Biz asudeyle aynı gün yaptırdık.benim doktorum 23 şubatta kan test yaptır dedi.tabi ben bekleyemeden.ctesi yani aşılamanın 10. Günü idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Hiç Bi belirtimde yok aslında.umudum yok. Bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam bakalım.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Anestezili Aşılama Yaptıran varmı
- Konu Sahibi Derman38
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Maalesef negatif çok üzgünüm suanda dipteyim çok kötüyüm. Ama iyi olucam.. İnşallah sizlerin ki pozitif olurAsude1991 cnm naptın bugün kan testi yaptıracağını söylemişsin . İnşallah olumludur sonuç
Çok üzüldüm ya ama nasip belki kendiliğinden bile olabilir. Bırakma dene tekrar tekrar.rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla beneklerimize kavuşmamızı nasip eder.peki kesin mi geç döllendiyse falan sonradan çıkma ihtimali olmazmıkiMaalesef negatif çok üzgünüm suanda dipteyim çok kötüyüm. Ama iyi olucam.. İnşallah sizlerin ki pozitif olur
- 12 Ekim 2010
- 191
- 90
- 298
kızlar kanda mı baktırdınız idrar da belki çıkmamıştır ne gibi sorun vardı S Smilee00 yumurta boyu neydi acaba bırakmayın tedaviyi olucak hepimizin inşallahÇok üzüldüm ya ama nasip belki kendiliğinden bile olabilir. Bırakma dene tekrar tekrar.rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla beneklerimize kavuşmamızı nasip eder.peki kesin mi geç döllendiyse falan sonradan çıkma ihtimali olmazmıki
Hanımlar merhaba. Ben de 4 yildir vajinismusu yenemiyorum tedavilere rağmen. Asilamaya basvurdum. Gecen ay fazla yumurta gelisti,bu ay tekrar tedaviye başlayacağım. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum, doktorum cok nazik ve anlayışlı. Spekulumda da sorun yasamayacagimizi söyledi ama ben cok korkuyorum. İşlemi anestezili istiyorum. Eger çok bi maddi yükü olmayacaksa anestezili tercih edeceğim
- 12 Ekim 2010
- 191
- 90
- 298
hayırlısı olsun Allah tüm isteyenlere tez zamanda bebek versin inşallahBizde Bi sorun yoktu sebepsiz yani. Kana da baktırdım, sonuç negatif...
- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Merhaba canım inşallah asilaman tutar ve bu son ugrasman olur. Ne zaman yaptıracaksın aşılamayıHanımlar merhaba. Ben de 4 yildir vajinismusu yenemiyorum tedavilere rağmen. Asilamaya basvurdum. Gecen ay fazla yumurta gelisti,bu ay tekrar tedaviye başlayacağım. Vajinal ultrasonla muayene olabiliyorum, doktorum cok nazik ve anlayışlı. Spekulumda da sorun yasamayacagimizi söyledi ama ben cok korkuyorum. İşlemi anestezili istiyorum. Eger çok bi maddi yükü olmayacaksa anestezili tercih edeceğim
- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Gonalf kullaniliyo yumurtalarin büyümesi icin ovitrelle ile çatlıyor catlama ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyo. Sprem verilip ayiklaniyo 1 saat içinde yapiliyo. Sende anezteli mi yaptiracaksinArkadaşlar süreci anlatabilirmisiniz?hangi ilacı kullandınız ve eşinizin spermi verdiği gün aşılama mı oldu?Aşılamadan sonra dinlendiniz mi masada?
- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Benimkide negatif diger gruptada herkes negatif hayırlısı buymus demekkiBizde Bi sorun yoktu sebepsiz yani. Kana da baktırdım, sonuç negatif...
- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 103
Gonalf kullaniliyo yumurtalarin büyümesi icin ovitrelle ile çatlıyor catlama ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliyo. Sprem verilip ayiklaniyo 1 saat içinde yapiliyo. Sende anezteli mi yaptiracaksin
Bir çok kişi anestesisiz yaptırmış HSG filmini ben geçen sene anestezili çektirmiştim ki uyandığımdan yaklaşık 5 ay kadar sistit oldum sanırım mikrop kapmıştım.çok sanıcılıydı fakat bir çok kişi aşılama öyle değil anesteziye gerek yok diyor.Doktorum da gerek yok demişti.
Merhaba canım inşallah asilaman tutar ve bu son ugrasman olur. Ne zaman yaptıracaksın aşılamayı
Gonal f 300 kullanıyorum bugün 2.gün ama 37.5 yani çok düşük doz. Cuma kontrole gideceğim. Aşılama ne zaman olacak bilmiyorum
- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Dayanabilecegini dusunuyosan. Bide doktorunda anlayisliymis ne guzelBir çok kişi anestesisiz yaptırmış HSG filmini ben geçen sene anestezili çektirmiştim ki uyandığımdan yaklaşık 5 ay kadar sistit oldum sanırım mikrop kapmıştım.çok sanıcılıydı fakat bir çok kişi aşılama öyle değil anesteziye gerek yok diyor.Doktorum da gerek yok demişti.
- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Polikistikoverin varmi peki niye o kadar düşük doz. Benim polikistikoverim var 75 vuruldumGonal f 300 kullanıyorum bugün 2.gün ama 37.5 yani çok düşük doz. Cuma kontrole gideceğim. Aşılama ne zaman olacak bilmiyorum
Polikistikoverin varmi peki niye o kadar düşük doz. Benim polikistikoverim var 75 vuruldum
Aslinda pko yok. Ama klomen kullandım 6 yumurta oluştu,cogul ihtimali yuksek oldugu icin asilama da yapilmadi,iliski de yasakti. Boyle 6 tane olunca, doktor polikistij bir yapı olabilecegini söyledi. O yüzden çok az doz. Eger bu ay da çok sayida yumurta gelisirse, hiç ilac igne kullanmadan dogal yumurta gozlenmesini isteyeceğim. Hastanelere sık gidip gelmek de çok yorucu ama inşallah güzel neticeler alırız
- 10 Eylül 2021
- 3
- 0
- 1
- 27