Ankara///06

evet canım haklısın annem sen:)) ya ilkokul çocukları gibi olduk bir ara sorma:))nasılsın canım sen konya nasıl ablanlar ailen nasıllar inşallah herkes çok iyidir..kocaman öpüyorum seni

geldşik cnm annemle gitik dün evimdeydim şükürr:) su çiçeği olmuş çoçuklar onun için gitik bend ehastyım zira zatüre dedi doktorrr

ateş titrem sebebi ondanmış ( ama daha iyim çok şükürrrrr

çok geçmiş olsun küçüklere gerçi böyle hastalıkları küçükken geçirmek daha iyiymiş hatta bende oğlan bu yaşlarda geçirsede bağışıklığını kazansa diyorum yetişkinlikte vücudu çok sarsıyormuş hasar bırakıyormuş çünkü ALLAH korusun..canım sen baya kötü üşütmüşsün zatüre çevirmiş ALLAH şifalar versin ilaçlarını ihmal etme..bitkisel birşeyler önericem onlarıda kullan çabuk atlatırsın tamam mı?çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum seni..

melis_deniz
blue
atnickli
cadica
saykopat
sincera
regen
pelerinli
marmelat
pisig
biberdolma
dillere_destan
kumralayse

şiiiiiiiiiiiiii hanımlar nerdesinizzzzzzzzzz_???????
bazılarınız hele 1 2 kere yazmış kaçmış... olmuyor ama..

tatlim ben is basi yaptim ya, artik sadece aksamlari gelebilirm.. simdi de banyoya kacicam da hic gözüm yemiyo ama mecburum yarin jinekolog randevum var

bugün sevgili eşimin doğum günü:)nice hayırlı mutlu sağlıklı yaşlara bitanem seni çok seviyorum inşallah bu yıl ikimizede uğurlar getirir bir ömür beraberiz ALLAH ın izniyle..hayat arkadaşın sevdiceğin mavişin emel

selam kaynatasız:))napıyon? sen biliyon mu neta vega alışveriş merkezi varmış ben netten araştırdım açılıp açılmadığını öğrenemedim orada kocaman akvaryum yapacaklarmış avrupanın 2.büyük akvaryumu olacak filan diyorlar gidelim görelim dedim ama öğrenemedik eşimde biraz uzak orası bilmeden gitmeyelim dedi..sonra keçiörende deniz dünyası diye bir yer varmış oraya gittik bizde küçüktü yahu yinede fena değil ama o tünelli yeri varya orası bakımdaydı tel. açıp gittik insanlarda söylemiyorlar en güzel yeri bakımda diye :):))neyse gitmiş görmüş öğrenmiş olduk havanın güzel olduğu bir zamanda teleferiğe gidelim diyoruz..estergon kalesi filan:))birde ftz diye alışveriş merkezi vardı oraya uğradık öylesine bir avm gitmeseniz bişey kaybetmezsiniz..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ebrar şeker yüklemesi falan yazmışsın nasılsın gittin mi bugün doktora sanırım bugun gidecektin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ebrar şeker yüklemesi falan yazmışsın nasılsın gittin mi bugün doktora sanırım bugun gidecektin

Gittim. Cnm 100 luk yüklediler. Yarın sonuç için belki gidecem arkadadimla gorusc3m zaman bulirsam yoksa yarin bakalim.sana yuklrdilermi

Gittim. Cnm 100 luk yüklediler. Yarın sonuç için belki gidecem arkadadimla gorusc3m zaman bulirsam yoksa yarin bakalim.sana yuklrdilermi

Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel. Yok canım bana henüz yükleme ölçüm vs yapılmadı kaçıncı haftada yapılması gerekiyor bu işlemin ben şu an 24. haftaya yeni girdim geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kendi doktorum ayrıntılıdan 2 hafta sonra aç karna geliyorsun dedi sanırım bu şeker muhabbeti için olsa gerek..

İyiyim canım saolasın bende sana yazdım tam :) Evet malesef gittiler pazar günü alışınca zor oluyor ev sanki birden bomboş kaldı...

Sen nasılsın sağlığın bebiş nasıl?

Bende iyiyim Cnm . Allah kavustutsun bu arada :) beblsde lyl seninki nasıl.bu arada telden ysziyom anca

26 ile 28 . haftalar arasında yapılıyor cnm.. sanırım o sebeple aç gel dedi.. 50 likte bişi yok ta 100 lük kötü ya.. limon falan getir dedimi

26 ile 28 . haftalar arasında yapılıyor cnm.. sanırım o sebeple aç gel dedi.. 50 likte bişi yok ta 100 lük kötü ya.. limon falan getir dedimi

Limon falan istemedi ne işe yarayacak limon götüreyim mi ben yinede? Bu arada az işlerim var halledip geliyorum o yüzden biraz gecikiyor cevaplarım :)

selam kızlar nasılsınız iyimisiniz?yeni işin hayırlı uğurlu olsun regencim sincera hamilelik iyi gidiyormuş maşşallah canım..

mutlu yillar esine canim... daha nice yillara seninle, bebislerinizle, bütün ailenizle, saglikli, huzurlu, mutlu, zengin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…