- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Senden bahsetmiyorum zaten
Kara vicdanlı olduğumdandırSen SayinMune beni niye cimbizladin.? Hemi de hic aklima gelmeyecek bi yorumdan. Hic acimadan etlerimi cimbizladin. Karaa vicdaaaannnnnlliiiii
Ama cezam 18 ocakta bitiyo yaziyodu. bitmedi 12yi geciyodu bittiginde.Kara vicdanlı olduğumdandır
O kadar haklısın ki mune ablam-Mavi bu topikte defalarca dile getirdim, Kazen bölümü ve bu topiği sizler birbirinize girin diye açmadı, maksatlı bir konu değil bu konu, siyaset bölümünü yeniden aktif edince ülke gündemini meşgul eden ve hepimizin gerçeği olan referandum topiğiniz açıp fikirlerinizi yazmanız istendi, bu demokratik bir talep.
Dileyen yazar anketi oylar, dilemeyen yazmaz, bir yandan da istedik ki maddeler konuşulup tartışılsın, ki bende yazdım mesela okuyamadım okuyamadığım içinde maddeleri tam bilmiyorum neyi oylayacağız bilmiyorum aydınlatan olursa sevinirim diye, yani amaç fikir alışverişi, maddeleri anlayanlar anlatsın bizde okuyalım bilgi sahibi olalım.
Hakaret aşağılama nedir yahu? Hayır yani hadi site kuralları kulak ardı ediliyor da yasalara aykırı da yazılmaz ki.
Size ibret mi olsun diyeyim artık örnek mi olsun yurtdışında yaşayan bir arkadaşım sosyal medyada işi hakarete vardırmış demek ki dava edilmiş, yana yakıla avukat arıyor, ülkeye girdiği anda hakkında işlem yapılacak.
Eleştiriyle hakaret, aşağılamayı birbirine karıştırmasın insanlar, ayrıca siyasi kişi sevilsin sevilmesin bu ülkede eskiden beridir siyasilerin makamına hakaret zaten suçtur.
Yılmaz Özdil'in yazısını okudum ve korktum. Yazdıkları hayali ya da ya olursa şeklinde değil; direkt olarak bir ülke üzerinden örneklerle, yaşananlarla anlatmış.
Bu dediklerini kim yapıyorsa iki tarafında siyasetin S sini bildiğini zannetmiyorum..Bunlardan bahsetmiyorum elbette bunlar şahsi hakaretlerdir ki hiç hoş değil...Ama maalesef şu var ki meclis milletvekilleri birbirini yer ve seviyesiz olursa toplumda böyle olur.Yani bu ülkede konuşmak çok zor büyük kutuplaşma var çok yazık çok üzücü bir parti uğruna....
Bir hamburger 170 dolar yazmış yaNeyse çok meşhur karneyle ekmek alınan günlere dönüyoruz şükür
Adamlar kara borsada süt, ekmek, tuvalet kağıdı alıyor - alamıyor
Bir hamburger 170 dolar yazmış ya
Kesinlikle haklısın. Bir de bu sistemin gelmesi bizler susturmak demek falan diyoruz ya. Komiğiz gerçekten. Vatanın istikrarlı geleceğe sahip olması ile ilgili olan vizyon bu zaten. Bizim susmamızYalniz atladigimiz buyuk bir sey var bence.. biz basindan beri bu olursa neler olacagini anlatiyoruz ya atladigimiz nokta su; insanlarin istedigi yasam sekli bizim olmasindan korktugumuz yasam sekli zaten.. Khaled Hosseinin kitabi gibi bir hayat yasamak isteyen insanlarin yuzdesi kesinlikle cok fazla.. o yuzden evet derseniz soyle kotu/boyle korkunc demek bana akintiya kurek cekmek olarak geliyor..
Ben karşıt görüşlerin susturulduğunu düşünmüyorumKesinlikle haklısın. Bir de bu sistemin gelmesi bizler susturmak demek falan diyoruz ya. Komiğiz gerçekten. Vatanın istikrarlı geleceğe sahip olması ile ilgili olan vizyon bu zaten. Bizim susmamız
Hayır oyu çıkarsa parlementer sistem ve mevcut hükümet devam edeceği için elbette yok sayılmayacaksınız. O yüzden diyoruz sağlıklı olan budur diye. Peki ya evet çıkarsa! Sizin seçtiğiniz kişi sizlerin düşüncesindeki adamları seçecek ve bizim sesimizi duyaracak tek bir kişi olmayacak ve biz susturulmamış olucaz öyle mi!Ben karşıt görüşlerin susturulduğunu düşünmüyorum
Sonuçta referanduma gidilecek
Her birey kendi oyunu kullanacak
Evet çıkarsa hayırlar yok sayılmış olmayacağı gibi hayır çıkarsa evet oyu verecek bizlerde yok sayılmış olmayacağız
Sildim yazdıklarımı, çarpıtacak olanlar çoktu.Ben karşıt görüşlerin susturulduğunu düşünmüyorum
Sonuçta referanduma gidilecek
Her birey kendi oyunu kullanacak
Evet çıkarsa hayırlar yok sayılmış olmayacağı gibi hayır çıkarsa evet oyu verecek bizlerde yok sayılmış olmayacağız
Yalniz atladigimiz buyuk bir sey var bence.. biz basindan beri bu olursa neler olacagini anlatiyoruz ya atladigimiz nokta su; insanlarin istedigi yasam sekli bizim olmasindan korktugumuz yasam sekli zaten.. Khaled Hosseinin kitabi gibi bir hayat yasamak isteyen insanlarin yuzdesi kesinlikle cok fazla.. o yuzden evet derseniz soyle kotu/boyle korkunc demek bana akintiya kurek cekmek olarak geliyor..
Çarpttım gibi olduysa affola yani seni bu endişeye ben ittiysem eğerSildim yazdıklarımı, çarpıtacak olanlar çoktu.
Bu ülkeye göre fazla hümanistimHayır oyu çıkarsa parlementer sistem ve mevcut hükümet devam edeceği için elbette yok sayılmayacaksınız. O yüzden diyoruz sağlıklı olan budur diye. Peki ya evet çıkarsa! Sizin seçtiğiniz kişi sizlerin düşüncesindeki adamları seçecek ve bizim sesimizi duyaracak tek bir kişi olmayacak ve biz susturulmamış olucaz öyle mi!
Bu ülkenin tek bir ferdinin bile seçimi önemlidir ve bu yüZden %10 barajı bile sakıncalıdır demokrasi için! Hal böyleyken nasıl böylesi hümanist yaklaşıma girebiliyorsunuz. Dayanağınız nedir acaba öğrenebilir miyim. Samimi soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?