- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi kararsizkararli
-
haklısın canıım zaten ben sana hak verıorm ama dusunememıs yanı uzatme derım ben bı sıkıntın var sa gercekten ıyı cumleler secerek dıle getır
ben kendımden bılıorm ya ınan sen kazanırsın bu seferlık sen ara bısı olmamıs gıbı konus ama evlılıgınızın en guzel zamanları bole gecmesın derım ben bak oda ogrenecek zamanla
sana kıymet vermedıgını sakın dusunme bu adam senınle evlenmezdı yoksa,tum ıyı nıyetımle soyluorum ınatlasarak kuserek bı yere varılmaz..ama yınede hayat senın
sana kalmıs bundan sonrası hersey yolunba gırecek uzulme
bir arkadaş yazmış 15 yıllık evliyim çeker giderim diğeri yeni evliyim ama böle bişey sölese bırakır giderim valla biz iyi durmuşuz en ufak birşeyde boşanmaya gidilirse vay yeni nesilin haline adliyeler sürekli boşanma davalarıyla dolup taşacak
bir arkadaş yazmış 15 yıllık evliyim çeker giderim diğeri yeni evliyim ama böle bişey sölese bırakır giderim valla biz iyi durmuşuz en ufak birşeyde boşanmaya gidilirse vay yeni nesilin haline adliyeler sürekli boşanma davalarıyla dolup taşacak
ya zaten kavga olmazsa bı sorun vardır bana gore...tabı kı tartıslır ve en ufak seyde cekıp gıdılmez ben yapmam bunu
anneleremız cekmısler neler cekmısler bı dusunsek bız hıcbısı yasamıorz valla aman ole dedı bunu dedı bosanalım kızgınlık anında malesef solenıo ıstemeden bazı seyler
onemlı olan kus uyumamak..1 gun bıle kus kalmadım esımle kavga bıle etsek gıttım yalnız kaldım dusundum ben neyı yanlıs yaptım o neyı yanlıs yaptı sonra sakınce konusurz sarmasır ozur dılersın bıter
ben boleyım ve huzurluyum
dılerım herkes evlılıgını mutllu bır sekılde yurutsun
aynen canım ben bile sinirlendiğimde bazen eşime ağır konuşabiliyorum sağolsun o beni hiç boşamadı lafını bile açmadı.:)))o kızgınken ben susarım ben kızgınsam o susar karşılıklı olursa bu kavgaya dönüşüyor.14 yılım böle geçti Allah daha uzun yıllar nasip etsin ikimizede sizede.ayrıca bayanlar sinirlenince boşanırım senden dese erkekler hiç umursamıyo çünkü sinir haliyle söylenmiştir diye düşünüyor ama bunu erkek söyleyinece ooo dallanıp budaklanıyo altından birsürü şeyler çıkarıyo
15 yıllığı okudum da, yeni evli arkadaşın yazısını görmedim. Bazen böyle şeyler duyunca mükemmel insanlar ve mükemmel evlilikler var mı diyorum. Benim arkadaşlarım evli ve gerçekten iyi anlaşıyorlar, 3 yılda 2 şiddetli kavga...Kocası çok alttan alan bir insan, sadece eşine değil, herkese karşı...Kılıbık değil, müthiş bir kaybetme korkusu yaşıyor, bunu ifadede ediyor. Dışarıdan mükemmel görünen evliliklerinde kendi içinde farklılıkları var. Allah herkesi de mutlu etsin. Her ilişki birbirinden bağımsız ve farklı...Beni 15 yıllık evli arkadaşın 15 yıllık evliliğime ve 2 çocuğuma rağmen bırakırım cümlesine sadece güldüm, çünkü yazacak hiç birşey yok...
bazı kadınlar kendilerini sadece evlilik kurumu içinde ve anne olunca değerli gördükleri sürece erkekler ne yapsa yeri, bi daha dünyaya gelirsem erkek olmayı isterim Rabbimden, aldatma hakaret dayak hepsinide yapmazsam namerdim, nasıl olsa anneside çekmiş o da çekecek, çocuğunu bıramıcak aldatırsamda elimin kiri boşansa dul olur kendine yetemez, bi daha evlensem daha iyi mi olacak diye düşünecek, sanki ille evlenmek gerekiyomuş gibi, hayırlı işler kızlarrrr
beni seven bana saygı duyan bana her konuda destek olan 9 senelik bi sevgilim vardı ben de aynı duyguları ona karşı besliyodum ikimizinde işi gücü yerindeydi evlendm, ama bigün aldatılırsam, hakaretler işitirsem, mutsuz olursam boşanırım nesini anlamadın gayet açık yazdım aslında, çocuğum olabilir boşandın diye baba babalıktan çıkmıyo anne annelikten çıkmıyo, ben evliliğe kutsallık yüklemiyorum, bi tür sözleşmedir, aksi olsa evdir arabadır takıdır diye konu açılmazdı, maddi manevi bir ortaklıktır iki taraftan biri bu ortaklığı bitirmek isterse biter, ben yine hayatıma devam ederim,tecrübe kazanmış olurum o kadar
bizde onu anlatmaya çalışıyoruz herkez mutlu olmak için evleniyor mutsuz olmak için evlenen gördünmü sen ama hayat şartları stresi insanları etkiliyor ve bu eve çocuğa eşe yansıyor iyi gün kötü günden bahsediyoruz iyi zamanda mutlu ettiğinde yanında ol hakaret etti şöle dedi ailesini bana tercih etti çek git yok öle evlilik buda bana ters kusura bakma
ne güzel upuzuuuuuuun bi evliliğin olacak demek ki benimki ise muallakta, hiçte umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?