- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
fizikdaş nedir kızlar..
canım boyumuz ve kilo bide yapılan ameliyat şekliyle aynı benzerlik cok olunca aramızda öyle bişey oldu:) benim fizikdaşımla:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fizikdaş nedir kızlar..
canım boyumuz ve kilo bide yapılan ameliyat şekliyle aynı benzerlik cok olunca aramızda öyle bişey oldu:) benim fizikdaşımla:))
canım benim gögüste öncesi sonrası burda albümde yok son hali var oda belli bi ölcüde elbiseli koydum.cünki benim burnumdanda olduğum için yüzüm gözüküyor ondan koyamadım.eşim bana kızar sen fotolarımı görmüyomusun peki bi sorun varsa sana mail adresimi atayım özelden ordan bana ulaşabilirsin canım
Hahaaa herkes merak ediyor bizi yavrum yakında ikiz sananlar falan olacak :)
çok güzel olmuşsun ama maşşallah darısı başımaa=)) ben kesin kararımı verdim zaten zühtü beylede görüştük rengl dönemim çok yakın onu bekliyoruz daha rahat olması için yani 1-2 haftaya bende ameliyat olucamm =)
ankarada nerede yaptı amelıyatı
gunaydın canım nasılsınnn nerelerdesın
özletme kız kendını gel sık sık bende iyiyim işte canımfıstık iyim bebeğim nasıl olsun bara fazla girip okuyamıyorum herkesi ara ara bakıp yazıp kaçıyorum..sen nasılsın güzellik:)
tarihim belli oldu kızlaaarr.. 18inde olucam büyük ihtimalle.. belki zühtü beyin yurtdışına gitme ihtimali varmış giderse 22sine ertelenicek ama gitmezse 18i olucak..
tek korkum pişman olmak.. çok uzun yıllardır istediğim bişeyi yaptırmaya bu kadar yaklaşmışken biraz korku bastı aslında.. ya kötü olursa, ya pişman olursam düşüncesi.. ama normal heralde ameliyat öncesi böyle düşünceler.. sizde yaşamışmıydınız?
tarihim belli oldu kızlaaarr.. 18inde olucam büyük ihtimalle.. belki zühtü beyin yurtdışına gitme ihtimali varmış giderse 22sine ertelenicek ama gitmezse 18i olucak..
tek korkum pişman olmak.. çok uzun yıllardır istediğim bişeyi yaptırmaya bu kadar yaklaşmışken biraz korku bastı aslında.. ya kötü olursa, ya pişman olursam düşüncesi.. ama normal heralde ameliyat öncesi böyle düşünceler.. sizde yaşamışmıydınız?
,selam arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım benimde sorunum aynı): aynalardan uzak durmaya çalışıyorum.formdan tüm yazışmaları okudum hepinizin nerdeyse ortak noktası zühtü bey.acaba cevrenizde ameliyat olan ve başka doktorlarıda önerenler varmıdır.Tabi birde ücret konusu cok önemli.Bazı arkadaşlar devlet hastanesindede artık bu ameliyatların oldugunu söylüyor ama güvenemiyorum.acaba sizin duyumlarınız varmı bu konuda.lütfen yardımlarınızı bekliyorum...bu yaz kendime güvenerek bikini giymek istiyorum): bitsin artık bu kabusssssssssssssssssss
merhaba
yardımına ihtiyacım var:) formdaki bütün yazışmaları okudum zaten hepsinde zühtü beyin ismi geciyor,tüm ankara orada heralde:)sen yakın zamanda olacaksın banada yardımcı olurmusun.mesela hangi hastanede olacaksın,hangi yöntem ve en önemlisi ücret konusunda.yardımların için şimdiden teşekkürler
ayol ne zühtüymüş adam işinin eri.Burun göz ameliyatından sonra kısmetse silikonda sırada beklemekte.Devlet hastanesinde olanlar varmış.Nasıl güvenilirmi? cünkü ben ilk burun ameliyatımı devlet hastanesinde oldum rezaletti sonra düzelttirdim özelde.devlet hastanesi konusunda paylasımlarınızı bekliyorum