ameliyatınız kaç tl tuttu tam olarak
kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))
kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))
Yaz tabi fıstıgımm...Neler görüyoruz burada millet topigini üst kısıma çıkarmak için neler yazıyorlar. Günlük yaşadıgı olayı,yatmasını,kalkmasını..Selam faslı felan...alışverişini,bana şunu dediler,ben şunu dedim..Yok rüya tabiri.. sende yaz yakışır fıstıgımaa...
kiyamam kuzumahakkaten de oyle ta gecen sene yazmissin ee nasil toptan yazip kacmak
merhaba ank, dekolteli resmi göremedim ama boyunu kilonu sorabilir miyim
canım yorum yapmışsın ya fotoma o zaten anca o kadar dekoliteli koyabildim:)) boyum 175.kilom 65 canım
ahahahah yazıp kaçtığımdan benim topik böyle kalmışş burda:) yeni bi tane fotomu ekledim fazla acık koyamıyorum bakarsınız kızlar:) azıcık dekoliteli :)
yok güzelimm ben öyle gereksiz şeylerle insanları yormam varsa bi soruları yardımcı olmak adına yazarım burda herkes ciddi anlamda derdine cagre arıyor bizde elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz kk'nın melekleri :)
Biliyorum tatlımm...Bu bizim kalitemizi gösterir zaten Foton çok hoş,fıstık gibi hatunsun canım..Allahım huzur,mutluluk versin..Yüzün hep böyle gülsün inşallah...
benimda ankarada göğüs buyutmek için doktor tavsıyesine ihtiyacım var sizden blgi alablirmiyim??
Tekrar hoşgeldin cnm topiğine.arkadaş isteği gnderdim kabul edersen sevinirim,fotolarını görmek isterim bende teşekkür ederim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?