- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
Amin amin inşallah birbirimize dua edelimİnşallah rabbim gönlümüze göre verir. Sonrasında da haberleşiriz , mutluluğumuzu da paylaşırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah birbirimize dua edelimİnşallah rabbim gönlümüze göre verir. Sonrasında da haberleşiriz , mutluluğumuzu da paylaşırız inşallah
Arkadaşım ne oldu asilaman yaprirdin mi nasil gectiİnşallah rabbim gönlümüze göre verir. Sonrasında da haberleşiriz , mutluluğumuzu da paylaşırız inşallah
yaptırdım iyi Bi sıkıntı yok dedi doktorum. Karnım be kasıklarım çok ağrıyo, yatıyorum. Senin aşılaman Nasıl oldu?Arkadaşım ne oldu asilaman yaprirdin mi nasil gecti
Bende yaptırdım kanama oldu bende baya. Sendede varmı. Benim doktorum hic konuşmaz oda bi sıkıntı yok yaptık bitti demiş esime.yaptırdım iyi Bi sıkıntı yok dedi doktorum. Karnım be kasıklarım çok ağrıyo, yatıyorum. Senin aşılaman Nasıl oldu?
Bizde Bi sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Bizede danışmanı bilgi verdi.23 şubatta kan testinde gebelik belli olur dedi. Benim kanamam olmadı şimdiye kadar.leke gelebilir demişlerdi.progestan ve decavit ilaç verdiBide sende veya esinde sorun varmı
Anladım inşallah hayırlısı olurBizde Bi sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Bizede danışmanı bilgi verdi.23 şubatta kan testinde gebelik belli olur dedi. Benim kanamam olmadı şimdiye kadar.leke gelebilir demişlerdi.progestan ve decavit ilaç verdi
Canim kanama bendede olmustu bi sorun teşkil etmedigini soylemisti doktor icin rahat olsun umarim tutar asilamanizAnladım inşallah hayırlısı olur
İnşallah. Senin kaç gün sürdü kanaman. Benim bugün yine damla seklinde geldiCanim kanama bendede olmustu bi sorun teşkil etmedigini soylemisti doktor icin rahat olsun umarim tutar asilamaniz
Nasılsın canim nasil gidiyo bi belirti varmi agri siziBizde Bi sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Bizede danışmanı bilgi verdi.23 şubatta kan testinde gebelik belli olur dedi. Benim kanamam olmadı şimdiye kadar.leke gelebilir demişlerdi.progestan ve decavit ilaç verdi
Birde Aşılamanın olduğu gün doktor yumurta çatladı mı diye baktımı sana. Bana bakmadı direk aşılama yaptıNasılsın canim nasil gidiyo bi belirti varmi agri sizi
Bendede goguslerimin agrimasi disinda hic bi belirti yok hic bi agri tuttugunu dusenemiyorum. Yok bakmadi bakmiyolar genelde catladilarindan emin oluyolar herhalde.Birde Aşılamanın olduğu gün doktor yumurta çatladı mı diye baktımı sana. Bana bakmadı direk aşılama yaptı
daha erken belki ilerde belirtiler olur. Umudumuzu kaybetmeyelim. Hayırlısıyla inşallah aşılamamız tutar.Bendede goguslerimin agrimasi disinda hic bi belirti yok hic bi agri tuttugunu dusenemiyorum. Yok bakmadi bakmiyolar genelde catladilarindan emin oluyolar herhalde.
Bilmiyorum ki valla inşallah tutardaha erken belki ilerde belirtiler olur. Umudumuzu kaybetmeyelim. Hayırlısıyla inşallah aşılamamız tutar.
asude1991 ve Smile anestezili nasıl oldu bana biraz anlatirmisiniz mesela yatış uyanduginda kaç dk olmuş kaç dk yattın vsBilmiyorum ki valla inşallah tutar
Ben 12 gibi girdim ceyrek gecede uyandim sonra bi saat yattim. Sonra odaya aldilar ordada bir saat yattim.asude1991 ve Smile anestezili nasıl oldu bana biraz anlatirmisiniz mesela yatış uyanduginda kaç dk olmuş kaç dk yattın vs
teşekkür ederimBen 12 gibi girdim ceyrek gecede uyandim sonra bi saat yattim. Sonra odaya aldilar ordada bir saat yattim.
Rica ederim sende mi öyle düşünüyorsunteşekkür ederim
Bende 15 dk civarında kaldım sonra odaya aldılar.45dk falan odada yattım.bi sıkıntı olmadı. 100 lira anastezi ücreti aldılar . Çok heyecan yapmıştım iyi oldu benim için anasteziliasude1991 ve Smile anestezili nasıl oldu bana biraz anlatirmisiniz mesela yatış uyanduginda kaç dk olmuş kaç dk yattın vs