2. ameliyat diil tatlım 2 tane ameliyat demek istedim . gögüs ve burun... hoş burnumun 2. ameliyatı olucak..salı günü kısmetse..tesk ederim...bende çabuk iileşmeyi umuyorum ama işte kasaltı olacağı için biras korkuyorum...dün kuaförüme gittim orda bi arkadaş vardı o da yaptırmış kasaltı bir hafta inanılmaz ağrıların oluyo nefes bile zor alıyosun dedi ama sonuçtan memnundu...yani sonuçtan mutlu olyııım ağrılar bi şekilde gececek desem de benim canım çok tatlıdır... bide üstüne burun olunca extra...ne yapayım bende deneyimlilerden cesaret alarak kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışyorum ağrılara... kesi yeri konusun da da karar veremedimmm daha koltukaltımı göğüs altımı...anket mi acsam acaba!:26:sevgiler canım!tekrar gecmiş olsun..
tavsiyeleriniz için tesekkurler arkadaşlar. Ben yaz sonunda düşünüyorum ameliyatı şimdiden heyecanlıyım Allah hepimize kolaylık versin.
canım herkese allah kolaylık versinn olanlara ve olacak olanlara sabır versin cok heyecan verici beklemek,doktor seçmek,ameliyat anı herşey sabır gerektiren şeyler sonuç en önemlisi ve inş herkess cok cok iyi sonuçlar alırr istedikleri gibi olur herkese allah yardımcısı olsun. aynı şeyler ben yaşadığımdan sizi cok iyi anlıyorum cok zor ve cok iyi araştırma gereken ve doğru doktoru bulmak kolay değil bu süreçler..kolay gelsin herkese birbirimize destek olduğumuz içinde ne mutlu bize kızlar
merhaba ank32..sanırımm sende zühtü demire amiliyat olmuş ve forumu hlen takip edenlerdensinn :)) öncelikle çok geçmiş olsunn tatlım...çok güzel özetlemişsinn aslında yukarıaki yazında zor bi süreçteymm sanırımm..şu aşamayıı geçmek istiyorumm artıkkk bende doğru doktor ve birazda şans sanırımmmm...zühtü demirle görüşmeyi düşünüyorum en yakın zamnda bende.canımm şuan nasılsınn..memişlerinn görüntüsünden memnun musun..çünkü epey olmuş ameliyat olalı yine..ve bide kesi yerini nerden yaptı..göğüs altından mı? bu konularda yardımaa ihtiyacımm varr
merhabalar canım mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum onun için zühtü beye ameliyat olan kişilere buradan mesaj atıyorum ben de ankaradayım ve zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana önerir siniz ne gibi süreçlerden geçiyoruz biraz da korkuyorum malum destek olursanız sevinirim
Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!
kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))
çok sağol canım yardımcı olduğun için forumdan araştırdım neredeyse ameliyat olmuş herkesin ameliyat sürecini detaylı bir şekilde okudum sizlerle birlikte olmadan yaşadım diyebilirim:) söylediğin arkadaşların sayfalarında da mesaj attım sağolsun clara83 mesaj atmış yardımcı olmak için benim cidden korkularım var bir yandan çok olmak istiyorum ama bir yandan da endişelerim var canım korkmadan olmalıyım dimi bir de boyutuna karar veremedim hangi yöntemle olmam konusunda
bu arada resimlerinizi sizi eklediğim zaman görebiliyorum anladığım kadarıyla değil mi mahsuru yoksa eklerseniz görebilir miyim bir de zühtü beyin şu anki yeri neresi ameliyatlarını nerede gerçekleştiriyor gönül rahatlığıyla olabilirim değil mi?
evet canım eklemişsin teşekkür ederim söylediğin gibi belli bir mesaj sayısını geçince bakabiliyormuşuz fotolara
ben de doktorla karar vericem artık boyutuna zaten 45 kiloyum zayıf birisiyim canım çok fazla alabileceğinide sanmıyorum yılbaşından önce ya da yılbaşından sonra en kısa zamnda randevu alıp konusucam bende malum yılbaşını ağrılarla ameliyatla geçirmek istemiyorum pek
bilgiler için sağol
Canım Zühtü beye meme büyütme en son buradan kim yaptırdı biliyor musun? Bir iki hafta içinde görüşmeyi düşünüyorum Zühtü beyle ne sormam lazım, önemli noktalar neler bana biraz ipucu verin hem meme hem de burun için
canım en son tam hatırlamıyorum ama aykız,papatya1919,clara83 bunları aklımda kalan cok olan vardı bi ara kayıplar ama vallaha burun için rahatsız olan noktalarını dile getir ve tasarımı beraber yapın gerci öyle yapıyor ve istediklerini cok iyi belirt zaten ne sorsan sana anlatıyor..meme için büyüklüğü cok önemli kaç cc olacağını ve nasıl protez takılacağı cok ceşit var ve sana hangisi uyarsa zaten onu söylüyor.şimdi nasıl bünyen var bilemiyorum.gögüs içi ne kadar alır onuda doktor söyler zaten meme dokun varsa tabi avantaj bu senin için kafanda ne istiyosan acık net konuş ve ona göre kararını ver derim.zaten konuşunca doktorla kafanda fazla soru işareti kalmıyacaktır gidince anlarsın bütün sorularını yanıtlayacak cünki sen iyi yapıyosun ikisi bi arada olcan ben ilk burundan oldum. daha sonra meme ve lipo bi arada olmuştum.ikisi bi arada cıkması daha iyi anlamazsın bile oydu buydu derken bi bakmışsın hepsi bitmiş..hayırlısı olsun canım senin için cünki ben cok memnunum darısı sana fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?