• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

o kadar çok protez güzeli açmış ki konu, gözümüzden kaçabiliyor. geçmiş üzerinden ama yine yazmak istedim, sonuçta ben de yeni sayılırım burada. :3: geçmiş olsun. sağlıklı nice seneler geçirmeni dilerim göğüslerinle :nazar::nazar:

cok teşekkürler canım :)

zühtü demir hangi yöntemi kullanıyo? anladığım kadarıyla başarılı bi doktr ücreti ne kadar ?

hoşbulduk canım senide kabul ettim cok fazla gögüs fotosu yok ben burunda olduğumdan fazla koyamadım ama dekoliteli var az cok anlarsın:))

teşekkür ederim cnm baktım fotolar süper burnun çok doğal ve hoş olmuş bayıldım maşşallah diyelimde.yorumada yazdım ama ben bişey merak ettim damlamı yoksa yuvarlakmı ben anlayamadım ama harika duruyolar.ama sanırım ben daha büyük istiyorum:))))))

teşekkür ederim cnm baktım fotolar süper burnun çok doğal ve hoş olmuş bayıldım maşşallah diyelimde.yorumada yazdım ama ben bişey merak ettim damlamı yoksa yuvarlakmı ben anlayamadım ama harika duruyolar.ama sanırım ben daha büyük istiyorum:))))))

canım benim damla şeklinde mentor marka takıldı..dualpland yapıldı kas altı kas üstü ve cok doğal oldu ben cicişlerimi seviyorummm ..canım yorumlarını okudum cok mutlu oldum.böyle tepkiler gelince iyikide olmuşum diyorum.darısııı sana canım

zühtü demir hangi yöntemi kullanıyo? anladığım kadarıyla başarılı bi doktr ücreti ne kadar ?

canım senin gögüsünün şekline göre bi teknik uyguluyor..benim dual plan kas altı kas üstü damla protezdi..ücretini özelden yazayım sana

cnm mesajını aldım fiyat normalmiş. bu kas altı kas üstü dual plan yöntemi nasıl oluyor.bnm bldiğim iki yöntem var bir kas altı ve kas üstü?

cnm mesajını aldım fiyat normalmiş. bu kas altı kas üstü dual plan yöntemi nasıl oluyor.bnm bldiğim iki yöntem var bir kas altı ve kas üstü?

söyle kısaca acıklayım canım dual plan, silikonun kısmen göğüs kası altında kısmen de meme bezi altında olması bunuda senin gögüs yapına şekline göre doktorunun sana hangi yöntem daha uygunsa onu yapması oluyor.dual planda bu tekniğe deniyor canım benim böyle uygulandı.

canım senin gögüsünün şekline göre bi teknik uyguluyor..benim dual plan kas altı kas üstü damla protezdi..ücretini özelden yazayım sana

arkadaşlar meme büyütme ameliyat ücretlerini banada yazarmısınız özelden? bende zühtü beyle randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum. ama önce fiyat hakkında bilgi edinmek istedim. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar meme büyütme ameliyat ücretlerini banada yazarmısınız özelden? bende zühtü beyle randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum. ama önce fiyat hakkında bilgi edinmek istedim. şimdiden teşekkürler

canım sana özelden yazayım..

Fizikdaaaaaşşş :) nasılsın bebeğimm

iyim canım bu ara ankarada kış bayagı dondurucu ve soğuk hastalıklarla ugraşıyorum bi yazz gelse diye dört göz bakar olduk maduruz canım:) sen nasılsın fıstığım

Ayy evet duydum yavrum kardeşim de iki gün okula gitmemiş okullar tatil olmuş çok kötü diyordu hava e bizim memleketin soğuğu kuru oluyor dimi :) bir iki aya şöyle gelsin bahar ayları gevşeyecek gönül yayları serpilip gezer tozarız iyiceee ;) ben de iyiyim yavrum seni özledim bi halini hatrını sorayım dedimmm.

iyim canım bu ara ankarada kış bayagı dondurucu ve soğuk hastalıklarla ugraşıyorum bi yazz gelse diye dört göz bakar olduk maduruz canım:) sen nasılsın fıstığım

Ayy evet duydum yavrum kardeşim de iki gün okula gitmemiş okullar tatil olmuş çok kötü diyordu hava e bizim memleketin soğuğu kuru oluyor dimi :) bir iki aya şöyle gelsin bahar ayları gevşeyecek gönül yayları serpilip gezer tozarız iyiceee ;) ben de iyiyim yavrum seni özledim bi halini hatrını sorayım dedimmm.

canım bende elimden geldiğince girip yazıyorum bende özlüyorum sizi burası fena soğuk ahhh bi yaz gelsee,iyi olmana sevindim fizikdaşım:) az kaldı yaza bu ayda cıktımı freeyiz:DD

ank32cim daha öncede konuşmuştuk seninle zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorm ben ama osman latifoğluda kafamı karıştırdı biraz.. senin resimlerinde öncesi sonrası yok dimi? 100msgım olmadığı için burdan yazıyorm malesef özelden msg gönderemiyomuşum :(

ank32cim daha öncede konuşmuştuk seninle zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorm ben ama osman latifoğluda kafamı karıştırdı biraz.. senin resimlerinde öncesi sonrası yok dimi? 100msgım olmadığı için burdan yazıyorm malesef özelden msg gönderemiyomuşum :(

canım benim gögüste öncesi sonrası burda albümde yok son hali var oda belli bi ölcüde elbiseli koydum.cünki benim burnumdanda olduğum için yüzüm gözüküyor ondan koyamadım.eşim bana kızar;) sen fotolarımı görmüyomusun peki bi sorun varsa sana mail adresimi atayım özelden ordan bana ulaşabilirsin canım

Back