• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

2. ameliyat diil tatlım 2 tane ameliyat demek istedim . gögüs ve burun... hoş burnumun 2. ameliyatı olucak..:1:salı günü kısmetse..tesk ederim...bende çabuk iileşmeyi umuyorum ama işte kasaltı olacağı için biras korkuyorum...dün kuaförüme gittim orda bi arkadaş vardı o da yaptırmış kasaltı bir hafta inanılmaz ağrıların oluyo nefes bile zor alıyosun dedi ama sonuçtan memnundu...yani sonuçtan mutlu olyııım ağrılar bi şekilde gececek desem de benim canım çok tatlıdır... bide üstüne burun olunca extra...ne yapayım bende deneyimlilerden cesaret alarak kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışyorum ağrılara...:32:kesi yeri konusun da da karar veremedimmm daha koltukaltımı göğüs altımı...anket mi acsam acaba!:26:sevgiler canım!tekrar gecmiş olsun..:71:

canım korkmana gerek yok cünki kişiden kişiye agrı değişir benim agrım olmadı ama bi gerilme gerginlik ve sırt agrısı oldu yan yatamadığın için sırtın cok agrıyor ayrıca kesi yeri sana kalmış biliyosun ben de korkumdan gögüs altından yaptırdım kol altı bana daha cok acıyacak gibi geldiğinden gögüs altı istedim 1 sene oldu benim gögüslerim burnum 3 sene oldu ikisindende cok memnunum inş seninde başarlı gecer ve agrısız olur inşş sabır cok önemli sabredeceksin sanada şimdiden cok geçmiş olsun tatlım..

Son düzenleme:
tavsiyeleriniz için tesekkurler arkadaşlar. Ben yaz sonunda düşünüyorum ameliyatı şimdiden heyecanlıyım Allah hepimize kolaylık versin.

tavsiyeleriniz için tesekkurler arkadaşlar. Ben yaz sonunda düşünüyorum ameliyatı şimdiden heyecanlıyım Allah hepimize kolaylık versin.

canım herkese allah kolaylık versinn olanlara ve olacak olanlara sabır versin cok heyecan verici beklemek,doktor seçmek,ameliyat anı herşey sabır gerektiren şeyler sonuç en önemlisi ve inş herkess cok cok iyi sonuçlar alırr istedikleri gibi olur herkese allah yardımcısı olsun. aynı şeyler ben yaşadığımdan sizi cok iyi anlıyorum cok zor ve cok iyi araştırma gereken ve doğru doktoru bulmak kolay değil bu süreçler..kolay gelsin herkese birbirimize destek olduğumuz içinde ne mutlu bize kızlar;)

canım herkese allah kolaylık versinn olanlara ve olacak olanlara sabır versin cok heyecan verici beklemek,doktor seçmek,ameliyat anı herşey sabır gerektiren şeyler sonuç en önemlisi ve inş herkess cok cok iyi sonuçlar alırr istedikleri gibi olur herkese allah yardımcısı olsun. aynı şeyler ben yaşadığımdan sizi cok iyi anlıyorum cok zor ve cok iyi araştırma gereken ve doğru doktoru bulmak kolay değil bu süreçler..kolay gelsin herkese birbirimize destek olduğumuz içinde ne mutlu bize kızlar;)

merhaba ank32..sanırımm sende zühtü demire amiliyat olmuş ve forumu hlen takip edenlerdensinn :)) öncelikle çok geçmiş olsunn tatlım...çok güzel özetlemişsinn aslında yukarıaki yazında zor bi süreçteymm sanırımm..şu aşamayıı geçmek istiyorumm artıkkk bende doğru doktor ve birazda şans sanırımmmm...zühtü demirle görüşmeyi düşünüyorum en yakın zamnda bende.canımm şuan nasılsınn..memişlerinn görüntüsünden memnun musun..çünkü epey olmuş ameliyat olalı yine..ve bide kesi yerini nerden yaptı..göğüs altından mı? bu konularda yardımaa ihtiyacımm varr

merhaba ank32..sanırımm sende zühtü demire amiliyat olmuş ve forumu hlen takip edenlerdensinn :)) öncelikle çok geçmiş olsunn tatlım...çok güzel özetlemişsinn aslında yukarıaki yazında zor bi süreçteymm sanırımm..şu aşamayıı geçmek istiyorumm artıkkk bende doğru doktor ve birazda şans sanırımmmm...zühtü demirle görüşmeyi düşünüyorum en yakın zamnda bende.canımm şuan nasılsınn..memişlerinn görüntüsünden memnun musun..çünkü epey olmuş ameliyat olalı yine..ve bide kesi yerini nerden yaptı..göğüs altından mı? bu konularda yardımaa ihtiyacımm varr

canım şuan 1 sene oldu benim hiç bir sorun yaşamadım.görüntü acısından ve yumuşaklık acısından cok doğal ve kimse diyemezki silikon diye tabiyki şans meselesi birazda ama doktorda önemli dediğim gibi..benim kesi yerim gögüs altında doktor zaten sana olabilecek kesi yerlerini söylüyor ve hangisi sana uygunsa onuda belirtiyor ve sana bırakıyor kesi yerinin nerde olmasını istiyorsan ordan oluyorsun..bana mantıken meme altı daha mantıklı ve iyileşmesi acısından daha iyi olacağını düşündüğüm için gögüs altı istediğim sonuçta evliyim eşimdenmi gizlecem:) bekar olsam belki koltukaltı derdim ama sanki orasıda cok daha agrılı olabilir diye korktuğumdan bunu tercih ettim ve suanda kesi yerlerim ince bi cizgi halinde beyaz cok az kaldı yani daha ilerki zamanlarda yada senelerde onunda gideceğini hiç kalmayacağını biliyorum kalsada önemi yok benim için zaten gitmeyi düşünüyormuşsun gittiğin zaman nasıl bir doktor olduğunu sende anlıyacaksın canım umarım sende bizler gibi mutlu olursun seninde iyi haberlerini okuruz inşş (gögüs fotolarımıda koymayı cok istedim ama burun fotolarım ve yüzüm belli olduğu için onları koyamadım)

merhabalar canım mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum onun için zühtü beye ameliyat olan kişilere buradan mesaj atıyorum ben de ankaradayım ve zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana önerir siniz ne gibi süreçlerden geçiyoruz biraz da korkuyorum malum destek olursanız sevinirim

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

merhabalar canım mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum onun için zühtü beye ameliyat olan kişilere buradan mesaj atıyorum ben de ankaradayım ve zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana önerir siniz ne gibi süreçlerden geçiyoruz biraz da korkuyorum malum destek olursanız sevinirim

tabi canım ben kendi adıma sana önerebilirim 1.bucuk sene oldu ben olalı ve cok memnunum ..yapılan işlemi anlatayım bana pürüzlü yarı damla mentor marka silikon takıldı..ve dualplaned yapıldı yani kas latı kas üstü benim meme dokum vardı ama küçüktü meme dokusu olması bi avantajj cünki ve 300 cc takıldı bana ve herkes cok agrı oluyor ölüyorum aman söyle böyle demişti bana cok korkmuştum ama ben kollarımı havaya ilk günden kaldırıyodum agrım hiç olmadı diyebilirim. sadece bende cok gerilme gögüme birisi oturmuşş gbii bi his vardı sıkıntı veriyodu ve yatmaktan sırt agrısı olmuştu 1 hafta geçtiğinde yan dönmeye başlamıştım yatakta ve şekil olarak şuanda ve yumuşalklık olarakta aynı meme dokusu nasılsa öyle kimse silikon asla diyemez demedide bugüne kadar alta kesi izi olmasa kimsede inanmayacak diyince bile şok oluyolar o kadar doğal ben cok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum.ilk başta cok şiş oluyor 2 ayda şişlerin hepsi gidiyor..ve ölcüsü tam olarak oturuyor. ameliyattan sonra masajları asla ihmal etmedim cok öenmli hem şekil için hemde şişlerin inmesi için ilk zamanlar üstü cok şiş ve yukarda oluyor sonra zamanla masajla o yerleşiyor ve oturuyor.masajın bi avantajıda kapsül oluşmaması için ondan cok önemli canım soracağın başka soru olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum sanada öbür arkadaşlarımızada sor olanlar özllemm,papatya1919,aykız,clara83 en yakınzamanda olanlarda bunlar tabi bulabilirsen ve aklıma gelmeyen cok kişide var ama bunları biliyorum

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

canım benimde kızım var ama ben coktan büyüttüm genç kız oldu sayılır:) ben sonradan yaptırdım gögüslerimi zaten emzirincede iyice içi boşalıp ufalmıştı ama bildiğim ve sorduğum kadarıyla emzirmede bi sakınca olmuyor sarkma olacağınıda fazla sanmıyorum.cünki silikon taktırıp sonrada cocuk emzirenler topiktede okumuştum hiçbir sıkıntı olmadığını yazmışlardı.doktorumunda dediği buydu zaten sütbezlerinede bi zararı yok

çok sağol canım yardımcı olduğun için forumdan araştırdım neredeyse ameliyat olmuş herkesin ameliyat sürecini detaylı bir şekilde okudum sizlerle birlikte olmadan yaşadım diyebilirim:) söylediğin arkadaşların sayfalarında da mesaj attım sağolsun clara83 mesaj atmış yardımcı olmak için benim cidden korkularım var bir yandan çok olmak istiyorum ama bir yandan da endişelerim var canım korkmadan olmalıyım dimi bir de boyutuna karar veremedim hangi yöntemle olmam konusunda
bu arada resimlerinizi sizi eklediğim zaman görebiliyorum anladığım kadarıyla değil mi mahsuru yoksa eklerseniz görebilir miyim bir de zühtü beyin şu anki yeri neresi ameliyatlarını nerede gerçekleştiriyor gönül rahatlığıyla olabilirim değil mi?

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

canım baktım ve yorumda yaptım..süper olmuş cicişler güle güle kullan

çok sağol canım yardımcı olduğun için forumdan araştırdım neredeyse ameliyat olmuş herkesin ameliyat sürecini detaylı bir şekilde okudum sizlerle birlikte olmadan yaşadım diyebilirim:) söylediğin arkadaşların sayfalarında da mesaj attım sağolsun clara83 mesaj atmış yardımcı olmak için benim cidden korkularım var bir yandan çok olmak istiyorum ama bir yandan da endişelerim var canım korkmadan olmalıyım dimi bir de boyutuna karar veremedim hangi yöntemle olmam konusunda
bu arada resimlerinizi sizi eklediğim zaman görebiliyorum anladığım kadarıyla değil mi mahsuru yoksa eklerseniz görebilir miyim bir de zühtü beyin şu anki yeri neresi ameliyatlarını nerede gerçekleştiriyor gönül rahatlığıyla olabilirim değil mi?

canım rica ederim..bi kere o boyut olayını doktorunla karar vermen cok iyi olur ve tabi yapılcak opresyonada cünki gögüs dokun varmı bilmiyorum gögüsünün ölçüsüne göre karar veriliyor içi ne kadarlık cc alacak cünki onuda ameliyatta karar veriyorlar ama ortalama bu cc olur diyor doktor ,gögüsün durumuna göre yönetemede doktorla karar verirsen en doğru kararı verirsin..canım seni ekledim bende ama bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyosam belli bi msj geçince fotolarıda görebiliyosun.

evet canım eklemişsin teşekkür ederim söylediğin gibi belli bir mesaj sayısını geçince bakabiliyormuşuz fotolara
ben de doktorla karar vericem artık boyutuna zaten 45 kiloyum zayıf birisiyim canım çok fazla alabileceğinide sanmıyorum yılbaşından önce ya da yılbaşından sonra en kısa zamnda randevu alıp konusucam bende malum yılbaşını ağrılarla ameliyatla geçirmek istemiyorum pek

evet canım eklemişsin teşekkür ederim söylediğin gibi belli bir mesaj sayısını geçince bakabiliyormuşuz fotolara
ben de doktorla karar vericem artık boyutuna zaten 45 kiloyum zayıf birisiyim canım çok fazla alabileceğinide sanmıyorum yılbaşından önce ya da yılbaşından sonra en kısa zamnda randevu alıp konusucam bende malum yılbaşını ağrılarla ameliyatla geçirmek istemiyorum pek

rica ederim canım cok zayıfsın sen boyun kaç bilmiyorum ama minyon tiplisin sanırım zaten gögüsünün cevresine ve içinin ne kadar alacağını doktor sana söyleyecektir.ama zaten görünce sana şu cc olur diyecektir.yeni yıldan sonra gidersin sende canım herşeyin hayırlısı olsun fıstık

Canım Zühtü beye meme büyütme en son buradan kim yaptırdı biliyor musun? Bir iki hafta içinde görüşmeyi düşünüyorum Zühtü beyle ne sormam lazım, önemli noktalar neler bana biraz ipucu verin hem meme hem de burun için

Canım Zühtü beye meme büyütme en son buradan kim yaptırdı biliyor musun? Bir iki hafta içinde görüşmeyi düşünüyorum Zühtü beyle ne sormam lazım, önemli noktalar neler bana biraz ipucu verin hem meme hem de burun için

canım en son tam hatırlamıyorum ama aykız,papatya1919,clara83 bunları aklımda kalan cok olan vardı bi ara kayıplar ama vallaha burun için rahatsız olan noktalarını dile getir ve tasarımı beraber yapın gerci öyle yapıyor ve istediklerini cok iyi belirt zaten ne sorsan sana anlatıyor..meme için büyüklüğü cok önemli kaç cc olacağını ve nasıl protez takılacağı cok ceşit var ve sana hangisi uyarsa zaten onu söylüyor.şimdi nasıl bünyen var bilemiyorum.gögüs içi ne kadar alır onuda doktor söyler zaten meme dokun varsa tabi avantaj bu senin için kafanda ne istiyosan acık net konuş ve ona göre kararını ver derim.zaten konuşunca doktorla kafanda fazla soru işareti kalmıyacaktır gidince anlarsın bütün sorularını yanıtlayacak cünki sen iyi yapıyosun ikisi bi arada olcan ben ilk burundan oldum. daha sonra meme ve lipo bi arada olmuştum.ikisi bi arada cıkması daha iyi anlamazsın bile oydu buydu derken bi bakmışsın hepsi bitmiş..hayırlısı olsun canım senin için cünki ben cok memnunum darısı sana fıstık;)

Son düzenleme:
canım en son tam hatırlamıyorum ama aykız,papatya1919,clara83 bunları aklımda kalan cok olan vardı bi ara kayıplar ama vallaha burun için rahatsız olan noktalarını dile getir ve tasarımı beraber yapın gerci öyle yapıyor ve istediklerini cok iyi belirt zaten ne sorsan sana anlatıyor..meme için büyüklüğü cok önemli kaç cc olacağını ve nasıl protez takılacağı cok ceşit var ve sana hangisi uyarsa zaten onu söylüyor.şimdi nasıl bünyen var bilemiyorum.gögüs içi ne kadar alır onuda doktor söyler zaten meme dokun varsa tabi avantaj bu senin için kafanda ne istiyosan acık net konuş ve ona göre kararını ver derim.zaten konuşunca doktorla kafanda fazla soru işareti kalmıyacaktır gidince anlarsın bütün sorularını yanıtlayacak cünki sen iyi yapıyosun ikisi bi arada olcan ben ilk burundan oldum. daha sonra meme ve lipo bi arada olmuştum.ikisi bi arada cıkması daha iyi anlamazsın bile oydu buydu derken bi bakmışsın hepsi bitmiş..hayırlısı olsun canım senin için cünki ben cok memnunum darısı sana fıstık;)

Teşekkür ederim canım, amin.

Back