seve seve katılmak ısterım.hoscakalın
Merhaba evet pasif konu hoşgeldin ankara'ya şahsım adına ben avm gitmem hafta da 1 Altinkoy açıkhava müzesine giderim alacatliya giderim arkadaşlarla severim de piknik açık alan güzel oluyor. 5 yaşında oğlum var park bahçe gezeriz ama bakarken de tarzım değildi ankara da başka ne yapılır bilemiyorumGurup sanırım pasif :) var mı ankaralı :) yeni evlendim ankara ya geldim.... ankara da ne yaparsınız awmlerden baska ?
Hoşbuldum teşekkür ederim :) altınkoy açık hava müzesi ilkkez duydum.. alaçatlı nereei oluyor tam olarak?Merhaba evet pasif konu hoşgeldin ankara'ya şahsım adına ben avm gitmem hafta da 1 Altinkoy açıkhava müzesine giderim alacatliya giderim arkadaşlarla severim de piknik açık alan güzel oluyor. 5 yaşında oğlum var park bahçe gezeriz ama bakarken de tarzım değildi ankara da başka ne yapılır bilemiyorum