hepsi çok normal canım, herkes ameliyattan füze gibi çıkıyor
füze görüntüsü ve sertlik de zamanla geçecek, ödem ve şişliğin inecek, silikonlar yerini bulacak, doktorun yumuşaması için masaj da verecektir, daha çok taze ameliyatın. hissizlik de zamanla geçiyor. benim tek göğsümde 3 gün hissizlik olmuştu, sonra yavaştan uyuşuk gibi hissetmeye başladım, sonra tamamen düzeldi. sen içini ferah tut. hareketlerine dikkat et, kendini zorlama, yavaş yavaş her şey normale dönüyor
Canim dun daha iyidim tabi narkozun etkisiyle bgn o kadar iyi degilim ama nolursa olsn deger diyorm. Kollarimi pek kullanamiyorm bgn telefondan yaziyorm cvbi. Zamanla daha iyi olucakmisim ins su sislerde en yakin zamanda iner. Zuhtu beyi tavsiye ederm kesinlikle cok basarili fiyatida ozelden yazamyorm msg sayim dolmadigi icin istersen mail adresini ver ordan yazarm cnm. İyi dilekleriniz icinde hepinize tesekkur ederiiimmm
Kizlaarr bugun banyo yapmami soyledi zuhtu bey ben biraz korkuyorum cunku hala pek hareket edemiyorum canim cok aciyo bide gogus altindan yapildigi halde gogus uclarinda da hissizlik var normalmii
Kizlaarr bugun banyo yapmami soyledi zuhtu bey ben biraz korkuyorum cunku hala pek hareket edemiyorum canim cok aciyo bide gogus altindan yapildigi halde gogus uclarinda da hissizlik var normalmii
cnm banyonu yaparken birinden yardım al ben öyle yapmıştım hem böylece kendinide zorlamamış olursun
hissizlik konusuna gelince bende olmadı hatta benimkiler fazla hassas olmuşlardı ama bazı arkadaşlarda olmuş merak etme zamanla geçer ama doktorunla görüştüğünde bunu da belirtki için rahatlasın
seni anlıyorum ameliyat sonrası insan herşeyi takıyor bazen korkuyor hepsi geçecek azcık daha sabır he bir rahat hareket etmeye başla gerisi geliyor
Annem yikadi cnm cocukluguma dondum resmen :) ya boyle kalbime cok baski var biri oturuyomus gibi o duygudanda cok bunaldigim icin heralde bugun biraz carpintim oluyor bende cok pimpirikliyim bu ameliyati olduguma hala inanamiyorum :) mutlaka bu duygular gectikten silikonlar yumusadiktan sonra mutlu olucam ama suan o kadarda iyi degilim. Ne onerirsiniizz sizi o donemde en cok ne rahatlatmisti biseyler icmekmi yemekmi dolasmakmi ben pek napicagimi bilmiyorumda. Pazartesi kontrolum var butun duygularimi anlaticam zaten zuhtu beye. Birde ustten dokununca elimin altinda likir likir ediyor bu oluyormus heralde dimi daha once okumustum bunu
canım bu hissizlikten bende cok korkuyorum:44:
korkma cnm sadece doktorunu iyi seçinşallah sende de öyle bir durum olmayacak
Canımm..O çarpıntı bendede var biliyormusun.Bazen benimde aklıma geliyor acaba protezden dolayımı oluyor diyeBilemiyorum,hiç doktoruma sormadım açıkcası,unutmazsan birdahaki kontrolümde mutlaka soracagım bunu.Ama birara check up a girmekte istiyorum,belki başka bir sebepten dolayıda oluyor olabilir..Saglık,ihmal etmemek lazım Baskı hissi normal ama,geçecek biraz sabır.Yumuşayınca dahada rahat olacaksın tabi,buda biraz zaman sonra olacak Masaja başladıktan sonra yumuşama süreci hızlanıcak,merak etme.Kontrole gittigin zaman herşeyi paylaşmaktan çekinme doktorunla.Çünkü seni en iyi anlayan,sana en iyi cevabı verecek olan doktorun olacaktır.Lıkır lıkır etmeside geçecek..Yani kıssaca senin sadece ZAMANA ihtiyacın var bebişim Hadi üzülme,yaza kadar herşey yoluna girecek,düzelecekk..
Annem yikadi cnm cocukluguma dondum resmen :) ya boyle kalbime cok baski var biri oturuyomus gibi o duygudanda cok bunaldigim icin heralde bugun biraz carpintim oluyor bende cok pimpirikliyim bu ameliyati olduguma hala inanamiyorum :) mutlaka bu duygular gectikten silikonlar yumusadiktan sonra mutlu olucam ama suan o kadarda iyi degilim. Ne onerirsiniizz sizi o donemde en cok ne rahatlatmisti biseyler icmekmi yemekmi dolasmakmi ben pek napicagimi bilmiyorumda. Pazartesi kontrolum var butun duygularimi anlaticam zaten zuhtu beye. Birde ustten dokununca elimin altinda likir likir ediyor bu oluyormus heralde dimi daha once okumustum bunu
Kizlaarr ben mentor marka kullanildi saniyordum ama natrelle kullanilmis heralde kartta oyle yaziyor bugun 4bucukta randevum var zaten ama cok mutsuz oldum bir anda kandirilmis gibi hissettim kendimi inspira trf allergan yaziyor icinde disindada natrelle yaziyor bu markayi kullananlar yada bilenler yardimci olabilirmiii? Bana hep mentor moderate iyi dendi o olucak saniyordum puturlu yuzey fln. Bunun ozelligide puturludur umarim. Lutfeenn yaziinn cevap bekliyoruummm(
Kizlaarr ben mentor marka kullanildi saniyordum ama natrelle kullanilmis heralde kartta oyle yaziyor bugun 4bucukta randevum var zaten ama cok mutsuz oldum bir anda kandirilmis gibi hissettim kendimi inspira trf allergan yaziyor icinde disindada natrelle yaziyor bu markayi kullananlar yada bilenler yardimci olabilirmiii? Bana hep mentor moderate iyi dendi o olucak saniyordum puturlu yuzey fln. Bunun ozelligide puturludur umarim. Lutfeenn yaziinn cevap bekliyoruummm(
canım bende de natrelle var hemen olaya el atayım dedim :)) çok çok iyi bir markadır yumuşaklığı kıvamı ve KALİTESİ açısından endişe etme şekerimmm
ameliyatım güzel geçti kızlarrr şimdi eve geldim hiçbir sorun olmamış narkozun etkisi devam ediyor heralde ağrım az var bugun onun için.. 295cc dual plan yapıldı. malesef daha fazlası olamamış ben 325cc istiyordum. şimdi çok güzel görünüyorlar ama ödem vardır mutlaka küçülcek olmaları düşüncesi üzüyor biraz =) buradaki herkes gerçekten çok yardımcı oldu bna hem karar vermemde hem doktorumda. doktorumu çok seviyorum gerçekten güven veriyor çünkü çok kişiyle görüşmüştüm ama şimdi zühtü beye karar verdiğim için çok mutluyum =)
öncesi sonrası resimlerimi zühtü beyden aldıktan sonra koyucam.
birde başlık açmak istemiştim ank32cim senin konunu işgal etmemek için ama silmişler benim açtığım konuyu neden anlamadım
bende bir haftadır uğrayamadım sağlık sorunları yüzündensanırım mesaj yazan sendin umarım yardımı olmuştur
umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir ve mutlu mesut dönersin aramıza
canım bu hissizlikten bende cok korkuyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?