- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
estapiti ???
anlamadım benn !!
kızlar ya cevap yazmışsınız bazen benim bilgisayarda son mesajlar gözükmüyo
cevap vermiyomuş gibi oluyıo
kusura bakmayın
:26:
gerçekten çok üzücü insan evlat sahibi olunca içi paralanıyor bende hamileyken yaşadım 4 ay bunu acaba mı dedim ALLAH a şükür olmadı bişey herşeyin sağlıklısı hayırlısı ALLAH yardımcıları olsun böyle anne ve babaların çok zor benim doktor olan dayımın öyle otistik..onu ne zaman görsem içimden birşeyler kopup gidiyor( ben özellikle hamile olan arkadaşlara üzücü şeyler okumamalarını içlerini de ferah tutmalarını tavsiye ediyorum kendileride bebekleride etkilenmesin ALLAH korusun..
hele siz bir gelin toplu bir buluşma olduğunda bende gelirim canım ya valla artık soğuk eriniyorum dışarı çıkmaya geçen gün eczaneye gidicem parfümeri gidicem az alışveriş yapıyım diye bir çıktım kızılayda buldum kendimi oğlanın metro binelim diye istemesi..ama güzeldi hava yine saat 4 ten sonra hava baya değişiyor ya..
canım ya estağfurullah diyoruz ya onun kısaltılmışı benim yiğenim 3 yaşındayken diyemezdi de estapiti teyze derdi bende şimdi hoşuma gidiyor arada diyorum:))
benimde görüştüğüm konuştuğum kişiler ya da benden rahatsızlık duymayacak kişiler demek istedim arada istemiyorlar da
iyakşmalr canım naber
nolsun canim, klasik ev hayati iste.. bir kac sey yapmam lazimdi birini bitirdim.. öyle.. ya sen???
iylik vala bendende aynı iş ğüç cnm ya kimsede gelmeşş buğün