anestezisiz yumurta toplatma!!!

cilekk cim canimsin yaaa icimi nasil rahatlattin anlatamam...cok tesekkur ederim Allah en yakin zamanda bir bebek nasip etsin sana yok yok iki tane ikiz:))

mehay senin yumurta toplama işlemin ne zaman canım bu opik i açalı epey oldu tedavin hala devammı ediyor.

cilekk cim canimsin yaaa icimi nasil rahatlattin anlatamam...cok tesekkur ederim Allah en yakin zamanda bir bebek nasip etsin sana yok yok iki tane ikiz:))

canim benim iyi tememmnilerin icin cok saol..geliyor insallah benim bebegim

bes ay sonra...allahim her isteyene ve dileyene nasip etsin insallah canim benim..

mehay

benim transferim gerçekleşti . evde beklemekteyim .Hayırlısı artık ,korkma yumurta toplama işleminden adet sancısı gibi belki biraz ağrı olabiliyor.Gün içersinde azalıyor ağrılar.ertesi gün unutmuş bile oluyorsun.Çok fazla yumurta verenler 30 yakın biraz daha fazla hissediyorlar.Önemli olan vücudun su toplamamsı dengeli su içmeli ve fazla stres yapmamalısın herşey insanlar için .Lokal anaztesi de ağrıyı hissetmiyorsun ama içeriye giriş çıkışlar belki konuşmaları duyabilirsin.Aynı dişçi deki gibi aslında oyulan sadece aşağısı hı hı hı:roflol:

anladim canim insallah hissetmem bisey ben discidende cok korkarim zati canim senin kac yumurta toplandi???kaci kaliteli cikti ve kac embryo transferi yapildi???

3 .denemedi benim ilk 27 yumurta -18 kaliteli 7 döllenme 1.kalite 3 tarnsfer( klasik tüp bizimkisi),ikinci 23 yumurta 14 kaliteli yine 7 döllenme 3 tarnsfer , bu sefer doktorum fazla yumurtaya ihtiyaçımız yok dozu düşürelim böylece hem hormonlarını fazla yükseltmeyiz hemde rahmi yumurtalıkları yormayız dedi.şakkıdı

75 pregon ve 1 menegon kullandım.12 yumurta 10 kaliteli ve 10nuda döllendi.3 .gün transfer yapalım denildi kaliteleri çok iyiyimiş gelişimini anne karnında tamamlasın demiş embriyoloy:hooray:.ama hadi 4 tane yerleştirelim dediler.Olumlu düşünüyorum ama herşey iyi iken olmadı işte diğerlerinde söylenecek bir şey yok.Sanırım bu siteden okumuştum,birde televizyondada söylediler adaçayı içtim uzun süre yumurtaları çogaltmaktan daha çok kalitelerini artırıyormuş.ayrıca 10 ay içersinde 3 denemem oldu.Hormon delisi oldum.tatlicadiarzu

burda hep anestezili yapılıo diye biliyorum.
yurtdışında anestezi kullanılmıomu gerçekten?
zor olmuyomudur yaa

Türkiye de istisnalar durumda aneztezi yapılıyor.Fakat özellikle alamanya da ve avrupada lokal tercih ediyormuş doktorlar.Bu aslında her yerin bir yöntemi var.Türkiye de tüp bebek bilgileri ve metodları israil modeli doğruyu söylemek gerekirsede bu konuda başı onlar çekiyor.Avrupa özelikle almanya bu modeli değil kendilerini kullanmaya tercih ediyor.

yok canim benim yazin olucak ben 3 ay onceden actim bu topigi yani ogreneyim neler yasayacagimi diye....

Hayırlısı olsun hiç şimdiden strese girme inşallah tüm emeklerinin sonucunu allah sana gösterir inşallah ve bir an önce bebeğine kavuşursun. Tedavin boyunca hep mutlu hisset kendini buna inanıyorum ben inançlı ve moralli bu işi yapmak bu işi başarmaayı sağlıyor.

arkadaşlar yumurta toplatmadaki lokal anestezi epidural anestezi mi yani belden iğneyle mi oluyor? yoksa nasıl uyuşuyor iç organlar? ben genel anesteziden korkuyorum, ama lokal anestezi olanların sonrasında daha çok ağrısı olmuş gibi geldi bana. ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…