- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
evet canım haklısın annem sen:)) ya ilkokul çocukları gibi olduk bir ara sorma:))nasılsın canım sen konya nasıl ablanlar ailen nasıllar inşallah herkes çok iyidir..kocaman öpüyorum seni
geldşik cnm annemle gitik dün evimdeydim şükürr:) su çiçeği olmuş çoçuklar onun için gitik bend ehastyım zira zatüre dedi doktorrr
ateş titrem sebebi ondanmış( ama daha iyim çok şükürrrrr
melis_deniz
blue
atnickli
cadica
saykopat
sincera
regen
pelerinli
marmelat
pisig
biberdolma
dillere_destan
kumralayse
şiiiiiiiiiiiiii hanımlar nerdesinizzzzzzzzzz_???????
bazılarınız hele 1 2 kere yazmış kaçmış... olmuyor ama..
tatlim ben is basi yaptim ya, artik sadece aksamlari gelebilirm.. simdi de banyoya kacicam da hic gözüm yemiyoama mecburum yarin jinekolog randevum var
melis_deniz
blue
atnickli
cadica
saykopat
sincera
regen
pelerinli
marmelat
pisig
biberdolma
dillere_destan
kumralayse
şiiiiiiiiiiiiii hanımlar nerdesinizzzzzzzzzz_???????
bazılarınız hele 1 2 kere yazmış kaçmış... olmuyor ama..
Sincera Cnm nasılsın,gittimi annen
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ebrar şeker yüklemesi falan yazmışsın nasılsın gittin mi bugün doktora sanırım bugun gidecektin
Gittim. Cnm 100 luk yüklediler. Yarın sonuç için belki gidecem arkadadimla gorusc3m zaman bulirsam yoksa yarin bakalim.sana yuklrdilermi
İyiyim canım saolasın bende sana yazdım tam :) Evet malesef gittiler pazar günü alışınca zor oluyor ev sanki birden bomboş kaldı...
Sen nasılsın sağlığın bebiş nasıl?
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel. Yok canım bana henüz yükleme ölçüm vs yapılmadı kaçıncı haftada yapılması gerekiyor bu işlemin ben şu an 24. haftaya yeni girdim geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kendi doktorum ayrıntılıdan 2 hafta sonra aç karna geliyorsun dedi sanırım bu şeker muhabbeti için olsa gerek..
26 ile 28 . haftalar arasında yapılıyor cnm.. sanırım o sebeple aç gel dedi.. 50 likte bişi yok ta 100 lük kötü ya.. limon falan getir dedimi
bugün sevgili eşimin doğum günü:)nice hayırlı mutlu sağlıklı yaşlara bitanem seni çok seviyorum inşallah bu yıl ikimizede uğurlar getirir bir ömür beraberiz ALLAH ın izniyle..hayat arkadaşın sevdiceğin mavişin emel