• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Anestezili Aşılama Yaptıran varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Derman38

Çok Şükür"
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
90
532
8
33
Merhaba Arkadaşlar Ben 5 Yıllık Evliyim ve Tek sorunum Vajinusmus Hastası olmam Bu yüzden Yarın Allah izin verirse Anestezili Aşılama Yapılacak .. Daha önce yaptıran varmı Acaba Yardımcı olurmusunuz??

Merhaba Arkadaşlar Ben 5 Yıllık Evliyim ve Tek sorunum Vajinusmus Hastası olmam Bu yüzden Yarın Allah izin verirse Anestezili Aşılama Yapılacak .. Daha önce yaptıran varmı Acaba Yardımcı olurmusunuz??
Canim asilaman tuttumu acaba bende anestezili yaptirmak istiyorum cunku korkuyorum insallah gorursun de hemen cvp verirsin

Canim asilaman tuttumu acaba bende anestezili yaptirmak istiyorum cunku korkuyorum insallah gorursun de hemen cvp verirsin
Malesef canim asilamam tuttu ama kimyasal gebelik olmus tutmadi yani hayirlisi buymus Rabbim gonlune gore versin insallah.

Bende bu ay asilama icin iğnelere basladim daha doktorumla konusmadim ama bende anestezili istiyorum. Cok ileri vajinusmus degilim muayene olabiliyorum zorda olsa ama asilamaya dayanamam herhalde. İnşallah tekrar nasip olur canim tedavi görüyor musun yine. Sence anestezinin etkisi varmıdir kimyasal gebeliğe. Cok soru sordum ama ayni durumda olunca sorayim dedim

Yok canim tedavi cok gordum psikolojik destek falan olmadi ama asilamadan 3 ay sonra gebe kaldim tekrar mucize gibi birsey cok sukur simdi 14 haftaligim yok canim hic bi etkisi olmuyor kimyasal gebelige tuplerin acik ve yumurta catlamissa nasip olur insallah . Senin vajinusmusda benimki gibi orta derece anlasilan ama ben dayanamam diye anestezili yaptirdim tek sorunum vajinusmusdu yani diger asilama yaptiran kisilere gore daha sansli oldugumu soylemisti doktor. Insallah seninki tutar bende igne kullanmistim ..

Bende bu ay asilama icin iğnelere basladim daha doktorumla konusmadim ama bende anestezili istiyorum. Cok ileri vajinusmus degilim muayene olabiliyorum zorda olsa ama asilamaya dayanamam herhalde. İnşallah tekrar nasip olur canim tedavi görüyor musun yine. Sence anestezinin etkisi varmıdir kimyasal gebeliğe. Cok soru sordum ama ayni durumda olunca sorayim dedim
Istedigin herseyi sorabilirsin canim

Hemde ayni yaşitiz canim ne kadarlik evlisin sen ben 5 senelik ama şu illet vajinusmusdan kurtulamadim hangi sehirdesin.

Ya ne güzel maşallah. Aynen cok zor vajinusmus gerçekten insanı cok yıpratıyo. Ben de polikistikover illeti de var maalesef. Klomen kullandım ama olmadı. Bu ay bakalım ne olacak. Ben 3 senelik evliyim giresundayim. Burasi küçük yer vajinusmus tedavisi alma şansım cok az hic kayda deger doktor yok. Ama artik ondan once hamile kalmak istiyorum. Bana da dua et. Senin gibi bende bi mucizeye sahip olayim. Bu arada rahim filmi de cektirdim acik cikti cok şükür. Oyle iste sen nerelisin

Ya ne güzel maşallah. Aynen cok zor vajinusmus gerçekten insanı cok yıpratıyo. Ben de polikistikover illeti de var maalesef. Klomen kullandım ama olmadı. Bu ay bakalım ne olacak. Ben 3 senelik evliyim giresundayim. Burasi küçük yer vajinusmus tedavisi alma şansım cok az hic kayda deger doktor yok. Ama artik ondan once hamile kalmak istiyorum. Bana da dua et. Senin gibi bende bi mucizeye sahip olayim. Bu arada rahim filmi de cektirdim acik cikti cok şükür. Oyle iste sen nerelisin
Canim zaten bende gittim anca para odedim baskada gelisen hic bisey olmadi hep ozel yerler sagladigi icin bu hizmeti bende kayseride yasiyorum yarim saatlik seans basina 200 tl veriyordum ee sonra dedimki ya benim amacim bu illetten once hamile kalmak deyip gidip asilama yaptirdim eee ida kimyasal gebelik olunca tabi tekrar dunyam basima yikildi artik umudumu falan kestim benden hic bisey olmaz derken 3 ay dolmadan tekrar hamile kaldim rabbim sanada en kisa surede nasip etsin insallah cani gonulden soyluyorum bunu ceken bilir insallah asilaman tutar insallah insallah

Ama birde canim rahim filmi cekilmissin ya şansin dahada artar ben rahim filmini dahi anestezili cektirdm

O benden hic bisey olmaz hissiyati bende cok oluyo. Olmaz diyorum benim bebegim ama seni gorunce umutlandim tabi. Siz de vajinusmusdan baska sorun varmiydi esinde sende.

Hamilelerin duasi kabul olur derler insallah senin de bana ettigin içten dualar kabul olur. Benim gibi yoktur diyodum meger ayni çileleri cekiyomusuz. Allah bu yolda olan herkese yardim etsin

Hamilelerin duasi kabul olur derler insallah senin de bana ettigin içten dualar kabul olur. Benim gibi yoktur diyodum meger ayni çileleri cekiyomusuz. Allah bu yolda olan herkese yardim etsin
Amin canim Allah herkesin yardimcisi olsun cok zor ben bilirim ama takma kafana bizim gibi dolu insan var tek biz degil biz yine asilamaya cesaret ettik bizden daha ilerisi olanlar var canim stres yapma hersey olacagina varir ve herseyin bi zamani vardir Rabbim ol der ve olur Eger olmasaydi benden hicbisey olmazdi canim sen icini ferah tut Rabbim insallah seninde yuzunu guldurur insallah . Benim tek sorunum vajinusmustu esimdede hic bisey cikmadi sorun yok cok sukur canim.Rabbim senin gonlune gore versin insallah.

Allah razı olsun canim inşallah benimde aşılamam tutar. Bak sen ugrasmissin olmamis sonra kendiliginden olmus hersey nasip. Dedigin gibi O ol derse olur. Pazartesi kontrolüm var muhtemelen sali yada çarşamba olur asilama. Bide benim polikistikoverim var esimdede az da olsa sperm sorunu. Bu sorunlara ragmen inşallah tutar

Allah razı olsun canim inşallah benimde aşılamam tutar. Bak sen ugrasmissin olmamis sonra kendiliginden olmus hersey nasip. Dedigin gibi O ol derse olur. Pazartesi kontrolüm var muhtemelen sali yada çarşamba olur asilama. Bide benim polikistikoverim var esimdede az da olsa sperm sorunu. Bu sorunlara ragmen inşallah tutar
Nasibin de varsa olur canim sen fazla stres yapma kafana takma insallah tutar asilama yapilinca 14 gun sonra kan testi yaptir cikar zaten sonuc insallah rabbim guzel sonuclar verir.

Bende anastezili aşılama istedim. Yarın yapılacak aşılamam.korku da heyecanda var.

Back