anestezisiz yumurta toplatma!!!

canim buanlattiklarini okurken senin yerine gectim sanki bir an kendimi nasil kastim anlatamam...ve nerdeyse agliyacaktim....birde esin kucagina aldimi seni ..boyle bir durumda ben olsam benimki almaz utanir bende duser bayilirim heraldesenağlama

kucağına alamaz ben biraz şişkoyum eşimde zayıf orantıyı düşün beni taşıyamaz :sm_cool:sırnaşık şey

mehay canım benim ne olur bak sen filmde bile ne hale gelmişsin ki ben filmi anestezili çektirdim.iykide öyle yaptırdım.bazıları diyoya hiç acımadı abartmışlar falan diye...bence insan kendini tanımalı.ağrı eşiği herkesin farklıdır.kimi iğne batsa kıyameti koparır kiminin ruhu duymaz.sen kendini tanıyosan bu işin üstünde dur ve eğer kimse anestezi yapmazsa ve senin de imkanın varsa türkiyede yaptır be canım.ben hayata dayanamazdım.lütfen bu işkenceyi çekme.seni korkutmak değil amacım.canın yansın istemiyorum

bilmezmiyim canim elbette korkutmak degil amacin sen dogrulari soyluyorsu...ben kendimi taniyorum herseye dayaniyorum her aciya ama bu jinekolojik islemlere dayanamiyorum...ben biliyorum anestezisiz yaparlarsa o odadan ayik cikamam kanamamda cok olur kesin cunku ben jinekolojik mayenede bile cok aci cekiyorum!!!

kucağına alamaz ben biraz şişkoyum eşimde zayıf orantıyı düşün beni taşıyamaz :sm_cool:sırnaşık şey

canim nasil yurudun o halde peki???ben sisman degilim kendimi bildim bileli 60 lari gecmedim hic esimle aramizda 30 kilo var ama almaz kucagna utangac benim esim!!!gecenlerde kan vermistim cok fazla kan aldilar 9 tup falan basim dondu cikista...esim bayilicam sandi cabuk bin arabaya sakin dusme dedi :roflol::roflol: sanki benim elimde...ahhh su erkekler!!!!

gecen gun bır arkadasım acıbadem tup bebek merkezınde tedavı oldu,anestezi almadan yapmislar hic acımadı cok rahattı hıcbırsey hıssetmedım cok kolay gectı dedı.ben artık hersey zamanla gelısıyor ,bence korkma ..basarılar

rahim filmimi anestezi almadan çektirmiştim ve hiç ağrım,sancım olmadı ama eğer bir gün tüp bebek tedavisi olacaksam kesinlikle ama kesinlikle genel anestezi altında yumurtalarımın toplanmasına izin verebilirim çünkü bu rahim filminden daha uzun sanırım ve ayrıca acılı,ağrılı bir durum,burda okuyunca daha iyi anladım,bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar,sayenizde çok şey öğreniyorum a.s.

kizlar aranizsa anestezisiz yumurta toplatan veya baska toplatmis olan tanidigi varmi???benim var bir tanidigim cok aci cekmis icimden parca kopariyorlardi sanki dedi....tuylerim diken diken oldu....ondan once giren kadin aglaya aglaya cikmis..bazi hastaneler istemeye ragmen anestezi uygulamiyormus korkuyorum!!!senağlama ne zormus anne olmak!!!

mehaycım seni korkutmak istemem çünkü bu durum kişiden kişiye değişiyor ben iki kere denedim ağrı ve ağlamaktan kahroldum hemen gelip ağrı kesici iğne yaptı hemşireler ama yanımdaki bayan kaktı yürüye yürüye kızılaya gitti onun için fazla kafana takma belki seninde ağrın olmaz.

mehaycım seni korkutmak istemem çünkü bu durum kişiden kişiye değişiyor ben iki kere denedim ağrı ve ağlamaktan kahroldum hemen gelip ağrı kesici iğne yaptı hemşireler ama yanımdaki bayan kaktı yürüye yürüye kızılaya gitti onun için fazla kafana takma belki seninde ağrın olmaz.

canim benim agrim olacagina eminim bana anestezi yapmasalar bile ben odadan ayik cikamam gibime geliyor acidan kesin bayilirim..cunku rahim filminde bile cok kanamam olmustu ve bayilmistim cikarken!!!

gamzecim hem bir seferinde agrin olmus madem neden ikincisinde anestezi istemedin????

gecen gun bır arkadasım acıbadem tup bebek merkezınde tedavı oldu,anestezi almadan yapmislar hic acımadı cok rahattı hıcbırsey hıssetmedım cok kolay gectı dedı.ben artık hersey zamanla gelısıyor ,bence korkma ..basarılar

ya ne bileyim canim bence cogunun agrisi oluyor ama tabi istisnalarda var senin arkadasin gibi!!!

canim nasil yurudun o halde peki???ben sisman degilim kendimi bildim bileli 60 lari gecmedim hic esimle aramizda 30 kilo var ama almaz kucagna utangac benim esim!!!gecenlerde kan vermistim cok fazla kan aldilar 9 tup falan basim dondu cikista...esim bayilicam sandi cabuk bin arabaya sakin dusme dedi :roflol::roflol: sanki benim elimde...ahhh su erkekler!!!!

şişkoyum derken 100 lerde değilim yani kalıplıyım boyum 170 cm yani gerisini tahmin edersin gerçekten aaaaaaaaaaahhhhhhhhh şu erkekler

şişkoyum derken 100 lerde değilim yani kalıplıyım boyum 170 cm yani gerisini tahmin edersin gerçekten aaaaaaaaaaahhhhhhhhh şu erkekler

benimde boyum 1.70 kucagina alinca oyle ufak tefek durmam yani bacaklar uzun uzun o yuzdenmi utanir acep??:roflol:

canım anladığım kadar eşlerimizin özellikleri yani ben hastanede yada dr ah bile desem hemen tepki verir nazlı bebek sanki bir tek sen yaşıyorsun bunları yani der benim hasta olduğuma hiç inanmaz ama ailesinden öyle gördüğü için benim ailemde çok abartır işte bizde ortasını bulmaya çalışıyoruz

canım anladığım kadar eşlerimizin özellikleri yani ben hastanede yada dr ah bile desem hemen tepki verir nazlı bebek sanki bir tek sen yaşıyorsun bunları yani der benim hasta olduğuma hiç inanmaz ama ailesinden öyle gördüğü için benim ailemde çok abartır işte bizde ortasını bulmaya çalışıyoruz

ayyy caim al bendende o kadar:roflol: bende ayy desem kas goz hareketi yapar doktorun yaninda...valla ayniymis :roflol: esin ne burcu??benimki oglak...

ben genel anestezi ile toplatmadim yumurtalarimi

sadece lokal anestezi yapildi ve hic canim yanmadi...

ben genel anestezi ile toplatmadim yumurtalarimi

sadece lokal anestezi yapildi ve hic canim yanmadi...

canim peki toplama esnasinda seni rahatsiz edicek bir durum oldumu yani ne yaptiklarini falan hissediyormussun hep lokal anestezide...birde sonrasinda anestezinin etkisi gecince agrin ve kanaman oldumu???cok korkuyorum ben yaaasenağlama

arkadaşlar şu yumurta toplama işleminden herkes ürküyor.. bunlardan biri de benim. Bu yüzden genel anestezi istedim.Cumartesi sabahı toplama işlemi gerçekleşecek.. Bakalım nasıl bişeymiş...

canim peki toplama esnasinda seni rahatsiz edicek bir durum oldumu yani ne yaptiklarini falan hissediyormussun hep lokal anestezide...birde sonrasinda anestezinin etkisi gecince agrin ve kanaman oldumu???cok korkuyorum ben yaaasenağlama

hayatim acikcasi bende korkuyodum ama

doktor tam yumurtayi toplama islemine gecicekken

ansteziyi hemsire veriyor koldan,o an acayip basim dondu ve

hafif gulumsemeye baslamisim(bunu esim soyluyor yanimdaydi cunku)

yaptiklari islemin farkinda oluyosun tabi,nihayetinde tamamen

bayilmiyosun cunku..ama inanin bana hic canim acimadi...

ama orada bisiler oldugunu hissediyodum :)

sonrasinda ise 1 saat filan yattim daha sonra yurumemi istediler

anestezinin etkisinin gecip gecmedigine bakmak icin..

agri evet hafif oldu ama regli agrisi gibiydi yani dayanilmiycak

bi turde diildi...kanamada oluyor ama hani sanki reglinin son gunlerindeki

gibi,oyle cok bi kan filanda olmuyor...

uzun yazdim kusura bakmayin ..korkma lutfenn hicbisiy hissetmezsin...

X