• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Anestezili Aşılama Yaptıran varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
S Smilee00 bende merak ettiim inşallah hamiledir sen nasılsın senin test nezaman varmı belirti
Biz asudeyle aynı gün yaptırdık.benim doktorum 23 şubatta kan test yaptır dedi.tabi ben bekleyemeden.ctesi yani aşılamanın 10. Günü idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Hiç Bi belirtimde yok aslında.umudum yok. Bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam bakalım.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Maalesef negatif çok üzgünüm suanda dipteyim çok kötüyüm. Ama iyi olucam.. İnşallah sizlerin ki pozitif olur
Çok üzüldüm ya ama nasip belki kendiliğinden bile olabilir. Bırakma dene tekrar tekrar.rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla beneklerimize kavuşmamızı nasip eder.peki kesin mi geç döllendiyse falan sonradan çıkma ihtimali olmazmıki

Çok üzüldüm ya ama nasip belki kendiliğinden bile olabilir. Bırakma dene tekrar tekrar.rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla beneklerimize kavuşmamızı nasip eder.peki kesin mi geç döllendiyse falan sonradan çıkma ihtimali olmazmıki
kızlar kanda mı baktırdınız idrar da belki çıkmamıştır ne gibi sorun vardı S Smilee00 yumurta boyu neydi acaba bırakmayın tedaviyi olucak hepimizin inşallah

Hanımlar merhaba. Ben de 4 yildir vajinismusu yenemiyorum tedavilere rağmen. Asilamaya basvurdum. Gecen ay fazla yumurta gelisti,bu ay tekrar tedaviye başlayacağım. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum, doktorum cok nazik ve anlayışlı. Spekulumda da sorun yasamayacagimizi söyledi ama ben cok korkuyorum. İşlemi anestezili istiyorum. Eger çok bi maddi yükü olmayacaksa anestezili tercih edeceğim

Arkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz?hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?

Hanımlar merhaba. Ben de 4 yildir vajinismusu yenemiyorum tedavilere rağmen. Asilamaya basvurdum. Gecen ay fazla yumurta gelisti,bu ay tekrar tedaviye başlayacağım. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum, doktorum cok nazik ve anlayışlı. Spekulumda da sorun yasamayacagimizi söyledi ama ben cok korkuyorum. İşlemi anestezili istiyorum. Eger çok bi maddi yükü olmayacaksa anestezili tercih edeceğim
Merhaba canım inşallah asilaman tutar ve bu son ugrasman olur. Ne zaman yaptıracaksın aşılamayı

Arkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz?hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?
Gonalf kullaniliyo yumurtalarin büyümesi icin ovitrelle ile çatlıyor catlama ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyo. Sprem verilip ayiklaniyo 1 saat içinde yapiliyo. Sende anezteli mi yaptiracaksin

Gonalf kullaniliyo yumurtalarin büyümesi icin ovitrelle ile çatlıyor catlama ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyo. Sprem verilip ayiklaniyo 1 saat içinde yapiliyo. Sende anezteli mi yaptiracaksin

Bir çok kişi anestesisiz yaptırmış HSG filmini ben geçen sene anestezili çektirmiştim ki uyandığımdan yaklaşık 5 ay kadar sistit oldum sanırım mikrop kapmıştım.çok sanıcılıydı fakat bir çok kişi aşılama öyle değil anesteziye gerek yok diyor.Doktorum da gerek yok demişti.

Bir çok kişi anestesisiz yaptırmış HSG filmini ben geçen sene anestezili çektirmiştim ki uyandığımdan yaklaşık 5 ay kadar sistit oldum sanırım mikrop kapmıştım.çok sanıcılıydı fakat bir çok kişi aşılama öyle değil anesteziye gerek yok diyor.Doktorum da gerek yok demişti.
Dayanabilecegini dusunuyosan. Bide doktorunda anlayisliymis ne guzel

Polikistikoverin varmi peki niye o kadar düşük doz. Benim polikistikoverim var 75 vuruldum

Aslinda pko yok. Ama klomen kullandım 6 yumurta oluştu,cogul ihtimali yuksek oldugu icin asilama da yapilmadi,iliski de yasakti. Boyle 6 tane olunca, doktor polikistij bir yapı olabilecegini söyledi. O yüzden çok az doz. Eger bu ay da çok sayida yumurta gelisirse, hiç ilac igne kullanmadan dogal yumurta gozlenmesini isteyeceğim. Hastanelere sık gidip gelmek de çok yorucu ama inşallah güzel neticeler alırız

Merhaba bende vajinismus hastasıyım nolur banada cevap verin asılama yaptırdım anestezi ıle 3 gün sonra test yapıcaz cok merak edıyorum sonuç ne olacak

Back