yaşasınn Ankda ameliyat olan birisiiiiiii!!! tekrar geçmiş olsunnn canım a.s.
göğüs ameliyatında burnunu da mı yapmış???akannehir
ben de jest olsun diye ööle bişi yaptı sanmıştım koşa koşa gitmeliyim diye düşünüyordumm!!! yanlış anlamışım ohaoldumsmile
12 martta hem silikon hemde basenlerden liposuction ameliyatı oldum.bugün 18 günüm ilk bir hafta gögüslerden dolayı kollarımı fazla kıpırdatamadım.ama agrım sızım olmadı.gögüslerde bi gerilme ve agırlık oluyor.dual pland sisteminde ameliyat etti doktorum.cok doğal bir görüntüsü var damla silikon kullanmış.300cc.takıldı.şuanda 85c cup dolduruyor.destekli südyen takmaktan fenalık gelmişti şuanda cok memnunum doktorum zühtü demir.burunumu kendisi yapmış ona cok tşk.ediyorum.
Size de çok geçmiş olsun. Liposakşın sonrası ağrı nasıldı?
ben de jest olsun diye ööle bişi yaptı sanmıştım koşa koşa gitmeliyim diye düşünüyordumm!!! yanlış anlamışım ohaoldumsmile
Ankcım canım benim, olu bitti kurtuldun, mis gibi memişlere kavuştun ne güsel, bundan sonrası tadını çıkartmakta ve bol dekolteli kıyafetler giymekte...daha nolsun gülüsü...
Size de çok geçmiş olsun. Liposakşın sonrası ağrı nasıldı?
canım sanada cok geçmiş olsun dediğinde cok doğru en az 2 -3 ayda netice ortaya cıkıyormuşş gögüste %30 ödem oluyormuş şişliklerin indikten sonra bakalım böyle gögüsler güzel büyük duruyor fazlada inmez inş doktoruma ufakmı oldu acaba dedim neresi ufak dedi gözümüz doymuyor sanırım :))bide o ağırlık hissi olmasa arada gerilmesi felan inş gececekkk daha doğallaşcakkk
ank32 canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.rica etsem hangi dr.ve gögüs büyültme ameliyatının ne kadara yapıldığı öğrenebilirmiyim.bende çok istiyorum ama işin maddi boyutunun içinde çıkamıyorum mafoldumben
arkadaslar bende göğuslerımden hıc memnun degılım artık psıkolojık bır sorun hale geldı bende.esımle bırlıkte olurken kendımı cok guvensız hısedıyorum. goguslerımı gızlemeye calısıyorum
bende buyutme amelıyatı yaptırmak ıstıyorum faakt bıraz korkuyorum.cunku goguslerımde fıbrıkıstler var acaba bu problem olurmu ? doktora sordum bıse olmaz dedı.fakat hala tedırgınım. cok ıstıyorum bu amelıyatı olmak ama bıraz cesarete ıhtıyacım varlutfen olan bırı bana msj atsın
oncelıkle cok gecmıs olsun atlatmıssın gtmıs en kısa zamanda taş gıbı olursun emınım buna...
benım sana sormak ıstedıgım lıpo yu ne kadara yaptırdgın cunku benımde bacaklarımın yanlarına sankı et yapıstırmıslar gıbı duruyor kılo aldıkca onlar ıyıce buyuyor ıgrencccc bu konuda sıkayetlerınn az olmasına cok sevındım ınan korkuyordumm.. cok tesekkurler tekrar gecmıs olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?