- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
2. ameliyat diil tatlım 2 tane ameliyat demek istedim . gögüs ve burun... hoş burnumun 2. ameliyatı olucak..salı günü kısmetse..tesk ederim...bende çabuk iileşmeyi umuyorum ama işte kasaltı olacağı için biras korkuyorum...dün kuaförüme gittim orda bi arkadaş vardı o da yaptırmış kasaltı bir hafta inanılmaz ağrıların oluyo nefes bile zor alıyosun dedi ama sonuçtan memnundu...yani sonuçtan mutlu olyııım ağrılar bi şekilde gececek desem de benim canım çok tatlıdır... bide üstüne burun olunca extra...ne yapayım bende deneyimlilerden cesaret alarak kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışyorum ağrılara...kesi yeri konusun da da karar veremedimmm daha koltukaltımı göğüs altımı...anket mi acsam acaba!:26:sevgiler canım!tekrar gecmiş olsun..
canım korkmana gerek yok cünki kişiden kişiye agrı değişir benim agrım olmadı ama bi gerilme gerginlik ve sırt agrısı oldu yan yatamadığın için sırtın cok agrıyor ayrıca kesi yeri sana kalmış biliyosun ben de korkumdan gögüs altından yaptırdım kol altı bana daha cok acıyacak gibi geldiğinden gögüs altı istedim 1 sene oldu benim gögüslerim burnum 3 sene oldu ikisindende cok memnunum inş seninde başarlı gecer ve agrısız olur inşş sabır cok önemli sabredeceksin sanada şimdiden cok geçmiş olsun tatlım..
Son düzenleme: