Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyatınız kaç tl tuttu tam olarak
kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))
kızlarrr seneler sonra kendi topiğime yazasım geldi kimse benimle ilgilenmemişş pek ezik kalmış ahahaha güncelleme yapayım dedim:))
Yaz tabi fıstıgımm...Neler görüyoruz burada millet topigini üst kısıma çıkarmak için neler yazıyorlar.
Günlük yaşadıgı olayı,yatmasını,kalkmasını..Selam faslı felan...alışverişini,bana şunu dediler,ben şunu dedim..Yok rüya tabiri.. sende yaz yakışır fıstıgımaa...
![]()
kiyamam kuzumahakkaten de oyle ta gecen sene yazmissin
ee nasil toptan yazip kacmak
![]()
merhaba ank, dekolteli resmi göremedim ama boyunu kilonu sorabilir miyim![]()
canım yorum yapmışsın ya fotoma o zaten anca o kadar dekoliteli koyabildim:)) boyum 175.kilom 65 canım
ahahahah yazıp kaçtığımdan benim topik böyle kalmışş burda:) yeni bi tane fotomu ekledim fazla acık koyamıyorum bakarsınız kızlar:) azıcık dekoliteli :)
yok güzelimm ben öyle gereksiz şeylerle insanları yormam varsa bi soruları yardımcı olmak adına yazarım burda herkes ciddi anlamda derdine cagre arıyor bizde elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz kk'nın melekleri :)
Biliyorum tatlımm...Bu bizim kalitemizi gösterir zaten
Foton çok hoş,fıstık gibi hatunsun canım..Allahım huzur,mutluluk versin..Yüzün hep böyle gülsün inşallah...
![]()
benimda ankarada göğüs buyutmek için doktor tavsıyesine ihtiyacım var sizden blgi alablirmiyim??
Tekrar hoşgeldin cnm topiğine.arkadaş isteği gnderdim kabul edersen sevinirim,fotolarını görmek isterim bende teşekkür ederim şimdiden..