Gereksiz ilac kullanimina da karsiyim, her seyin mevcut bir tedavisinin oldugunu dusunurum. Alternatif tipa da karsi degilim ama hacamat gercekten kapisindan gecmeyecegim bir sey; cunku vucudumuzda onlarin iddia ettigi gibi kirli kan yok. Akcigerlerimizin ve kalbimizin varolma amaci kani yemizlemek. Oksijeni azalan kan kirli kan sayiliyorsa o da tek bir noktada toplanmaz, toplanamaz; atar ve toplardamarlarimiz sirkulasyonu sagliyor her kalp atiminda ve aninda temizleniyor. Burdan cikan sonuc hacamat gercekten plasebo etkisinden baska bir sey degil. Ha bitkiler deseniz, akupunktur deseniz, reflexoloji, homeopati deseniz hepsine varim yani pesin fikirli degilim ama hacamatin mantikli hicbir aciklamasi yok
Hacamat vücutta biriken kirli kanın akıtılması gibi bir şey değil zaten akan sıvı kanda değil...pıhtı tarzı koyu kırmızı kan gibi bişey...deri altında biriken toksit maddeler onlar.
Ben ilk 3 yıl önce yaptırdım 20 yıllık sigara kullana biri olarak söylüyorum.. Eşimle birlikte yaptırdık
Ertesi gün uyandığımızda çok enteresan hiç almadığım kadar dolu dolu nefes alıyordum.. İnanamadım..eşim işteydi onu aradım dedim nasl hissediyorsun(eşimde pek inanmazdı böyle şeylere) acaip oldum dedi.nasıl dedim diyaframa kadar nefesimi çekebiliyorum ..değişik bir şeymiş dedi oda inamamış
Neyse 6 ay geçti 2.sini yaptırdım dizlerimde ağrılar var varis falanda var bende bacaklarıma kupa attırdım...birkaçdün sonra ağrılarım geçmişti artık ne ile alakalıydı bilmiyorum doktora gitmemiştim dizlerimin ağrısı için
Bir 6 ay daha geçti 3. Seans ihtiyacı hissettim migren hastasıyım haftada 1 veya 2 mutlaka krizim tutar ağır ağrı kesiciler alırım,alırdım!!
Bu kez başıma yaptırdım ve bu krizlerim ayda 1e düştü..
Stresliydim bu son aylarda corona muhabbeti kaygı bozukluğu başladı bende hep bir sıkıntı hali
Timüs bölgesine iki göğüs arası hemen altı kupa atalım dedi uygulamacı hanım..yaptırdım.ertesi gün antidepresan almışım gibi leyla leyla dolaşıyorum evde kafam bomboş...inanamadım gerçekten ..yada biri anlatsa inanmazdım ama birebir yaşadım
Bu kadar iyi gelen bir yöntemi yaptırmak benim için farz herkesede tavsiye ediyorum
Ama en can alıcısı şuydu,
Eşimin topuğu kırıldı 2 yıl önce..doktor 6 ay basamazsın 1 yıla anca iyileşir hasarda kalabilir topallayablirsin dedi..2 ay alçıda kaldı
Alçı çıkar çıkmaz çağırdık hacamatçıyı eve
Ayak bileği çevresine 2 kupa hacamat yaptı oradaki tüm ödemi çekti
15 gün sonra yeniledi bidaha yaptı
Ve ay sonu kontrole eşim normal yürüyerek gitti yani toplam 3 ayda iyileşti ki topuk kırığı en zor iyileşen kırık türüymüş hasar kalması,kireçlemeye sebebiyet vermesi bu sebeple sonunda ameliyat olmak yüksek ihtimalli hatta neredeyse kesin bir durum
Doktor şaşırdı nasıl yani dedi eski filmlere baktı çok iyi bakmışsınız kendinize fizik tedavi falanmı aldınız hiç ödem yok bu çok rastladıpımız nir durum değil şaşkınım dedi..
Bende durumu anlattım.
Evet yani uygulanablir bir sakıncası yok ama biz modern tıp hekimleri olarak hastalarımıza alternatif tıp öneremiyoruz pozisyonumuz gereği siz iyi yapmışsınız dedi..
Uzun oldu biraz ama tecrübemi paylaşmak istedim. Umarım anlatabilmişimdir.yani belki bunları birebir yaşamasam belki bende sizin gibi düşünebilirdim..ama tecrübbe ettim ki hacamat hakikaten muhteşem etkili bir yöntem.herkese de bir kez daha tavsiye ediyorum
Modern tıp evet ama alternatif tıp önceliğim