Ankara///06

kızlar ya cevap yazmışsınız bazen benim bilgisayarda son mesajlar gözükmüyo
cevap vermiyomuş gibi oluyıo
kusura bakmayın
:26:

yok cnm sıkıntı yokk:)

gerçekten çok üzücü insan evlat sahibi olunca içi paralanıyor bende hamileyken yaşadım 4 ay bunu acaba mı dedim ALLAH a şükür olmadı bişey herşeyin sağlıklısı hayırlısı ALLAH yardımcıları olsun böyle anne ve babaların çok zor benim doktor olan dayımın öyle otistik..onu ne zaman görsem içimden birşeyler kopup gidiyor:KK43:( ben özellikle hamile olan arkadaşlara üzücü şeyler okumamalarını içlerini de ferah tutmalarını tavsiye ediyorum kendileride bebekleride etkilenmesin ALLAH korusun..

hele siz bir gelin toplu bir buluşma olduğunda bende gelirim canım ya valla artık soğuk eriniyorum dışarı çıkmaya geçen gün eczaneye gidicem parfümeri gidicem az alışveriş yapıyım diye bir çıktım kızılayda buldum kendimi oğlanın metro binelim diye istemesi..ama güzeldi hava yine saat 4 ten sonra hava baya değişiyor ya..

biliyorum cnm pzartesi ğünüü diyosun benide çagırmıştın ama inemedim:KK43: hava akşam çok soguorr topluuu derken :)):KK15:

canım ya estağfurullah diyoruz ya onun kısaltılmışı benim yiğenim 3 yaşındayken diyemezdi de estapiti teyze derdi bende şimdi hoşuma gidiyor arada diyorum:)):KK1:

benimde görüştüğüm konuştuğum kişiler ya da benden rahatsızlık duymayacak kişiler demek istedim arada istemiyorlar da:KK1::KK1:

haklısın valla :))canım hadi ben seni kocaman öpüyorum kendine çook iyi bak hemen iyileş zımba gibi ol tamam mı öpüyorum kocaman..:KK54: çıkıyım artık iyi geceler..

kızlarr nbrrr???artık kimseler uğramazolmuş buralara.. iki lafın belini kırarız gelin haydii...

topikk canlandırırn kızlarrr haydi ozamnnn herksss çekmiş elini etegini yoruldunuzmu neee :KK37:

neyse ben konyadayım ablama geldik tızlı terenleee öpüyorum hepiniiz:KK76:

selam kızlar nasılsınız? gelen giden pek olmamış snaıyorum.. yeliz seni rüyamdan gördüm trenle eskişehire gidiyordun.. :KK1: bu kadar hatırlamıyorum başkada bişi :KK1:

ve bi arkadaş haddini çok aşamaya başladı tehditler falan çenesini kapatsın otursun işine baksın benim asabımı bozmasın daha fazla.. yemişliğimiz içmişliğimiz var onuda yerle bir ettirmesin bana.. o kendini biliyor herkes üstüne alınmasın.. konuyla alakalı kişiler kapattı, unuttu o hala orada burada boş konuşmaya devam ediyor.. yerin kulağı var arkadaşım.. kendine gel bir silkelen istersen yoksa ben silkelemek zorunda kalacam :KK1:

meliscim sana güzel tatilller gezmeler dilerim tatlım konya güzel mi? daha önce hiç görmedim inşallah birgün nasip olur..mevlananın diyarını..öpüyorum seni..

bazı şahıslar var burada kendini bilmez!!! tehdit etmedim ben burada adımı kullanırsanız olucak olan şeyi söyledim!!! gel yüzüme konuş sıkıysa ben seni bir sallarsam kendine gelemezsin dengesiz hadsiz konuşmayın!!! ayrıca o savunduğun kişi bana iftira atıyor ya özür dilesin yoksa pazartesi günü ALLAH a yemin olsun ki savcılığa gidicem ben tehdit etmem yaparım!!!sende yapabileceğin şeyi söyle yapamayacağını değil güzelim BOŞA DEĞİL DOLUYA KONUŞŞ...İLGİLİSİNE O KENDİNİ BİLİR...

X