Ankara///06

diyet yap demedi ama 100 lğk yüklemede de cıkarsa diyet yada cok yüksek cıkarsa insülin verir diye tahmin ediyorum.. bu sebepke yükske cıkmasın diye karbonhidratı hayatımdan cıkarttım bugün itibari ile..

sevindim vallahi.. neyse tatliya baglandiysa kurcalamanin bi anlami yok.. ama aslinda böyle söylerin olmasi iyidir bazen.. cürük elmalar aciga cikar bilmiyorum sorun nedir, sorunlu kimdir ama objektif penceren olay öyle...

çürük elmalar ortada da gerek yok ulu ortaya atmaya.. herkes içinde bilsin en azından ben biliyorum ama konusurum dert değil.. oynuma almıcam nasılsa çürükleride tazeleride

doğru söylüyorsun canım..evet insanlar karşılıklı konuşmalı yoksa sen bana şunu demişsin ben sana bunu demişim..herşey salça oluyor..bencede ben bundan sonra böyle yapıcam açıcam konuşacam neyse sorun kökten çözüm..kafiye oldu yahu...

evet kafiye güzel.. dile hakimsin ne güzel..

dedigin gibi herkes bilir her seyi canim neyse benim üsütme vazife degil

di mi yahu titrek titrek..:))yahu gençmişde yahu fatihde diyo koka çekmiştir belki..aman günaha girmeyelim ölmüş gitmiş ALLAH rahmet etsin..

yeşil reçete ile satılan bi ilaç içmiş kafası güzel gitmiştir.. ona şimdi soruyorlar güzelliğiiiiiii
dardayım eyyy aneyyy aneyyy derr artıkkk ama ne careeee

doğrudur..ana demin kapı çaldı fatihte çocuğu uyutuyordu kim lan bu saatte neyse ben diafondan seslendim kimo diye bizim yan komşuların zili çalışmıyor paso bizimkine basıyorlar gündüz neyse de gece gece de..:))fatih ne güzel çocuk uyumuştu bunların yüzünden uyandı diye sinir oldu:))

blue 10 dk trafiğindeyim ondan burdan yazıyorum... ben karışmam dediğim gibi. o yazdıklarını bana demedi ben duymadım..iftiralık bir durum yok bence ortada. sana akrsı direk dediyse bilemem.. ama senin istediğin şey kendi egonu tatin etmek için. eline birşey geçmicek nasılsa.. he özürdiledi nolcak.. egon tatmin olcak
dediğim gibi yazdıkların hakkında birşey demedi bana fikrimde yok haberimd eyok kulağımada gelmedi. birbirinizi arayıp konusun ben karışmıorummmmmmmmm

ha bu arada bende bende kabul etmedim filan demedim daha kabul edemedim dedim..zaten bunu şimdi konuştuk,sende kabul etme de demedim hatta git görüş konuş bana böyle yaptılar ama belki siz iyi arkadaş olursunuz dedim bunu dememiş galiba.o da istediği gibi konuşmuş ama artık önemi yok..sadece iftira attığı için özür dilesin başka bişey beklemiyorum ben kendisinden..

ben bilmem.. ben susuyorsam burada herkes susmalı bence .. anladın sen onu.. salla ben kimin ne oldugunun farkındayım çürük elmalar kim biliyorum ama umursamıyorum.. gomu tatmine gerek yok!nefsin, terbiye et .. bak burda cok güzel terbiye oluyor

artık insanalrın neler yaptıklarıyla ilğilenmiyorumm nasıl olsa zamnı gelince onlar kendilerini tanıtıyolarr ne kafa yorucam ayolll

kı-zlar sizde öyle yapın hepimiz bitakım olaylara konulara giridk kaynatık haklı haksız olduk ama artık tanıdım en azından ben şimdi biçme zamanı dostumda olsa kapımı kapataırım gider :))

sizde öyle yapın konuları kapatın bakalım

barıştıgınıza sevindim sizin adınızaaaa

buluştuk suyu cıktı gelen giden kalmadı topiğe.. yeni topik acalım da renk gelsinnn

evet canım haklısın annem sen:)) ya ilkokul çocukları gibi olduk bir ara sorma:))nasılsın canım sen konya nasıl ablanlar ailen nasıllar inşallah herkes çok iyidir..kocaman öpüyorum seni

boşver canım sen ya ben siz konuşuyorsanız diye dedim..haklısın ne olucak kendimi tatmin etmiş olucam ama bu seferde dediğimi yapmadığım için boşa konuşmuş olucam ayrıca ben kötü birşey demedim ki kendisine ama bana iftira ederken iyi oluyor..gerçi kendisi buraya direkt birşey yazmadı özelime yazmış..yine özelden özür dileyebilir kendisi..ama yapmadığı için savcılık kanalıyla dileyecek pek bir fark göremiyorum ben..valla ben aynısını yapsaydım kimsenin üzerimde ahı kalmasın diye derdim bu gurur değil yani başka bişey..

ben bilmem, ben karışmam..

hatunlarr maksat değişiklik olsun yeni topik açalım mı???????????????
yada kapışalım bu topik kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…