- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Sadece hayatımda sen mi varsın? Ben herşeyi düşünemiyorum, ne kadar yoğun olduğumu biliyorsun. Söylemen bile hatalı; sen benim kan sonuçlarımı sormadın yerine; hayatım sonuçlarım çıktı desen ben hatırlayıp sorarım.
canım ılk aylarda oluo boyle tartısmalar...sonra duzelıyor merak etme
aıleyle ılgılı de hıc kıskanclık yapma yanı senın aılen benım fln demen dogru olmamıs
bırde hemen bosanmaya getrmeyın lafı
ama emın ol sonra gulceksın bunlara
bende hemen hemen senın gıbıydım aynılarını yasadım gıbı
ama bızlerdede hata var bazen
senin hatan lafı ailesine getirmek..yani senin ailen benim, onlar degil demek. adam sana sadece hayatımda bir tek sen yoksun demis. sen lafı ailesine getirmissin..
senin boyle soylemen esinin laflarını haklı cıkarmaz tabi. hos olmayan seyler konusmussunuz ki henuz cok yeni evlisiniz.biz senin ailen kısmına evliligimizin 4. yılında gelmistik..
olayı nasıl ailesini kötülemişsin noktasına getirdiniz anlamadım, yahu evlilik yıldönümü hatırlanmadı diye kıyameti koparan trip atan kadınlar sağlık açısından hassasiyet bekleyen bi kadına nasıl bu kadar yükleniyo, evet efendim evlenen bi erkeğin temel ailesi eşidir, bu kadın içinde geçerli, biz batmandayız ailelerimiz ankarada ben hasta olsam annemimi arıcam gel bana bak diye, ya da eşim ona keza, tabiki bu saatten sonra hayatımızın her devresinde birbirimize bağlıyız, bugün eşiniz ölse doktor gelir size sorar organları bağışlansınmı diye ailesine değil, bu da bir dipnot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?