• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Anestezili Aşılama Yaptıran varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar inşallah asilamaniz tutar anestezili dediğinizde nasıl mutlu oldum çünkü bilmiyordum öyle yapildigini ben de çok korkuyorum çünkü aşılamaya geçeceğiz biz de bir şey soracağım bu iğneler çok acitiyor mu benim canım çok tatlı ondan çık korkuyorum:(

Kızlar inşallah asilamaniz tutar anestezili dediğinizde nasıl mutlu oldum çünkü bilmiyordum öyle yapildigini ben de çok korkuyorum çünkü aşılamaya geçeceğiz biz de bir şey soracağım bu iğneler çok acitiyor mu benim canım çok tatlı ondan çık korkuyorum:KK43:
Hayır canim hiiiic acitmiyor hissetmiyosun bile ondan korkma

Hayır canim hiiiic acitmiyor hissetmiyosun bile ondan korkma
Canım cevap için çok çok teşekkür ederim iğneden hep çok korkmusumdur cesaret verdin bana inşallah güzel sonuç alırsın sen de rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç:(

Canım cevap için çok çok teşekkür ederim iğneden hep çok korkmusumdur cesaret verdin bana inşallah güzel sonuç alırsın sen de rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç:KK43:
Amin bu yollar biraz zor ama sonucunda bebeklerimize kavusuruz umarım. Sende sakin korkma kıldan ince igne hic hissetmiyorsun. Emeklerin bosa cikmasin inşallah

Amin bu yollar biraz zor ama sonucunda bebeklerimize kavusuruz umarım. Sende sakin korkma kıldan ince igne hic hissetmiyorsun. Emeklerin bosa cikmasin inşallah
asude1991 asude1991 nasılsın bi sorun yok inşallah :KK54:kaçıncı günün oldu öbür tarafta kızlar çok stresli sen geldin aklıma daha sakin davran rahat ol :)))) senin ilk aşılamanda anestezili mi oluştu 2.bu dimi Allah bu sefer yüzünü güldürsün

asude1991 asude1991 nasılsın bi sorun yok inşallah :KK54:kaçıncı günün oldu öbür tarafta kızlar çok stresli sen geldin aklıma daha sakin davran rahat ol :)))) senin ilk aşılamanda anestezili mi oluştu 2.bu dimi Allah bu sefer yüzünü güldürsün
Ben baya sakinim çünkü hiç umudum yok malesef :110: evet bu iki birincisi kimyasal olmustu. Bakalim pazartesi test yaptircam. 12 gunde yani. Sen ne durumdasin

Ben baya sakinim çünkü hiç umudum yok malesef :110: evet bu iki birincisi kimyasal olmustu. Bakalim pazartesi test yaptircam. 12 gunde yani. Sen ne durumdasin
Neden umudun yok daha belli değil hiç birşey ben işte özel testler yaptırdım onların sonucunu bekliyorum belli olunca Allah nasip ederse ona göre baslicam tedaviye

Neden umudun yok daha belli değil hiç birşey ben işte özel testler yaptırdım onların sonucunu bekliyorum belli olunca Allah nasip ederse ona göre baslicam tedaviye
Ne bilim hiç bir belirti yok ondan. Ama tabi bi yanımda ya varsa diye umut ediyo hayırlısı bakalım. Özel test ne oluyo canim. Sen ilk defa mi yaptircan.

Benim de adet olacakmışım gibi belim karnim agriyo kızlar yarin kan testi yaptircam. İlk basta pek umutlu degildim ama göğüslerim ve bu agrilar acaba dedirtiyor. Negatifi görürsem Allah'tan sabır diliyorum :KK64:

Biri çok yeniymış bilmoyordum diğeri 7 haftalik inşallah canım Allah hepimize nasip etsin anneligi sen idrarda baktinmi hiç varmı silik birsey
Amin inşallah. Yok hiç bakmadım çıkmaz diye. Bide cikmayinca ona uzulcem en iyisi kan yaptirmak

Back