• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

hepsi çok normal canım, herkes ameliyattan füze gibi çıkıyor :52:
füze görüntüsü ve sertlik de zamanla geçecek, ödem ve şişliğin inecek, silikonlar yerini bulacak, doktorun yumuşaması için masaj da verecektir, daha çok taze ameliyatın. hissizlik de zamanla geçiyor. benim tek göğsümde 3 gün hissizlik olmuştu, sonra yavaştan uyuşuk gibi hissetmeye başladım, sonra tamamen düzeldi. sen içini ferah tut. hareketlerine dikkat et, kendini zorlama, yavaş yavaş her şey normale dönüyor :34:

İnsallah yaa :)) bugun kontrole gittim en cok agrim bugun olucakmis zaten cumartesi gunude banyo yap dedi ama nasil olucak hic bilmiyorm cunku kollarimi nerdeyse hic kullanamiyorm yataktan birinin yardimi olmadan kalkamiyorum. Ama yinede bugun sabaha gore daha iyiyim. Sizin yorumlarinizda inanilmaz iyi geliyo zaten ameliyat olmayada sizin yorumlarinizla karar verebilmistim:)

Canim dun daha iyidim tabi narkozun etkisiyle bgn o kadar iyi degilim ama nolursa olsn deger diyorm. Kollarimi pek kullanamiyorm bgn telefondan yaziyorm cvbi. Zamanla daha iyi olucakmisim ins su sislerde en yakin zamanda iner. Zuhtu beyi tavsiye ederm kesinlikle cok basarili fiyatida ozelden yazamyorm msg sayim dolmadigi icin istersen mail adresini ver ordan yazarm cnm. İyi dilekleriniz icinde hepinize tesekkur ederiiimmm

cnm geçmiş olsun sende mutlular kervanına katıldın :16: darısı isteyen arkadaşların başına :34:
merak etme iyi olacaksın azıcık daha zaman kendini yorma sevgiler :29:

Kizlaarr bugun banyo yapmami soyledi zuhtu bey ben biraz korkuyorum cunku hala pek hareket edemiyorum canim cok aciyo bide gogus altindan yapildigi halde gogus uclarinda da hissizlik var normalmii

Kizlaarr bugun banyo yapmami soyledi zuhtu bey ben biraz korkuyorum cunku hala pek hareket edemiyorum canim cok aciyo bide gogus altindan yapildigi halde gogus uclarinda da hissizlik var normalmii

cnm banyonu yaparken birinden yardım al ben öyle yapmıştım hem böylece kendinide zorlamamış olursun
hissizlik konusuna gelince bende olmadı hatta benimkiler fazla hassas olmuşlardı ama bazı arkadaşlarda olmuş merak etme zamanla geçer ama doktorunla görüştüğünde bunu da belirtki için rahatlasın :34:
seni anlıyorum ameliyat sonrası insan herşeyi takıyor bazen korkuyor hepsi geçecek azcık daha sabır he bir rahat hareket etmeye başla gerisi geliyor :38:

canım bu hissizlikten bende cok korkuyorum:44:

cnm banyonu yaparken birinden yardım al ben öyle yapmıştım hem böylece kendinide zorlamamış olursun
hissizlik konusuna gelince bende olmadı hatta benimkiler fazla hassas olmuşlardı ama bazı arkadaşlarda olmuş merak etme zamanla geçer ama doktorunla görüştüğünde bunu da belirtki için rahatlasın :34:
seni anlıyorum ameliyat sonrası insan herşeyi takıyor bazen korkuyor hepsi geçecek azcık daha sabır he bir rahat hareket etmeye başla gerisi geliyor :38:

Annem yikadi cnm cocukluguma dondum resmen :) ya boyle kalbime cok baski var biri oturuyomus gibi o duygudanda cok bunaldigim icin heralde bugun biraz carpintim oluyor bende cok pimpirikliyim bu ameliyati olduguma hala inanamiyorum :) mutlaka bu duygular gectikten silikonlar yumusadiktan sonra mutlu olucam ama suan o kadarda iyi degilim. Ne onerirsiniizz sizi o donemde en cok ne rahatlatmisti biseyler icmekmi yemekmi dolasmakmi ben pek napicagimi bilmiyorumda. Pazartesi kontrolum var butun duygularimi anlaticam zaten zuhtu beye. Birde ustten dokununca elimin altinda likir likir ediyor bu oluyormus heralde dimi daha once okumustum bunu

Annem yikadi cnm cocukluguma dondum resmen :) ya boyle kalbime cok baski var biri oturuyomus gibi o duygudanda cok bunaldigim icin heralde bugun biraz carpintim oluyor bende cok pimpirikliyim bu ameliyati olduguma hala inanamiyorum :) mutlaka bu duygular gectikten silikonlar yumusadiktan sonra mutlu olucam ama suan o kadarda iyi degilim. Ne onerirsiniizz sizi o donemde en cok ne rahatlatmisti biseyler icmekmi yemekmi dolasmakmi ben pek napicagimi bilmiyorumda. Pazartesi kontrolum var butun duygularimi anlaticam zaten zuhtu beye. Birde ustten dokununca elimin altinda likir likir ediyor bu oluyormus heralde dimi daha once okumustum bunu

Canımm..O çarpıntı bendede var biliyormusun.Bazen benimde aklıma geliyor acaba protezden dolayımı oluyor diye :( Bilemiyorum,hiç doktoruma sormadım açıkcası,unutmazsan birdahaki kontrolümde mutlaka soracagım bunu.Ama birara check up a girmekte istiyorum,belki başka bir sebepten dolayıda oluyor olabilir..Saglık,ihmal etmemek lazım :34:Baskı hissi normal ama,geçecek biraz sabır.Yumuşayınca dahada rahat olacaksın tabi,buda biraz zaman sonra olacak :34:Masaja başladıktan sonra yumuşama süreci hızlanıcak,merak etme.Kontrole gittigin zaman herşeyi paylaşmaktan çekinme doktorunla.Çünkü seni en iyi anlayan,sana en iyi cevabı verecek olan doktorun olacaktır.Lıkır lıkır etmeside geçecek..Yani kıssaca senin sadece ZAMANA ihtiyacın var bebişim :31: Hadi üzülme,yaza kadar herşey yoluna girecek,düzelecekk.. :54:

Canımm..O çarpıntı bendede var biliyormusun.Bazen benimde aklıma geliyor acaba protezden dolayımı oluyor diye :( Bilemiyorum,hiç doktoruma sormadım açıkcası,unutmazsan birdahaki kontrolümde mutlaka soracagım bunu.Ama birara check up a girmekte istiyorum,belki başka bir sebepten dolayıda oluyor olabilir..Saglık,ihmal etmemek lazım :34:Baskı hissi normal ama,geçecek biraz sabır.Yumuşayınca dahada rahat olacaksın tabi,buda biraz zaman sonra olacak :34:Masaja başladıktan sonra yumuşama süreci hızlanıcak,merak etme.Kontrole gittigin zaman herşeyi paylaşmaktan çekinme doktorunla.Çünkü seni en iyi anlayan,sana en iyi cevabı verecek olan doktorun olacaktır.Lıkır lıkır etmeside geçecek..Yani kıssaca senin sadece ZAMANA ihtiyacın var bebişim :31: Hadi üzülme,yaza kadar herşey yoluna girecek,düzelecekk.. :54:

benim de havlulardan mıdır nedir, bir süredir çarpıntım oluyor. zaten göğsüme baskı yapıyorlar. akşam çıkarınca ya da azaltınca rahatlıyorum. :26::18:

Son düzenleme:
çarpıntı olayı bende daha öncedende vardı şimdide devam ediyor benimkinin nedeni panik bir insan olmamdan kaynaklanıyor biri gelecekse,bir yere gideceksem,bunları yapmayı istiyim istemiyim kızınca üzülünce sevinince yani benim normal hayatım bile buna yetiyor :ssz: en ufak şeyleri büyütürüm ne zamnki biter ben ozaman rahatlarım :9:
ama ilginç olanı eskiden elimi kalbimin üstüne koyduğumda kalbimin atışını okadar hissederdimki şimdi hissetmek çok zor bazen üstüne yattığımda rahatsız olmasamda aklıma baskı yapabileceği geliyor dönüyorum :28: tabiki bunlar normal şeyler ama alışması zaman alan şeyler çünkü insan düşündükçe korku verici cevaplar üretebiliyor kafasında :53:
doktoruna soracak olan olursa burayada yazsın :24:

Kizlaarr ben mentor marka kullanildi saniyordum ama natrelle kullanilmis heralde kartta oyle yaziyor bugun 4bucukta randevum var zaten ama cok mutsuz oldum bir anda kandirilmis gibi hissettim kendimi inspira trf allergan yaziyor icinde disindada natrelle yaziyor bu markayi kullananlar yada bilenler yardimci olabilirmiii? Bana hep mentor moderate iyi dendi o olucak saniyordum puturlu yuzey fln. Bunun ozelligide puturludur umarim. Lutfeenn yaziinn cevap bekliyoruummm :((

cnm aslında ben o dönemlerde sıcak ortamlarda kalmıyordum zaten mayısta ameliyat olmuştum ben sıcak beni çok bunaltıyordu mayıs olmasına rağmen :44: serin kalmak bana iyi geliyordu
birde seni bunaltan giydiğin sütyen var her ne kadar rahat bişey olsada oda beni bunaltıyordu
ne zaman ki sütyensiz gezmeye başladım biraz daha rahattım tabi bu duruma gelmen için protezlerin yerine oturmuş olması ve o gerginliğin geçmesi gerekiyor inan bunları atlattığında biraz rahatlıcaksın ama benim gibi pimpirikliysen işin zor sadece bu duruma da alışıyorsun onu söyleyebilirim :34: görünüşündeki güzellik herşeyi unutturacak sana :54:

Kizlaarr ben mentor marka kullanildi saniyordum ama natrelle kullanilmis heralde kartta oyle yaziyor bugun 4bucukta randevum var zaten ama cok mutsuz oldum bir anda kandirilmis gibi hissettim kendimi inspira trf allergan yaziyor icinde disindada natrelle yaziyor bu markayi kullananlar yada bilenler yardimci olabilirmiii? Bana hep mentor moderate iyi dendi o olucak saniyordum puturlu yuzey fln. Bunun ozelligide puturludur umarim. Lutfeenn yaziinn cevap bekliyoruummm :((

böyle bişey yaşaman üzüldüm :50: sonuçta sana söylenenin dışında bir marka kullanılmış en azından sana söylenmeli iznin alınmalıydı :44: sen yinede doktorunla konuş belki mantıklı bir açıklaması vardır ki bu çok zor :50: eğer canını sıkan bir durum olursa mutlaka doktorundan bunun hesabını sor :20:
sana kullanılan marka hakkında olumlu yorumlar okudum ben sorun yaşayan birini hatırlamıyorum yinede forumda araştır bakalım üzme kendini :34:

bende senin gibi lipo ile goguslerimin ameliyatini ayni anda yaptirmak istiyorum.. Ankarada.. tam olarak doktora karar vermedim.. Ya DR. Nebil, yada senin Doktorun.
Okadar yorum okudumki kafam karisti :) belki 1025 defa cvpliycaksin buna benzer sorulari:))
(affina siginarak..)

1. ameliyat oldugunda hastanede kaldinmi? yoksa ayni gun taburcu oldunmu? lokal anestesimi normal ful narkoz mu?
2. kendine gelmen yani, rahat hareket etmen ne kadar surdu? ben ameliyat olduktan 8 9 gun sonra dugunumuz var yani rahat hareket etmem gerekiyor misafir yemek cay falan.. cokmu zor olur sence?
3. zaman alman ile ameliyat olman arasinda kac gun gecti?
4. gogus olcusunu nasil belirlediniz? yani nasil anlattin.. ameliyat oncesimi karar verildi yoksa ameliyat esnasinda doktor en uygun olanimi secti?
5. liposaksin, normal mi oldun? yoksa laser lipo mu?
6. ameliyati yaz'in sicaginda olacagim icin, korse herhangi bi sikinti yaratirmi sence?

Son düzenleme:

Canım endişelenme bence. Evet sana söylenenden farklı bir markanın kullanılması hoş olmamış gerçekten ama, en azından paradan kaçma gibi bir durum yok ortada. Bildiğim kadarıyla sana kullanılan marka mentordan daha pahalı. Hiç olmazsa bu konuda bir kandırmaca olmadığı için rahat ol ve canını sıkma hiç. Karamel arkadaşımızın dediği gibi ben de forumda bu markayla ilgili olumsuz yoruma rastlamadım.Ama bu konuyu doktorunla da konuşabilirsin.:34:

canım bende de natrelle var hemen olaya el atayım dedim :)) çok çok iyi bir markadır yumuşaklığı kıvamı ve KALİTESİ açısından endişe etme şekerimmm ;)

canım bende de natrelle var hemen olaya el atayım dedim :)) çok çok iyi bir markadır yumuşaklığı kıvamı ve KALİTESİ açısından endişe etme şekerimmm ;)

Cnm tesekkur edermm hemen arastrdim kadinlarkulubunden senin yorumlarini bulmustum zateen :) dr umla da gorustum mentor bana olmamis genislik olarak fln onun icin natrelle kullanmis memnunum zaten. Sadece bi taraf cok fazla agriyo igne batiyoms gibi oluyo oda normalmis heralde sadece zamana ihtiyacim var diye dusunuyorm :)

Herkese yorumlari yardimlari icin cook tesekkr ederm gercekten bisey oldugunda hemen buraya kosuyorum.

ameliyatım güzel geçti kızlarrr şimdi eve geldim hiçbir sorun olmamış narkozun etkisi devam ediyor heralde ağrım az var bugun onun için.. 295cc dual plan yapıldı. malesef daha fazlası olamamış ben 325cc istiyordum. şimdi çok güzel görünüyorlar ama ödem vardır mutlaka küçülcek olmaları düşüncesi üzüyor biraz =) buradaki herkes gerçekten çok yardımcı oldu bna hem karar vermemde hem doktorumda. doktorumu çok seviyorum gerçekten güven veriyor çünkü çok kişiyle görüşmüştüm ama şimdi zühtü beye karar verdiğim için çok mutluyum =)
öncesi sonrası resimlerimi zühtü beyden aldıktan sonra koyucam.
birde başlık açmak istemiştim ank32cim senin konunu işgal etmemek için ama silmişler benim açtığım konuyu neden anlamadım

canım bende bi kaçgündür giremedim cok sevindim ameliyat olmuşsun cok gecmiş olsun ödemlerin inince daha güzel olacak kesin..demek ki gögüs için o kadarını alabildi yoksa daha büyük protez takardı zühtü bey işgal ne demek topik hepimizin her zaman yazabilirsin canım neden silinmiş bende bilemiyorum ..

bende bir haftadır uğrayamadım sağlık sorunları yüzünden :34: sanırım mesaj yazan sendin umarım yardımı olmuştur

umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir ve mutlu mesut dönersin aramıza :34:

karamelim canımm dostum sağlık problemine cok üzüldüm cok geçmiş olsun fıstığım ..seni burda görmek beni mutlu ediyor eskilerden bi sen bide ben varız:)) eskidikkkkkkkkk kızzzz:)

canım bu hissizlikten bende cok korkuyorum:44:

sen ne korkuyosun kızz:Dcincon cok normal hissislik zamanla hiçbişey kalmıyor cok yeni settanın cicişleri korkulacak hiçbişey yok örnek olarak kendimi gösterecem vallaha fazlasıyla hissli benim cicişler:))))) öpüldün cimbom:PPP

Back