ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

Karamel arkadaşımıza katılıyorum..Özel hastanede ameliyat olupta başarısız sonuçlar alan arkadaşlarımız oldugu gibi devlet hastanesinde ameliyat olupta çok başarılı ameliyat sonuçları alan arkadaşlarımızda var tabi.Ayrıca her doktorun başarılı hastası oldugu gibi başarısız sonuçla sonuçlanan ameliyat sonuçları oldugunuzda unutmamak lazım.Burası sanal bir ortam.Herkes kendi ameliyat sonucuna göre yorum yapar,doktorunu yüceltir.Bu yorumlar,tavisyelere göre degil,kendinin yapacagın doktor görüşmelerine göre doktor tercihi yapmanı öneririm sana arkadaşım.Ben böyle yaptım ve iyikide yapmışım..Burada herkese kendi doktorumu degil,araştırma yapıp içinize sinen doktora ameliyat olun diyorum bu yüzden.Kendi doktorum ile ilgilide yaşadıgım tecrübelere dayanarak bilgi veriyorum..Devlet,özel.. Duydugun,aklına yatan bütün doktorlarla git görüş,bilgi al.Ona görede doktorunu seçeceksin zaten..Sevgiler..

setta canım öncelikle hayırlı olsun günde almışsın...bence pişman olmayacaksın buna inan başta cok güzel olcak ki zühtü bey doktorum diye demiyorum hem cok iyi bir insandır hemde işinde uzman ben 2.bucuk sene oluyor hiçç piişman olmadım cok memnunum yani korkmana gerek yok ilk 1 hafta sıkıntı cekeceksin korkulacak hiçbişey yok şimdi sen tarih bekliyeceksin en heyecanlı dönemdesin :)

mermel canım sanada kolay gelsin bu konuda cokk zor doktor secmek karar vermek ama şunu diyebilirim..ankarada en iyi doktorlardandır kendisi fiyatlarıda cok ucuk fiyatlar değil piyasaya göre cok iyi fiyatlar sanada tavsiye ederim doktorumu ..

karamell fıstığımm nasılsın canım topiğin demirbaşları olarak bi sen kaldın bide ben :)

iyim canım nasıl olayımmm evde koşturmaca öyle pcde sorun yaşıyorum bu ara cöktü cökecek fazla giremiyorum ondan sen nasılsın demirbaş oldun

hım anladım canım.ıyım bende canım.bende dıyorum bu kız nıye gırmıyor artık meger pc cöküyormus ha

çok teşekkür ederim:))) ben ş.dışında oldugumdan bakamadım buraya ve ilginiz için hepinize tekrar teşekkür ederim:)) sen devlet hastanesinde olmuşsun ve sanırım memnun kalmışsın.Hastane doktor ve fiyat konusunda biraz bilgilendirme yapabilirmisin?

taşekkürler:)))

bende bir haftadır uğrayamadım sağlık sorunları yüzünden sanırım mesaj yazan sendin umarım yardımı olmuştur

Ank32ciiimm ameliyatim 10da baslicaaakkk cok heyecanliyimm

umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir ve mutlu mesut dönersin aramıza

ameliyatım güzel geçti kızlarrr şimdi eve geldim hiçbir sorun olmamış narkozun etkisi devam ediyor heralde ağrım az var bugun onun için.. 295cc dual plan yapıldı. malesef daha fazlası olamamış ben 325cc istiyordum. şimdi çok güzel görünüyorlar ama ödem vardır mutlaka küçülcek olmaları düşüncesi üzüyor biraz =) buradaki herkes gerçekten çok yardımcı oldu bna hem karar vermemde hem doktorumda. doktorumu çok seviyorum gerçekten güven veriyor çünkü çok kişiyle görüşmüştüm ama şimdi zühtü beye karar verdiğim için çok mutluyum =)
öncesi sonrası resimlerimi zühtü beyden aldıktan sonra koyucam.
birde başlık açmak istemiştim ank32cim senin konunu işgal etmemek için ama silmişler benim açtığım konuyu neden anlamadım

settaaaaaa süperrrr vallahi senin adına cok sevindim:)))güzel günlerde kullan inş:))lütfen gelişmelerden haberdar et bizide bende yarın zühtü beyden randevu alacagım.simdi nasılsın agrın cok varmı korkulacak bir durum varmı): ayyyy cok heyecanlandım valla sanırım cok düşünmekte insanın kafasını karıştırıyor.Bir arkadaşımda Devlet hastanesinde bir doktor önerdi.ama seninde fiyatı cok merak ediyorum:))

hadi çok geçmişler olsun, tez zamanda iyileş, güle güle kullan inşallah

Canim dun daha iyidim tabi narkozun etkisiyle bgn o kadar iyi degilim ama nolursa olsn deger diyorm. Kollarimi pek kullanamiyorm bgn telefondan yaziyorm cvbi. Zamanla daha iyi olucakmisim ins su sislerde en yakin zamanda iner. Zuhtu beyi tavsiye ederm kesinlikle cok basarili fiyatida ozelden yazamyorm msg sayim dolmadigi icin istersen mail adresini ver ordan yazarm cnm. İyi dilekleriniz icinde hepinize tesekkur ederiiimmm

Canım geçmiş olsunn....Eminim sana en yakışanı,en güzel büyüklügü seçmiştir Zühtü bey

hepsi çok normal canım, herkes ameliyattan füze gibi çıkıyor
füze görüntüsü ve sertlik de zamanla geçecek, ödem ve şişliğin inecek, silikonlar yerini bulacak, doktorun yumuşaması için masaj da verecektir, daha çok taze ameliyatın. hissizlik de zamanla geçiyor. benim tek göğsümde 3 gün hissizlik olmuştu, sonra yavaştan uyuşuk gibi hissetmeye başladım, sonra tamamen düzeldi. sen içini ferah tut. hareketlerine dikkat et, kendini zorlama, yavaş yavaş her şey normale dönüyor

Cook tesekkr ederm cnmm:) ama simdi fuze gibiler bide hem sertler hemde alt tarafta hissizlik var normalmi acabaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…