- 29 Temmuz 2011
- 270
- 221
- 103
İnanamıyorum şu anda! Hanım efendi ben sizin farkınızda bile değildim bu mesajı yazarken. Bu mesaj dün gece yazdım sizi sabah farkettim. Ben Facebook twitter da kullanıyorum ve buna dayanarak bir genelleme yaptım. Sonrasında siz cvp verince size yazdım. Aklamak değil kendimi niyetim. İnanıp inanmamak size kalmış. Allah la benim aramda bu. Size yazdıysam hesabını soracak olan vardır rahat olun!Mune bahsettiğim mesaj
Surekli seviyeli tartisilmiyor konu kapansın mesajlarindan cok sıkıldım cok itici duruyor elvan. Burada yoneticiler var zaten. O mesajlar kib yapilirsa gerekli islem uygulaniyor. Buraya gelip "siz cok seviyesizsiniz siyaset tartismayi bilmiyorsunuz konu kapansin" demek de biraz şov benceBen gerçekten anlamıyorum!.
Burada evet diyenlerin yazılarını ben de okuyorum!.
Hatta dün gece camiyi size biz öğrettik diyen hakaretler saçan bir üye de geldi. Ama ben konu kapansın hakaret ediliyor demedim. Kendi görüşümü sakince yazmaya devam ettim.
Neden peki aynısını yapamiyorsunuz?
Hakaret varsa kibleyin yoksa da kendi görüşünüzü yazın tartisin. Neden kapatın diye tehditler ediyorsunuz?
Neden tartışılmasına bu öfke?
Siyasi görüş olmazsa nasıl konuşacağız ki referandumu?@mune burası İtalya Almanya mı halk arasındaki kutuplaşma heryere yansıyor işte farkındaysanız şikayet edenler hep tek taraflı yani heryerde esas bi tarafın sesi kesiliyor...Biz niye hayır diyeceğimizi anlatmaya çalışıyoruz burda geçen yıllarda neler yaşandı hatırlamalı herkes ve gerçekten çocuk gibi bi hakaret olmadan şahsi durum olmadan seni babama şikayet ederim durumları olmadan tartışabilelim burda...Bu fırsatı vericekmisiniz yoksa konuyu kapatın sadece anket kalsın zırt pırt şikayet olmaz olmamalı....
Bence birde kahled hosseini nin kendi ülkesinde birebir olanları yazdığı kitabını okumalısınız. Bin muhteşem güneşYılmaz Özdil'in yazısını okudum ve korktum. Yazdıkları hayali ya da ya olursa şeklinde değil; direkt olarak bir ülke üzerinden örneklerle, yaşananlarla anlatmış.
Iyi de zaten en buyuk icraatleri bunlar yollar ve koprulerden once gelen hem de. Tum bunlara karsi olup hala ayni partiye oy vermek bana abes geliyor kusura bakma. Bu da benim dusuncem hakaret yok kiblemiyin litfenAynı zamanda hoşuma gitmediğini de yazmıştım.
Yılmaz Özdil'in yazısını okudum ve korktum. Yazdıkları hayali ya da ya olursa şeklinde değil; direkt olarak bir ülke üzerinden örneklerle, yaşananlarla anlatmış.
Kesinlikle! Yazıdaki otobüs şoförünün gelemeyeceği konuma gelmesi bile maalesef o kadar tanıdık geldi ki!Dehşet bir yazı yazmış,okurken bile gerildim resmen..
Ülke ne hale gelmiş..
Ayrıca kadınların olduğu bir sitede siyaset konuşulması gerekir! Bireyi doğuran, yoğuran kadındır. Kadın nasılsa yoğurduğu da onun gibi olacaktır. Huyu suyu benzemeyebilir ama işlediği değerler?
Bence birde kahled hosseini nin kendi ülkesinde birebir olanları yazdığı kitabını okumalısınız. Bin muhteşem güneş
Kesinlikle! Yazıdaki otobüs şoförünün gelemeyeceği konuma gelmesi bile maalesef o kadar tanıdık geldi ki!
Surekli seviyeli tartisilmiyor konu kapansın mesajlarindan cok sıkıldım cok itici duruyor elvan. Burada yoneticiler var zaten. O mesajlar kib yapilirsa gerekli islem uygulaniyor. Buraya gelip "siz cok seviyesizsiniz siyaset tartismayi bilmiyorsunuz konu kapansin" demek de biraz şov bence
Sorun bir şoförün başkan olması değil. Seçilmişse buyursun olsun, ancak konumun adı ne olursa olsun birilerinin bir kişiyi .... yapma yetkisi var diye olmasın.Bir anda şoförken başkan olup ülkeyi yönetmesi çok ilginç..
Türk bayrağı bu milletin gururudur, böyle laf atmalar olmamalı, şimdi rica ediyorum herkes bir sakinleşsin, kötü içerikler mutlaka değerlendirilecek.
Ben gerekirse yöneticilerimize de haber vereceğim onlarda bizzat incelerler.
Münakaşa etmek, birbirimizi yermek bizlere yakışmıyor, konu referandumsa referandumla ilgili konuşulsun, insanların siyasi görüşleri değil.
Bakın size kimse kişisel görüşünüzü yazmayın demiyor, yazın yazın ama insanların görüşlerine de atıflar yapılmasın, misal bir örnek vereyim ki o yorum uyarı alıp banlandı, evet diyenlere ot beyinli demek siyasi görüş müdür? Makarnacı kömürcü demek, evet diyenlerin sağlıklı düşünmediğini ima etmek siyasi görüş müdür?
Öte yandan Atatürk'e hakaret etmek, hayır diyor diye ateist, dinsiz, geniş, kokoş, vatan haini demek siyasi görüş müdür?
Siyasi görüşünü yazan insana ısrarla kendi fikrini dikte siyasi görüş müdür?
Burada yazanların karşılıklı şikayet ettikleri durum budur, bunların hiçbiri siyasi görüş değildir aşağılamadır.
Siyasi görüş ben evet diyorum şu sebepten, ben hayır diyorum bu sebepten demektir.
Bu dediklerini kim yapıyorsa iki tarafında siyasetin S sini bildiğini zannetmiyorum..Bunlardan bahsetmiyorum elbette bunlar şahsi hakaretlerdir ki hiç hoş değil...Ama maalesef şu var ki meclis milletvekilleri birbirini yer ve seviyesiz olursa toplumda böyle olur.Yani bu ülkede konuşmak çok zor büyük kutuplaşma var çok yazık çok üzücü bir parti uğruna....Bakın size kimse kişisel görüşünüzü yazmayın demiyor, yazın yazın ama insanların görüşlerine de atıflar yapılmasın, misal bir örnek vereyim ki o yorum uyarı alıp banlandı, evet diyenlere ot beyinli demek siyasi görüş müdür? Makarnacı kömürcü demek, evet diyenlerin sağlıklı düşünmediğini ima etmek siyasi görüş müdür?
Öte yandan Atatürk'e hakaret etmek, hayır diyor diye ateist, dinsiz, geniş, kokoş, vatan haini demek siyasi görüş müdür?
Siyasi görüşünü yazan insana ısrarla kendi fikrini dikte siyasi görüş müdür?
Burada yazanların karşılıklı şikayet ettikleri durum budur, bunların hiçbiri siyasi görüş değildir aşağılamadır.
Siyasi görüş ben evet diyorum şu sebepten, ben hayır diyorum bu sebepten demektir.
Sorun bir şoförün başkan olması değil. Seçilmişse buyursun olsun, ancak konumun adı ne olursa olsun birilerinin bir kişiyi .... yapma yetkisi var diye olmasın.
Senden bahsetmiyorum zatenAy ne bileyim belki gerçekten iyi niyetli birileri de okur burayı da fikri değiştirir diye düşünüyorum ama
Haklı da olabilirsin bilemedim.
Aslında amacım seviye falan değil de kafası karışık evetcile varsa başka görüşleri okusun belki değişir düşüncesi.
Bence sen gitmemelisin karşı görüşlerdeyizLütfen sayfayı kapatın. Zira benim hiç ümidim kalmadı bu toplumdan. Çok değil, daha sabah, tartışabilmenin ne kadar değerli olduğunu yazmıştım. Bu cümlemi geri alıyorum. Çünkü artık siber suçlar şikayet merkezimiz var. İnanın temmuz ayından beri o kadar çok duydum ki şu "siber suçlara şikayet edeceğim" cümlesini... Bu sayfaya müthiş bir umutsuzlukla veda ederken, Nazım Hikmet'in şiirini armağan bırakıyorum buraya; dileyen Nazım Hikmet'i de siber suçlara ihbar edebilir...
Akrep gibisin kardeşim,
korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Serçe gibisin kardeşim,
serçenin telaşı içindesin.
Midye gibisin kardeşim,
midye gibi kapalı, rahat.
Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
Bir değil,
beş değil,
yüz milyonlarlasın maalesef.
Koyun gibisin kardeşim,
gocuklu celep kaldırınca sopasını
sürüye katılıverirsin hemen
ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.
Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,
hani şu derya içre olup
deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf.
Ve bu dünyada, bu zulüm
senin sayende.
Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
kabahat senin,
— demeğe de dilim varmıyor ama —
kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?