Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cilekk cim canimsin yaaa icimi nasil rahatlattin anlatamam...cok tesekkur ederim Allah en yakin zamanda bir bebek nasip etsin sana yok yok iki tane ikiz:))
mehay senin yumurta toplama işlemin ne zaman canım bu opik i açalı epey oldu tedavin hala devammı ediyor.
mehay
benim transferim gerçekleşti . evde beklemekteyim .Hayırlısı artık ,korkma yumurta toplama işleminden adet sancısı gibi belki biraz ağrı olabiliyor.Gün içersinde azalıyor ağrılar.ertesi gün unutmuş bile oluyorsun.Çok fazla yumurta verenler 30 yakın biraz daha fazla hissediyorlar.Önemli olan vücudun su toplamamsı dengeli su içmeli ve fazla stres yapmamalısın herşey insanlar için .Lokal anaztesi de ağrıyı hissetmiyorsun ama içeriye giriş çıkışlar belki konuşmaları duyabilirsin.Aynı dişçi deki gibi aslında oyulan sadece aşağısı hı hı hı:roflol:
yok canim benim yazin olucak ben 3 ay onceden actim bu topigi yani ogreneyim neler yasayacagimi diye....