Partiniz oy verdiğiniz parti deyip durmazsanız sevinirim, beni (olmadığım halde) fanatik bir parti destekçisi göstermeye çalışmanızı görmüyorum sanmayın. Demokrasinin oy vermekten ibaret olduğuyla ilgili tek imada bulunmadım dolayısıyla bana demokrasi dersi verir havada konuşmayınız. Sadece kendiniz değil etrafınızın da hangi partiye oy vermediğini belirterek aynı kutuplaşmayı siz de yapıyorsunuz. Aksi gibi benim çevremde de her partiye oy veren türlü türlü dünya görüşünden insan var sağolsunlar herkes birbirlerine saygılı olduğundan yaşayıp gidiyoruz her yer kk siyaset forumu gibi gergin değil çok şükür. Ön yargılı ve nefret dolu olduğunuz için sizinle karşılıklı olarak ilk ve son konuşmam olacak, sırf 'cevab veremedi' olmasın diye yazıyorum:Oy verdiginiz parti zaten insanlari bu kadar kutuplastiran ve bunun uzerinden kendi secmenini konsolide eden. Partiniz merkez sagin oylarini da toplayarak siyasal islama ve fanatizme yaklastirdi ulke sagini. Surekli karsi cepheyi bin bir turlu isimle anarak, kimlik siyaseti yapti, hala yapiyor, sonra da insanlar kutuplasmasin diyorsunuz, peki bu politikalarla bu mumkun mu?Demokrasi oy kullanmaktan ibaret degil, olmazsa olmaz bir suru ayagi var, ve ayrica akp muhaliflerinin kucuk bir azinlik oldugunu dusunerek hata yaparsaniz, zira hic de oyle degil. Bu arada cidden merak ettigim icin soruyorum;
1.Elestirdiginiz bir suru yonu oldugunu soylediniz, ornek verir misiniz?
2.Desteklediginiz yonleri oldugunu soylediniz, bunlar nelerdir.
Ciddi olarak merak ettigim icin soruyorum, cunku cevrem de bir kisi bile yok akp ye oy veren, o yuzden elestirilerinizin ve begenilerinizin ne oldugunu merak ediyorum.
Bunu bana mı dediniz? Çünkü ben öyle bir yorum yazdım. Siz benim samimiyetsiz olduğumu mu söylüyorsunuz?Bakma burada ben onu istiyorum ben sunu istiyorum diyenler. Yürekten deseler (ki inanmiyorum) bile bir avuclar.
Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
EVET çıkması dahilinde Cumhuriyet elden gidecek diyenler, tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Ozaman Geniş görüşlü insanlar, yıllardır başkanlık sistemi olan Amerika'da yaşamak için neden bu kadar yanıp tutuşuyor?Dar bir görüş.Bunun partiyle alakası yok.Bahsettikleri sistem mantığa aykırı.
Ozaman Geniş görüşlü insanlar, yıllardır başkanlık sistemi olan Amerika'da yaşamak için neden bu kadar yanıp tutuşuyor?
Direk şahsıma konuşmazsanız sevinirim ayrıca. Ben bana zıt görüşe dar görüşlüsün diyemem, şahsa değil okaya odaklanalım.
:) bana bir tane körü körüne partiyi savunduğum mesaj gösterirmisiniz? Söz holigan olduğumu kabul edicem.Benim Amerika için hiç öyle yanıp tutuştuğum yok.Kim yazıyorsa ona göre cevaplıyorum.
Bu bahsettiğiniz olay biraz holiganca fanatiklik tarzında uç bir durum bence.
Ona benzetiyorum.
Düşünce süzgecinden geçirmeden körü körüne a veya b partisi öyle istedi diye her dediklerine onların istediği şekilde oy atılması fikri bana doğru gelmiyor yapmıyorumda zaten.Birşey yanlışsa yanlıştır.
Ülkem için çocuğum için gelecekte nasıl olur onları düşünürüm.
aslında takdir edilecek bir yanı yok ama ülkemizde az rastlanır bir durum olduğu için, körü körüne her yaptığına alkış çalanlardan olmadığınız için sizi takdir ediyorum. Umarım bu sayı çoğalır. Hepsine tamam da şu yukarda yazdığın nedir arkadaşım! Beğenmeyen gitsin ağzı. Hanımefendi bu ülke sizi kimseden miras kalmadı umarım farkındasınızdır. Beğenmiyorsak gerekirse ayaklanırız, gerekirse yeni oluşumlar içibe gireriz ama iltica etmeyiz müsterih olun! He ben iltica edecek noktaya getirilmişsem ve siz vatandaş olarak buna sebep olduğunuz için hiç vicdan azabı çekmeyecekseniz, "beğenmeyen iltica eder" demek yerine bence inandığınız bütün değerleri bir daha sorgulayın!Artık beğenmiyorlarsa iltica mı ederler bilmem, benim kimi tanıdıklar öyle yapacaklarını söylüyor.
Yo bu ülke bana kimseden miras kalmadı aksine benim dedelerim 120 yıl önce falan geldi. Ülkenin sahibi de elbette değilim, benim temennim de kimsenin hiçbir yere gitmemesidir, kavga da etsek birlikte yaşamamızdır kimseyi kovmak da benim işim değildir. Ama yok gideceğiz yok bu ülkede yaşanmaz yok korkunç günler geliyor vs vs laflarını duymaktan gına geldi, insan bi yerden sonra eeeh git nereye gideceksen yeter yahu diyor.aslında takdir edilecek bir yanı yok ama ülkemizde az rastlanır bir durum olduğu için, körü körüne her yaptığına alkış çalanlardan olmadığınız için sizi takdir ediyorum. Umarım bu sayı çoğalır. Hepsine tamam da şu yukarda yazdığın nedir arkadaşım! Beğenmeyen gitsin ağzı. Hanımefendi bu ülke sizi kimseden miras kalmadı umarım farkındasınızdır. Beğenmiyorsak gerekirse ayaklanırız, gerekirse yeni oluşumlar içibe gireriz ama iltica etmeyiz müsterih olun! He ben iltica edecek noktaya getirilmişsem ve siz vatandaş olarak buna sebep olduğunuz için hiç vicdan azabı çekmeyecekseniz "beğenmeyen iltica eder" demek yerine bence inandığınız bütün değerleri bir daha sorgulayın!
Sizden hoşlanmıyorum ve dolayısıyla muhatap olmak istemiyorum. Yazdığım hiçbir şeyi üzerinize alınıp benden alıntı yapmayın lütfenBunu bana mı dediniz? Çünkü ben öyle bir yorum yazdım. Siz benim samimiyetsiz olduğumu mu söylüyorsunuz?
Bunu bana mı dediniz? Çünkü ben öyle bir yorum yazdım. Siz benim samimiyetsiz olduğumu mu söylüyorsunuz?
Bence böyle düşünmek yerine neden bu insanlar bu kadar korkuyor ve yaşanmaz buluyor bu ülkeyi diye düşünmeniz ve eğer elinizden birşey geliyorsa fazlasıyla yapmanız gerekiyor. Çünkü bizlerin geleceğini sadece bizim oylarımız değil sizlerinde seçimi belirliyor. Dolayısıyla sorumluluğunuz var bu hususta.Yo bu ülke bana kimseden miras kalmadı aksine benim dedelerim 120 yıl önce falan geldi. Ülkenin sahibi de elbette değilim, benim temennim de kimsenin hiçbir yere gitmemesidir, kavga da etsek birlikte yaşamamızdır kimseyi kovmak da benim işim değildir. Ama yok gideceğiz yok bu ülkede yaşanmaz yok korkunç günler geliyor vs vs laflarını duymaktan gına geldi, insan bi yerden sonra eeeh git nereye gideceksen yeter yahu diyor.
Benim hakkımda ne düşündüğünüz umrumda değil zaten beni sevin diye yazmıyorum ama ortalık yerde hakkımda ne konuştuğunuz gayet umrumda.Sizden hoşlanmıyorum ve dolayısıyla muhatap olmak istemiyorum. Yazdığım hiçbir şeyi üzerinize alınıp benden alıntı yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?