ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

ameliyatınız kaç tl tuttu tam olarak

canım şimdi ben lipo ve meme olduğum için ikisine fiyat aldım ve öyle yaptırdım benimki cok doğru olmaz ve ben 1.bucuk sene oldu hatta ikiye yaklaşıyor ameliyat olalı sana özelden fiyatını yazayım..

kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))

kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))

Yaz tabi fıstıgımm... Neler görüyoruz burada millet topigini üst kısıma çıkarmak için neler yazıyorlar.Günlük yaşadıgı olayı,yatmasını,kalkmasını..Selam faslı felan...alışverişini,bana şunu dediler,ben şunu dedim..Yok rüya tabiri.. sende yaz yakışır fıstıgımaa...

yok güzelimm ben öyle gereksiz şeylerle insanları yormam varsa bi soruları yardımcı olmak adına yazarım burda herkes ciddi anlamda derdine cagre arıyor bizde elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz kk'nın melekleri :)

kiyamam kuzuma hakkaten de oyle ta gecen sene yazmissinee nasil toptan yazip kacmak

ahahahah yazıp kaçtığımdan benim topik böyle kalmışş burda:) yeni bi tane fotomu ekledim fazla acık koyamıyorum bakarsınız kızlar:) azıcık dekoliteli :)

merhaba ank, dekolteli resmi göremedim ama boyunu kilonu sorabilir miyim

Biliyorum tatlımm... Bu bizim kalitemizi gösterir zaten Foton çok hoş,fıstık gibi hatunsun canım..Allahım huzur,mutluluk versin..Yüzün hep böyle gülsün inşallah...

Biliyorum tatlımm... Bu bizim kalitemizi gösterir zaten Foton çok hoş,fıstık gibi hatunsun canım..Allahım huzur,mutluluk versin..Yüzün hep böyle gülsün inşallah...

canım cok teşekkürlerr dileklerin için...kızlarda yorum yapmış onlarada teşekkür ediyorum iyiki varsınız bebekler:)

o kadar çok protez güzeli açmış ki konu, gözümüzden kaçabiliyor. geçmiş üzerinden ama yine yazmak istedim, sonuçta ben de yeni sayılırım burada. geçmiş olsun. sağlıklı nice seneler geçirmeni dilerim göğüslerinle

benimda ankarada göğüs buyutmek için doktor tavsıyesine ihtiyacım var sizden blgi alablirmiyim??

Tekrar hoşgeldin cnm topiğine.arkadaş isteği gnderdim kabul edersen sevinirim,fotolarını görmek isterim bende teşekkür ederim şimdiden..

benimda ankarada göğüs buyutmek için doktor tavsıyesine ihtiyacım var sizden blgi alablirmiyim??

tabi canım ankarada zühtü demire oldum ben cok memnunum tavsiye ederim sanada..nasıl bilgi istiyosan yardımcı olurum tabiyki

Tekrar hoşgeldin cnm topiğine.arkadaş isteği gnderdim kabul edersen sevinirim,fotolarını görmek isterim bende teşekkür ederim şimdiden..

hoşbulduk canım senide kabul ettim cok fazla gögüs fotosu yok ben burunda olduğumdan fazla koyamadım ama dekoliteli var az cok anlarsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…