o kadar çok protez güzeli açmış ki konu, gözümüzden kaçabiliyor. geçmiş üzerinden ama yine yazmak istedim, sonuçta ben de yeni sayılırım burada.geçmiş olsun. sağlıklı nice seneler geçirmeni dilerim göğüslerinle
hoşbulduk canım senide kabul ettim cok fazla gögüs fotosu yok ben burunda olduğumdan fazla koyamadım ama dekoliteli var az cok anlarsın:))
teşekkür ederim cnm baktım fotolar süper burnun çok doğal ve hoş olmuş bayıldım maşşallah diyelimde.yorumada yazdım ama ben bişey merak ettim damlamı yoksa yuvarlakmı ben anlayamadım ama harika duruyolar.ama sanırım ben daha büyük istiyorum:))))))
zühtü demir hangi yöntemi kullanıyo? anladığım kadarıyla başarılı bi doktr ücreti ne kadar ?
cnm mesajını aldım fiyat normalmiş. bu kas altı kas üstü dual plan yöntemi nasıl oluyor.bnm bldiğim iki yöntem var bir kas altı ve kas üstü?
ankçığım, göğüslerin de burnun da harika olmuş. hep sağlıkla, mutlulukla inş
canım benim cok tşkler yorum için ...bende cok memnunum:)
canim benim allah mutlulugunu daim etsin
canım senin gögüsünün şekline göre bi teknik uyguluyor..benim dual plan kas altı kas üstü damla protezdi..ücretini özelden yazayım sana
arkadaşlar meme büyütme ameliyat ücretlerini banada yazarmısınız özelden? bende zühtü beyle randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum. ama önce fiyat hakkında bilgi edinmek istedim. şimdiden teşekkürler
Fizikdaaaaaşşş :) nasılsın bebeğimm
iyim canım bu ara ankarada kış bayagı dondurucu ve soğuk hastalıklarla ugraşıyorum bi yazz gelse diye dört göz bakar olduk maduruz canım:) sen nasılsın fıstığım
Ayy evet duydum yavrum kardeşim de iki gün okula gitmemiş okullar tatil olmuş çok kötü diyordu hava e bizim memleketin soğuğu kuru oluyor dimi :) bir iki aya şöyle gelsin bahar ayları gevşeyecek gönül yayları serpilip gezer tozarız iyiceeeben de iyiyim yavrum seni özledim bi halini hatrını sorayım dedimmm.
Fizikdaaaaaşşş :) nasılsın bebeğimm
ank32cim daha öncede konuşmuştuk seninle zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorm ben ama osman latifoğluda kafamı karıştırdı biraz.. senin resimlerinde öncesi sonrası yok dimi? 100msgım olmadığı için burdan yazıyorm malesef özelden msg gönderemiyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?