• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Anestezili Aşılama Yaptıran varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptırdım iyi Bi sıkıntı yok dedi doktorum. Karnım be kasıklarım çok ağrıyo, yatıyorum. Senin aşılaman Nasıl oldu?
Bende yaptırdım kanama oldu bende baya. Sendede varmı. Benim doktorum hic konuşmaz oda bi sıkıntı yok yaptık bitti demiş esime.

Bide sende veya esinde sorun varmı
Bizde Bi sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Bizede danışmanı bilgi verdi.23 şubatta kan testinde gebelik belli olur dedi. Benim kanamam olmadı şimdiye kadar.leke gelebilir demişlerdi.progestan ve decavit ilaç verdi

Bizde Bi sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Bizede danışmanı bilgi verdi.23 şubatta kan testinde gebelik belli olur dedi. Benim kanamam olmadı şimdiye kadar.leke gelebilir demişlerdi.progestan ve decavit ilaç verdi
Anladım inşallah hayırlısı olur

Nasılsın canim nasil gidiyo bi belirti varmi agri sizi

Henüz Bi belirti yok. Arada kasıklarım ve karnım ağrıyo o kadar. Sen nasılsın? Varmı Bi belirti? İlk aşılamandı dimi seninde

Birde Aşılamanın olduğu gün doktor yumurta çatladı mı diye baktımı sana. Bana bakmadı direk aşılama yaptı
Bendede goguslerimin agrimasi disinda hic bi belirti yok hic bi agri tuttugunu dusenemiyorum. Yok bakmadi bakmiyolar genelde catladilarindan emin oluyolar herhalde.

Bendede goguslerimin agrimasi disinda hic bi belirti yok hic bi agri tuttugunu dusenemiyorum. Yok bakmadi bakmiyolar genelde catladilarindan emin oluyolar herhalde.
daha erken belki ilerde belirtiler olur. Umudumuzu kaybetmeyelim. Hayırlısıyla inşallah aşılamamız tutar.

asude1991 asude1991 ve Smile anestezili nasıl oldu bana biraz anlatirmisiniz mesela yatış uyanduginda kaç dk olmuş kaç dk yattın vs
Bende 15 dk civarında kaldım sonra odaya aldılar.45dk falan odada yattım.bi sıkıntı olmadı. 100 lira anastezi ücreti aldılar . Çok heyecan yapmıştım iyi oldu benim için anastezili

Back