Çok özür dilerim. Farkında değilmişim yurtdışında anestezisiz yapıyorlarmış benimde tedavi olduğum dmneemde burda gülşehri diye bir arkadaş sanırım almanyada yaptırmıştı ve hiç anestezi uygulanmamış. Ama ben izmirde yaşıyorum ve buradaki tüm klinikler anestezili yapıyor hatta büyük çoğunlukla hsg çekimini bile.
bende çok korkuyodum ama korkulacak bişey yok zaten hissetmiyosun uyandıktan sonra denildiği bi sancın oluyo canım biraz sıkıntı çekmeyince rahata ulaşılmıyo rabbim yardımcınız olsun benim gibi üçüz çocuklarınız olsun inş
canim gulsehri hamile kalmisti dimi gorusuyorduk sonra yok oldu girmiyor sanirim daha...peki cok aci cekmismi ne anlatti???[/QUOTE
gülşehri hamile kalamadı.1 tane yumurta toplanabilmiş son tedavisinde ve dr ları artık hiç bir şansının kalmadığını söylemişlerdi oda baya kötüydü vazgeçtim her şeyden diyordu aylardır bende hiç rastlamadım.
canim gulsehri hamile kalmisti dimi gorusuyorduk sonra yok oldu girmiyor sanirim daha...peki cok aci cekmismi ne anlatti???[/QUOTE
gülşehri hamile kalamadı.1 tane yumurta toplanabilmiş son tedavisinde ve dr ları artık hiç bir şansının kalmadığını söylemişlerdi oda baya kötüydü vazgeçtim her şeyden diyordu aylardır bende hiç rastlamadım.
yaaaa cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca...Allahim herkese versin bunu ancak ayni durumda olanlar anlar!!!
yaaaa cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca...Allahim herkese versin bunu ancak ayni durumda olanlar anlar!!!
Sorma çok kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın. Sanada inşallah tedavinin mükafatını versin.
gülşehrinin yazdıklarını hatırlıyorum.çok korkarak girmişti ve evet acıdı demişti.ama zamanla bu acıya vücudun alıştığını daha az hissettiğini yazmıştı.sonucunu duymamıştım.demek olmadı ha.nasip olmayınca ne gelir elden.
mehay yurtdışında hiç bir hastane yapmıyo mu anesteziyi.belki yapan vardır.birde anlamıyorum.can yakmadan yapmak varken ne diye işkence ediyorlar kadınlara.
ilk tup bebk denememizde anettezi almamıştım yumurta toplama işleminde ama öleceğimi zannetmiştim çok zordu ıstanbulda çok iyi bir hastanedeydi ve sorunca bende daha önce 40 lı yaşalrdaki bayanın normalmış gibi çıkıp gitmasne aldandım istemedim ama çok büyük hata yapmıştım yürüyemiyordum eşime beni kucağına al yoksa adımımı atacak mecalım yok diye yalvarıyordum ama dah sonraki 2-3 denemelerde 10 dakikalık bir işlem uyuyorsun ve uyanıyorsun herşey bitmiş kanama bile olmuyor sadece çok az lekelenme oda ertesi gün geçiyor yani çok zor değil aksine aneztezili çok kolay belkide bende artık bağışıklık kazandı