ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

Cok tesekkur ederimmm gercekten moralim duzeliyor sizin yazdiklarinizi okuyunca. Daha masaj vermedi zuhtu bey ama iyiki zuhtu beyi tercih etmisim diyorum cok memnunum cok kibar guven veren biri gercekten. Ameliyatimdan 1hafta sonra cicek gondermeside cok hostu :)

geçmiş olsun canım. darısı isteyen herkesin başına..
bir çiçek de sen gönder madem

canım cok gecmıs olsun .bence zamanla daha guzel olacaklar . artık sızlerı gorunce bende iyice sabırsızlanıyorum.bir an once olup kurtulmak ıstıyorum.en kısa zamanda bende olurum ıns

Merhaba canım arkadaş olarak eklersen ben de gormek isterim:)Ben de 20 gun once oldum ameliyatımı...

Kızlaarr 2.hafta kontrolümde Zühtü bey masajlara başlamamı söyledi ben heyecandan sormam gerekenleri unuttum tabi her zamanki gibi.. şimdi benim memişler çok yukarda duruyo gibi geliyo bana onlar aşağı iniceklermi yoksa nasılsa öyle kalıyorlarmı acaba? buarada yeni resimlerde koydumm

cnm aşağı inicekler merak etme hatta eski resimlere göre fark bile var için rahat olsun ama öncedende dediğim gibi sıkan bir sporcu sütyeni kullan doktoruna danış tabi

cnm aşağı inicekler merak etme hatta eski resimlere göre fark bile var için rahat olsun ama öncedende dediğim gibi sıkan bir sporcu sütyeni kullan doktoruna danış tabi

Doktoruma danistim bunu yaptiranlar daha iyi bilirler istersen cengelli igne tak ama cok sikmasin dedi. Bende normalde takiyorum cengelli igne ama resim cekerken cikarttim daha iyi gorunsun diye :)) tavsiyeleri dinliyorum hep :) tek istegim yumusamasi ve biraz daha asagi inmesi onun haricinde cooookk memnunum :)

merak etme istediğin olucak yakında sende yeni ameliyat olanlara yaşadığın tecrübeleri aktarıyor olucaksın

canım geçmiş olsun bu sıkıntılar cok normal zamanla hem yumuşayacak hemde doğallaşacak merak etme biraz zaman lazım 2 ay olduğunda zaten aradaki farkı sende göreceksin fotolarına bakayım biraz yorum yapayım sana:)

canım yukarda olması cok normal zamanla zaten iniyor yumuşadıkca oturdukca merak etme tecrübeyle sabit:) fotolarına hemen bakıyorum

evet yavrummm nickimi değiştirdim :) artık bademimmmm :)) ben de buranın kavurucu sıcaklarında evde pişmekle meşgulüm bebek

oo canım nick değişmişsin hayırlı olsun canım benim ..iyim canım nasıl olsun sıcaklarla ve ramazan telaşı işte sen nasılsın güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…