Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ama tebliğ inanmayana yapılır elvan.
Ve bu bir müslümanın görevi.
Daralıyorum bunalıyorum demişsin, işte o noktada zaten durmasını bilmeli. Durmayan dayatmaya başlar,ötesi yanlış zaten.
Dinde zorlama yoktur tam da bunun için söylenmiş.
Seni zorlayamaz kimse.
Saygı çerçevesinde tüm samimiyetiyle tebliğ edene de kızma :)
İleri gitmesine engel ol yeterli bence.
Bunu karışmak olarak algılama, adam görevini yapıyor diye düşün.

Okuycam tabi ki yoksa hoslanmadigim seyi kendim yapmis olurum.

Cogu olabilir ama hepsi degil. Ben okurum sorun degil.
Kiymet verip okuyup kendime pay cikariyorum bu konuyu ciddiye aliyorum.
Malesef konunun asiri ciddiyeti yuzunden yakinlarimla bile konusamiyorum bunu.

Tanimasamda her turlu fikre saygim var ve okuyorum sadece anlamak icin.
Saldirmak icin suclamak icin kucuk gormek icin degil.

Hepimiz cok gerginiz dusunceliyiz cok doluyuz yasanan seyler cok agir.
Hissettigimiz korkular cok agir ve korkularimiz sag sol korkular degil insani korkular.
Boyle bi ortamda ne kadar gaza gelsekte bir anlik ofkelensek efelensekde yine donup dolasip ayni durumun icine dusuyoruz.
Cunku bunu yasiyoruz.
Burdaki usluplarida anlayamiyorum ama cok aşinayim.
Bizi bolduler demek yerine ulan ben bi kendime bakayim ne diyorum napiyorum demek lazim.
Bu kutuplasmada sosyal medyanin payi cok bunu unutmamali.
Bir dolu kisiyle ayni oyu verdim diye ayni seyi dusunmuyorum.
Oy verdim diye buyulenmedim tapmiyorum.
Bu konudaki fanatiklikten cok rahatsiz oluyorum.
Bu yuzdende herkes ayni kefeye koyulamaz.
Biliyorumki siyaset bir camur deryasi ve en temiz kilikta bile girsen tertemiz bile olsan mutlaka bulasiyorsun camura ya da o sana bulasiyor.
Kimsenin tertemiz kalamadigi bir ortamda delice savunmak dogru degilken delice karsi cikmakta ayni sey hic bir farki yok.

Farklı görüşlerdeyiz ama gerçekten tebrik ederim.
Keşke hepimiz bu günlerde birbirimizi anlamaya çalışarak dinlesek.
Benim dediğim kesin doğru demeden okuduğunuz için teşekkürler
Hayır demeyi dusunen biri olarak sizi gönülden tebrik ederim

Tamam kızmam :)
Böyle tatlı dille ve ayrıştırmadan, düşman beklemeden yazılana söylenene ben tepki asla vermem zaten.
Teşekkürler

Son 10 sayfadır sevgi pıtırcğı niteliğinde devam ediyoruz tartışmaya

Siyasette konuların tatlıya bağlandığı nadirdir ama ilk sayfaların harareti geçti konuda

Mutlu oldum ama güzel güzel

Dinlememek yuzunden neler kaybettik neler...
Ben tesekkur ederim ne demek :)

Siyasette konuların tatlıya bağlandığı nadirdir ama ilk sayfaların harareti geçti konuda

Böyle sevgi pıtırcıklari olduğumuz zamanlarda kısa süreli bir umut geliyor.
Sonra bir şey oluyor o yine gidiyor ama olsun umut var.

Şunu da bırakıp ortamı şenlendireyim mi :))

Niye kapansın ki bu konu ayrıca Kazen e böyle bir başlık açıp herkese tartışma olanağı verdiği için teşekkür ederim..Kek börek tarifi kaynana görümce tartışmalarını mı konuşalım sürekli şuan en önemli en duyarlı olmamız gereken günlerden geçiyoruz...Evet demeniz beni ilgilendirmezdi ama kusura bakmayın ki artık ilgilendiriyor...Ülkemizin değerli insanlarını kaybediyoruz hepsi yurtdışı sevdasında bu ülkeden gitme derdinde...Gençler bu ülkeden gitmek istiyor....Elde kala kala taşeronlaştırılmış halk kaldı?Nasıl böyle bi ülke olduk 14 yılda daha da kötü günlere gitmeyelim diye bunları konuşmak bilinçlenmek zorundayız...Sizler çocuklarınızı devlet okullarında zarzor okuturken hatta imam hatipler dayatılırken onların çocukları niye yabancı kolejlerde okuyor yabancı ülkelerde okuyor...Sen vatandaş olarak sana layık görülen asgari ücretle sürünürken hepsi 3 trilyonluk 5 trilyonluk mercedeslerde audilerde geziyor az düşün güzel kardeşim az düşün..Adam daha başkan olmadan yatak odana bile girdi 3 çocuk yap 5 çocuk yap normal doğur sezeryan olma...Bunlar en basit örnekler daha neler var neler...Fetöye daha düne kadar hoca efendi dediler alkışlasınız o bizim için hep fetoydu şimdi terörist oldular alkışlıyosunuz.
Tek adam seçilmiş başbakanı indirdi koltuğundan yine alkışladınız.Terör 14 yıl önce sıfırlanmışken terör örgütü maddi manevi sıfırı tüketmişken Açılım filmiyle hepsini azdırdı megri megri türküler söyledi haburdan pkk bayraklarıyla geçtiler alkışladınız...Şimdi ahkam kesiliyor yine alkışlıyorsunuz...Bunları Ya chp yapsaydı ???Bunları başkan olmadan yaptı.. offf gerçekten bu ülkeye ne beynim dayanıyor ne kalbim..

Yaa o da olurmuş aslında :)) Ama içimdeki kroya engel olamadım bi an :)))

Friends Ben

Yaa o da olurmuş aslında :)) Ama içimdeki kroya engel olamadım bi an :)))

Friends Ben
Burada geyik de yasak ama saçma sapan karşılıklı ithamlı mesajlardan sonra bunları görmek güzel

Mağdurum da magdurum diyorsunuz yani.
Beni alintiladigin için cevap yaziyorum bu arada.

Evet diyenlerden karşıt görüşte olanlara yönelik negatif yazıları da alintila madem. Bir tek hayircilar mi sert yazmış? Yoksa sizler birer melek misiniz?

Sizin yorumunuzdan ben niye magdur olayim cok komiksiniz :)) benim degindigim seyi anlamamis gibi gorunerek daha da komiksiniz.

Kazen size cevap vermisti o an.
Bende bundan bahsettigim icin alinti yaptim sadece gostermek hatirlatmak icin yani muhatap olmak icin degil.
Ha cevap verdiniz ne diyim selametle :))

Kendime istemedigimi baskasina yapmam yapmadim benlik bi sıkıntı yok yani.
Kendi cevap verdigim yorumlari ornek gosterdim zaten.

Yahu...
Insanlar evet diyenlere şöyle şöyle yorumlar yazıyor diyen sizsiniz. Şikayet eden sizsiniz. Mağdur hissettigini ifade eden ve ağlak bir ifadeye bürünen sizsiniz.

Evet diyecek olanlardan hayircilara kırıcı yorum yapanlara gık demeyen sizsiniz.

Hep magdursunuz. hep aglıyorsunuz.
Fitratiniz bu.

Yeter. Beni alintilamayin artık. Daha kim ne yazmış onu bile karıştıran ve darkmore ile benim yazdıklarımı bile karistiran bir kafasiniz. Ne diyim..kafa bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…